Özlü Sözler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gulendam Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 124
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 72,844
Ynt: Özlü Sözler

Hayatta başarılı va paralı olmanın 3 şartı:
1-Eşin
2-İşin
3-Çişin iyi olacak...(sağlık)

Benim, zengin Musevi patronum böyle söylerdi....

AYDURAN' Alıntı:
*Dünya bir kitaptır, gezmeyenler sadece bir sayfasını okur. (St. Augustine)
Yani GEZENBİLİR :smiley:

Etiketler

*Büyük bir acı içinde bulunduğumuz zaman, yok olmayı vahşi bir zevkle düşünürüz. (Fouquet)

Ne mazoşistçe ama doğru!!!!!

untitled.jpg

İçinde "gezmek" fiili geçen bir kaç söz;

*Gezerken, gözlerini yanına almaya unutma. (A.B.Acott)

*Bizi pişiren ıstıraplardır; gezip görmek değildir. (Y. Kadri Karaosmanoğlu)

*Gezen tilki yatan aslandan yeğdir. (Türk Atasözü)

*Gezgine kuşkucu bir gerçeklik yakışır. (Goethe)

*Kurtlarla beraber gezen ulumasını öğrenir. (İspanyol Atasözü)

*Topal ile gezen aksamayı öğrenir. (Türk Atasözü)

*İkimizde birer yumurta olsa birbirimize versek, ikimizinde birer yumurtası olur. İkimizde birer bilgi olsa birbirimize versek, ikimizinde ikişer bilgisi olur. (Çin Atasözü)

*Kasabın elindeki bıçak hem kasaba hemde koça hizmet edemez, ''Bıçak kasaba hizmet ediyor'' denip bıçak suçlanamaz.

*Save a cow, eat a vegetarian (orjinalliğini bozmayım dedim.)

Arkadaşlar sağolun güzel sözlerle siteye katkıda bulunuyorsunuz. Hafta sonunda Beylerbeyi ve Çengelköy'ü tavaf ettim. Çengelköy'de Çınaraltı'nın yanındaki caminin duvarına ilan panosu yapmışlar. Kilitli ve camlı dikkatimi çekti. Biraz baktım ama fazla vaktim yoktu yazamadım. Sadece özlü sözlerin yazılı olduğu panoyu yolu düşen okusun. Daha sonraki ziyaretimde yazıp sizlere de ulaştıracağım.

Kelimelerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsın..

''Biır düşmanınızla devamlı savaşırsanız ona bildiğiniz bütün taktikleri ögretmiş olursunuz. ''

Dostlarınla Öyle yaşaki, düşman oldugunda hakkında söyleyecek sözü olmasın.
Düşmanlarınla öyle yaşaki, dost oldugunda yüzün kızarmasın.

Yaşadıklarını kar sanma yanına...
Yaşadığın kadar yakınsın sonuna
Ne kadar yaşarsan yaşa
Sevdiğin kadardır ömrün...

Can YÜCEL

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,808
Kayıtlı Üye Sayımız
166,612
Kaydolan Son Üyemiz
KAMİL ZEYTUN

Geri