Özlemişim.... Dediğiniz Önceki Gezi Karelerini Paylaşalım (Eski Tarihli)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jeep34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 41
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,381
Ynt: Özlemişim.... Dediğiniz Önceki Gezi Karelerini Paylaşalım (Eski Tarihli)

Yani Xj varken ona binmen yanlış olur. Bildiğim kadarıyla hrv ler arazi vitesi yok devamlı 4 çeker diye hatırlıyorum doğrumu..

Etiketler

ARSLAN67' Alıntı:
Yani Xj varken ona binmen yanlış olur. Bildiğim kadarıyla hrv ler arazi vitesi yok devamlı 4 çeker diye hatırlıyorum doğrumu..

Arazi şanzımanı yok, sürekli dört çeker, ancak oldukça ekonomik olduğu için sadece orman içi yollarda kullanacaksam uzun mesafeli yolculuklarımda da XJ yerine tercihim oluyor açıkcası. O zamanlar XJ.im olmadığı için her yere onunla gidiyordum, hatta Düzce'den Bolu'ya dağlar üzerinden orman yolundan gidebilmişti o haliyle, tabi zincir desteğiyle ;D Bu hatırlamak istemediğim geziler arasında ::smiley: :D

Bilirim o yolları az geçmedik mahsur bile kaldık hey gidi günler heyyyyyy....

Kar resimleri müthiş..Daha şimdiden özledim :smiley:

Bende arşivi karıştırdım hemen bu konuyu görünce

Tarih: AĞUSTOS 2007
Yer: Çarşamba - Erbaa arası Hasanuğurlu baraj gölü

DSC01136.jpg

DSC01138.jpg

DSC01141.jpg

DSC01145.jpg

DSC01158.jpg

DSC01164.jpg

Arslan abi gazipaşa caddesini inleten V8 geri dönsün :'(,hastasıydım arabanın inşallah nazarım değmez,içimden bi ses yep yeni bir projeyle geri döneceğini söylüyor ;)

saygılar...

İnşaallah bakalım kardeşim ....
Df-110' Alıntı:
Arslan abi gazipaşa caddesini inleten V8 geri dönsün :'(,hastasıydım arabanın inşallah nazarım değmez,içimden bi ses yep yeni bir projeyle geri döneceğini söylüyor ;)

saygılar...

bunlarda benim BEST OF 2009 ' um

çataldağındaki levent' i kurtarma operasyonu

P1060880.png

P1060882.png

çamurun geçit vermediği gezilerden biriydi bozhane gezisi, levent, erkan, arman, musa, cüneyt, adem abi, hakan ve ben...çetin bir güzergahtaydık ama dayanışma en düzeyde idi

P1080832.png

P1080842.png

genel2.png

yılın gezisiydi benim için sarıpınar keşfi...500 metrelik yeri 6 saatte geçemedik geri döndük, arabamız kanala düştü bağlayacak kalın ağaç yok, yağmur bir dakika bile durmadı... aynı yerden intikam almak için nisan sonunda yine gittik, yine battık geçemedik yine geri döndük

P1080145.png

P1080153.png

P1080160.png

P1080166.png

P1080182.png

P1080189.png

P1080209.png

P1080220.png

P1080222.png

P1080229.png

iki yanlız kurt,

P1060970.png

P1060995.png

2. modifiye suzukiciler gezisi..

Fotoraf1574.png

Fotoraf1593.png

güzel dolu dolu bir sezon geçmiş

Bu slayt gösteriside bizden

http://s213.photobucket.com/albums/cc253/hunter225684/?action=view&current=GEZENBLROFFROADGRUBU1.flv

Buda aklımdan hiç çıkmayan gezilerden birisine ait,kameraman abimiz Tuncay abinin gazıyla çekilmiş,artistik bir video.Uğur abi,Tuncay abi,Musa ve ben Şilede karlı dağlardaki gezimiz çok keyifliydi.

th_karda_gazlama.jpg

bunlarda benden
dddd.jpg
cccc.jpg
aaaa.jpg
vvvv.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR