Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Özlemişim.... Dediğiniz Önceki Gezi Karelerini Paylaşalım (Eski Tarihli)
Ynt: Özlemişim.... Dediğiniz Önceki Gezi Karelerini Paylaşalım (Eski Tarihli)
İlk kez ciddi parkura girdiğim Delmece tırmanışı. Yardan ayağı uçmama ramak kalan gezi. Aşağı düşmesin diye berbat yağmur altında saatlerce vinçleme yöntemleri denediğimiz nihayetinde altındaki toprak eriyip de düşmeden kurtardığımız ATR lastikli Niva. Lastikler yanlış, sürücü kek, zemin ağır, iç çamaşırına kadar ıslanan tayfa, bir ton çamur. Büyük tecrübeydi, ustalardan çok şey öğrendim o gün.
Foto ise lastiklerin öyle ya da böyle tutunabildiği nispeten kıçı başı fazla oynamadan yol alabildiğim bir noktadan..
Ynt: Özlemişim.... Dediğiniz Önceki Gezi Karelerini Paylaşalım (Eski Tarihli)
En çok özlediğim gezi, Kırklareli Demirköy'e karlı bir günde yaptığım geziydi sanırım iki yıl önceydi. Bir daha hiç öyle göremedim o güzelim ormanları...
Evet zincir, kar lastikleri yoktu o zaman araçta, çok yoğun buzlanma olduğu için zincir takıp sağlama almıştık işi, hoş HRV.yi çamurda da dört lastiğe zincir taktıp kullandığım olmuştu, asfalt lastikleri üzerinde işe yarıyordu bu çözüm. XJ.i aldım alalı artık HRV.yi pek bu tip gezilerde kullanmıyorum...