Özlemişim.... Dediğiniz Önceki Gezi Karelerini Paylaşalım (Eski Tarihli)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jeep34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 41
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,381

Jeep34

Zirve
Yer
İSTANBUL
Arkadaşlar, Bu Bölümümüzde Daha Önce Yapmış Olduğunuz ve ÖZLEMİŞİM Dediğiniz Gezi Karelerini Paylaşabiliriz :smiley:

Etiketler
Ynt: Özlemişim.... Dediğiniz Önceki Gezi Karelerini Paylaşalım (Eski Tarihli)

Ben Soğucak gezimizi özlemişim :smiley: Gözümde tütüyo :smiley:

200707gezenbilirSoucakYaylas066.jpg

200707gezenbilirSoucakYaylas185-1.jpg

200707gezenbilirSoucakYaylas313.jpg

IMG_4961.jpg

Valla Uğur abi,inan başlığı görünce benimde aklıma ilk olarak bu soğucak gezisi gelmişti. :smiley: :smiley:

Sus Yüksel ağlatıcan beni :( ..Arşivi karıştırdığın zaman daha neler var neler :smiley:

Ben 7 Göllerin muhteşem manzarasınıda özlemişim :D

DSC_0365.jpg

DSC_0368.jpg

DSC_0396.jpg

DSC_0402.jpg

DSC_0414-1.jpg

DSC_0414.jpg

DSC_0431.jpg

DSC_0437.jpg

DSC_0441.jpg

DSC_0453.jpg

DSC_0483.jpg

DSC_0506.jpg

DSC_0519.jpg

bu resim gezenbilir ailesiyle tesadüfen karşılaştığım ve hayran kaldığım günün belgesidir
PHOT0022-1-1.jpg

bu resim de sizleri soğucakda görüp gaz tenekeleriyle off road yapmayı bırakıp,gerçek bir offroad aracını almaya kafaya koyduğum aynı gündür :smiley:
PHOT0029.jpg

İlk kez ciddi parkura girdiğim Delmece tırmanışı. Yardan ayağı uçmama ramak kalan gezi. Aşağı düşmesin diye berbat yağmur altında saatlerce vinçleme yöntemleri denediğimiz nihayetinde altındaki toprak eriyip de düşmeden kurtardığımız ATR lastikli Niva. Lastikler yanlış, sürücü kek, zemin ağır, iç çamaşırına kadar ıslanan tayfa, bir ton çamur. Büyük tecrübeydi, ustalardan çok şey öğrendim o gün.

Foto ise lastiklerin öyle ya da böyle tutunabildiği nispeten kıçı başı fazla oynamadan yol alabildiğim bir noktadan..

del.jpg

yavuz abi merhaba ben cj-5(nivatr yede üyeyim) o gezinizi okumuştum nivatr de..çok keyifli bir gezi olmuş.tabi senin atlattığın tehlike hariç.

Niva'yı orada bırakıp baharda döner alırız demiştim ama bir şekilde kurtardık Barış.

Bana kalsa hala orada bırakırdım diyorum..

En çok özlediğim gezi, Kırklareli Demirköy'e karlı bir günde yaptığım geziydi sanırım iki yıl önceydi. Bir daha hiç öyle göremedim o güzelim ormanları...

p10100143bs.jpg

p10100156kk.jpg

p10100175mk.jpg

p10100484hp.jpg

p10100499on.jpg

p10100534yl.jpg

p10101320ts.jpg

p10101343ic.jpg

p10101357ai.jpg

p10100569wn.jpg

Murat bey o hondanın ön lastiklere takılı olan zincir mi yoksa ?

Bende aracımı satınca böyle güzel ortamlardan uzak kaldım ama bu sene telafi ederim herhalde.

Bu iki araba arasındaki 9 farkı bulun bakalım , biraz bulmaca gibi oldu galiba ....

Eski resimleri karıştırıyordum biraz nostalji yaşadım , ayrıca adem abiye selamlar , kazasız belasız günler dilerim....

ARSLAN67' Alıntı:
Murat bey o hondanın ön lastiklere takılı olan zincir mi yoksa ?

Evet zincir, kar lastikleri yoktu o zaman araçta, çok yoğun buzlanma olduğu için zincir takıp sağlama almıştık işi, hoş HRV.yi çamurda da dört lastiğe zincir taktıp kullandığım olmuştu, asfalt lastikleri üzerinde işe yarıyordu bu çözüm. XJ.i aldım alalı artık HRV.yi pek bu tip gezilerde kullanmıyorum...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR