Özdal Güngör'ün Ayrılması

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gezmen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,957
Ynt: Özdal Güngör'ün Ayrılması

Sevgili Özdal Bey

Bu mesajı şimdi okudum ve açıkçası çok üzüldüm.Moderatörlüğü bırakma nedeninizi bilemiyorum , ama az çok tahmin edebiliyorum.
Sizinle hiç karşılaşmadık ve tanışamadık ama benzer karakter yapısına sahip olduğumuzu düşünüyorum.
Yani sokakta ve evde nasılsa, internet ortamında da aynı olan.Klavye başında karşısında gerçekten biri veya birileri varmış gibi samimi konuşan ve duygularını aktaran.Ama malesef bu özellik sanal alemde bazen yanlış anlaşılmalara sahip olabiliyor.Bunları sadece kendi yaşadığım olaylar için yazıyorum.
Kendi adıma bu fikrinizi bir daha gözden geçirmenizi rica ediyor ; ama ille de ısrarlı iseniz bugüne kadar karavan bölümümüz için yaptıklarınıza ve gerçekten bu bölüm için meydana getirdiğiniz güzel sinerjiye gönülden şükranlarımı sunuyorum.

Etiketler

Sevgili Özdal 'ın her ne kadar "konuyu fazla uzatmamamızı" rica etmesine rağmen yine de hafifçe çekiştirmekten kendimi alamadım.
Karavancılık konusunun karmaşıklığı içinde dışa vurulan her türlü düşüncenin, konusundaki bilgi ve görgüsünün süzgecinden başarılı bir biçimde geçirerek bizlere yansımasını sağlayan ve bu işi adil bir biçimde gerçekleştirme başarısı gösteren sevgili kardeşime teşekkür ediyorum.
Özdal'ın moderatörlüğü boyunca fikirlerimi rahat rahat ifade edebilmenin ve ifade edilmiş fikirlerden de yararlanma olanağı bulmanın mutluluğunu yaşadım .
Ömür boyu başarı dileklerimle,
Sevgiler,

RÜZGAR

Özdal Bey, mycamper deki forumunuzdan itibaren bilgi ve tecrübelerinizden sık sık faydalandık. Moderatörlük olmasa bile arada yazılarınızı umarım görürüz.

Yıllar önceydi, önce "mycamper"i duydum, sonra Şile'de kampingte kendisini tanıma fırsatını buldum. Anakamp'ı kurduğunda etrafında kıskanılacak sayıda karavancıyı topladığında kendisine duyduğum saygı bir kat daha arttı. Sonrasında hepimizi Gezenbilir'de topladı, her zaman övgüyü hak edecek işler yaptı. Moderatörlük belki onun için oldukça zorlu bir işti, ama bizim için varlığı önemliydi. Yaptıkları için kendisine sonsuz teşekkürler, her zaman aramızda olman dileğiyle...

Hayati bey söylenebilecek her şeyi söylemiş, sorunlarının bir an önce çözülmesi, huzura kavuşman dileği ile. Ellerinde büyüyen forumun sinerji kazanmasında büyük payın var, zaman buldukça katılımını esirgeme lutfen.
Oğuz

selamlar aranızdan teknik bir sebepten dolayı ayrı kaldım.inanın bu ayrılık çok zor oldu.tam kavuştum bu seferde ayrılık rüzgarları esmekte olduğunu gördüm.çok üzüldüm.hiç birşey bilmiyorum okuyup anlamaya çalışıyorum.ama anlamadım.yüreğinize ve affınıza sığınarak sayın özdal bey 2 yıl evimden dışarı çıkamayan bir insan olarak bana bu patformda sımsıcak bir dünya yarattınız ilk defa kullandığım bu elektronik cihazların burada bir ruh bulduklarına inandım.bir beden oluşturduğunuz inancı doğdu.ve bu bedenin bir uzvu olan siz ki sizi tanıdıkça önemli bir uzuv olduğunuz kesin.ben ve benim gibi olanlara cesaret vererek hayallerimizi genişlettiniz.ben sizlerle kendimle konuşur yürekliliği ile konuşabiliyorsam çekingelerimi paylaşabiliyorsam bu sizin bize sağladığınız güzelliklerdir.biliyorsunuz ki ben ve benim gibi engelli arkadaşlarım da bizde karavancıyız diyebiliyosak sizlerin emekle yürekle bilgi paylaşımınızla başarıyoruz.bunları içimden geldiği gibi yazdım ve hakkım olduğunu sanıyorum zira bana hayata birşeyi daha başarmanın yolunu açtınız.kusurum varsa affınıza sığınırım saygılarımla.kemal orhun

Bütün arkadaşlara tek tek, tekrar teşekkür ederim güzel sözleri için.

Ancak, bu konudaki ilk mesajımda da belirttiğim gibi, sadece moderatörlüğü bıraktım, yani bu bölümün idaresiyle ilgili "sorumlu" ve sorunlu kişi ben olmak istemiyorum artık.

Bundan sonra zamanım, psikolojim ve imkanlarım elverdiği sürece, gerçekten, tecrübeme, bilgime ihtiyaç duyan, benim de faydalı olabileceğime inandığım kişi ve mesajlarına, gerek forumdan, gerekse özel mesaj, telefonla veya bizzat görüşerek yardımcı olacağım daha önceden olduğum gibi.

Bunu bir kez daha belirtme gereği duydum.

Bütün arkadaşlara tek tek, tekrar teşekkür ederim güzel sözleri için.

Ancak, bu konudaki ilk mesajımda da belirttiğim gibi, sadece moderatörlüğü bıraktım, yani bu bölümün idaresiyle ilgili "sorumlu" ve sorunlu kişi ben olmak istemiyorum artık.

Bundan sonra zamanım, psikolojim ve imkanlarım elverdiği sürece, gerçekten, tecrübeme, bilgime ihtiyaç duyan, benim de faydalı olabileceğime inandığım kişi ve mesajlarına, gerek forumdan, gerekse özel mesaj, telefonla veya bizzat görüşerek yardımcı olacağım daha önceden olduğum gibi.

Bunu bir kez daha belirtme gereği duydum.

Özdal Bey ayrılmanıza cidden üzüldüm. Sizi tanımasam da Gezenbilir'de ve Mycamper'da paylaştıklarınızla tanımış kadar oldum. Bana göre, bir çok kişinin bilgi ve deneyimlerini devlet sırrı gibi sakladığı ve paylaşmaktan kaçındığı karavancılık konusunda, açık yürekliliğiniz ve iyiniyetinizle her konuda, herkese elinizden geldiğince yardımcı olmaya çalıştınız.
Kararınıza saygı duymakla birlikte, "Kararı değişir mi acaba?" diye de kendime sormadan da edemiyorum. Teşekkür ediyorum.

arkadaşlar katılımlarınız için teşekür ederim özdal abinin bu konudaki hasasiyetinden dolayı anketi bitiriyorum anketin sonuçlarınıda görüyosunuz fazla söze gerek yok sanrım :smiley: görüşmek üzere selamlar

Özdal Bey biliyorum ki forumda görev almasanızda her zaman forumdaki arkaşlara ve karavancılara ve bizim gibi cesaretini toplamaya uğraşan fahri karavancılara yardımlarınızı esirgemeyeceğinizi düşünüyorum.Başlığa bakınca birden irkilerek tıkladım sanki başınıza kötü bir şey gemiş gibi Allahtan sadece moderatörlükten ayrılıyormuşsunuz.N e yalan söyleyeyim ben ve baenim gibi fahri karavncılar sizleri kendimizden bir eş dost olarak görüyoruz.Sizlerle tanışmasak da görüşmesekte biz hep sizleri takip ettiğimiz için bizden biri gibisiniz.Bütün karavancı ve karavansever arkadaşlara selam ve esenlikler dilerim

Merhaba Arkadaşlar,

Özdal Bey döndü sanıyorum?...

Cavid Sezen

tecrübe sahibini bulmak zordur kaybetmek kolay inşallah tecrübelerinizi paylaşmayı bırakmazsınız.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR