Öyle mi, Böyle mi Derken Dacia Duster Araç Fiyatı Belli Oldu.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan meteeor Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,503

meteeor

METEEOR'UM ve BEN..
Rahmetle Anıyoruz...
Yer
Reşadiye
Dacıanın duster modelı 4x4 satış fiyatı 36 000 lira olarak belırlendi.eve şimdi bkalım u fıyata göre bu arç ucuzmu pahalımı..
benım fıkrımı sorarsanız ben bu konfor katili arabaya bu parayı vermem..
verenede hayırlı ugurlu olsun...

Etiketler
Ynt: Öyle mi, Böyle mi Derken Dacia Duster Araç Fiyatı Belli Oldu.

ayrıca eger ben bunun 4x2 sıne bıneyım dersenız buda 30 000 tl olarak satışa sunulmaktadır..
bılgınıze..

ne zaman turkıyede olacakmış..

Bu ülkeye iyi araçlar gelsin istiyorum. Umarım iyi bir araç çıkar karşımıza.

reklamını görmüstüm ,güzel bir binek otomobile benziyor.Ama tabi 4 çeker niteliğinde iyi bir çıkış yapabilecek mi çok merak ediyorum.Qaskai şu andaki favorilerimden açıkcası.Fiyat marjı Duster'ın gayet iyi gözüküyor acıkcası.Bakalım şehiriçinde göreceğiz nitekim alanlar olacaktır.

modifiyelerle ilerde ne olur acaba..

Araçta her bi şey opsiyonel...

Klima ABS ESR Alaşım jant
Yolcu hava yastığı bile opsiyonel...

Bunlarla birlikte Dizel 4x4 ün fiyatı 48 400 TL

Yani vatandaş keriz yerine konuyor,
Bir balon şişiriliyor gibi...

Aracın işçiliği, malzeme kalitesi, marka prestiji, 2. el deki muhtemel durumu malum...

Karar sizin...

şimdilik biraz uzak dursun.

35 milyarlık klimalı dizel 4x2 nin fiyatının 27-28 milyar olması lazım. 35 oldukça fazla. 4x2 'nin dizeli demek, Albea'nın yükseltilmiş hali gibi. Ayrıca beğenmeyenler için söyleyeyim, Albea'lar Clio ve fiestalardan daha tok ve kaliteli araçlardır.
Demek istediğim şu ki, Albea nın dizelinden ancak 2-3 milyar fazlaya satılması gerekir bu aracın. 35 milyar biraz fazla olmuş..

Ne alaka?

Bir aracın jip olabilmesi için kabin kalitesinin mercedes gibi mi olması gerekiyor? Kalitesiz araçlar jip olamaz mı?

Bir araç, bütün tekerleklerinden çekiş yapıyor ve yerden de tatminkar şekilde yüksekse, YANİ asfalttan ayrılıp arazide yol alabiliyorsa o araç arazi aracıdır bu kadar!

Niva da Duster da Unimog da X5 de arazi aracıdır. Kendi içlerinde iyisi kötüsü vardır tabi ki. Ama Duster 4x4 'e arazi aracı değil demek başka markaların özentisi duygularıyla yazılmış tutarsız ve boş bir yorum oluyor. Elbetteki çok başarılı, safkan bir arazi aracı değil, ama siz ne kadar beğenmeseniz de dünyada kabul görmeye başlıyor bu araçlar...

Karadeniz Otoyolu' Alıntı:
Ne alaka?

Bir aracın jip olabilmesi için kabin kalitesinin mercedes gibi mi olması gerekiyor? Kalitesiz araçlar jip olamaz mı?

Bir araç, bütün tekerleklerinden çekiş yapıyor ve yerden de tatminkar şekilde yüksekse, YANİ asfalttan ayrılıp arazide yol alabiliyorsa o araç arazi aracıdır bu kadar!

Niva da Duster da Unimog da X5 de arazi aracıdır. Kendi içlerinde iyisi kötüsü vardır tabi ki. Ama Duster 4x4 'e arazi aracı değil demek başka markaların özentisi duygularıyla yazılmış tutarsız ve boş bir yorum oluyor. Elbetteki çok başarılı, safkan bir arazi aracı değil, ama siz ne kadar beğenmeseniz de dünyada kabul görmeye başlıyor bu araçlar...

tamamen katılıyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR