benim de başıma buna benzer komik şeyler geldi hemen aklıma gelenlerden örnekleyecek olursam;
digitürk satış temsisi bir grup aracın gerçekten nat.geo aracı olduğunu düşünüp aracın önünde foto çektirip ingilizce sisiz şirketin kanalını burada biz satıyoruz demişlerdi
bende türkçe arkadaşlar kablo tv ,d smart da da var diyince aaa türkçe biliyormusunuz dediler arkadaşlar plakaya baksanıza diyince de aaa araçta türkmüş dediler
Birkeresinde de yolun ortasında yan gölgelikleri takıyordum brandası daha bağlı değildi aracın biri yanaşıp abi yılanmı çekiyorsunuz diye sordu ne yılanı dediğimde ise yol kenarında yılan var da onu mu çekiyorsunuz diye durdum dedi
yani adamlar aracı görünce hep bir atraksiyon bekliyor normal normal gittiğimi anlatmatya çalıştıkçada hikaye daha da karmasıklaşıyor.....
bir keresinde de bursa'da kalan bir arkadaşımın aracını izmire çekmek için yola çıktım yolda giderken polis aracı durdurdu evrakları hazırladım polise uzattım ben aracı incelemek için durdurdum dedi biraz sohbetten sonra araç çekmek için gittiğimi söyledim ama yasak ceza yersin dedi , bizde araç yolda bırakılmaz artık denk gelirse yazar arkadaşlar dedim vedalaştık 3-4 saat sonra başka bir noktada aynı polise denk geldim bu sefer arkada 110 defender bağlı uzaktan el sallayıp devam et dedi birde eli ile telefon işareti yapıp yoldaki arkadaşlarını arayacağını anlatmaya çalıştı kornaya basıp geçtim izmir ve manisadaki arkadaşlar bilir sabuncu belinden bornovaya inerken ki polisleri onlar bile görmemezlikten gelmişlerdi
ama başıma gelen en ilginç olay gezi eylemlerinde olmuştu....
akşam saati arasokağın birinden çıkıp alsancak üzerinden güzelyalıya gidecektim. caddeye çıkar çıkmaz arkadan meşaleler sisler ve havai fişeklerle gelen bir grubun önüne çıkmıştım.... bir kaç genç araca bindi bilonun arkasında yüzlerce genç eee bende bastım kornaya
eeeebuuuuuuuuubeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, eeeeeeebuuuuuuubeeeeeeeeeeeeeee hahahaha o coşkuya o eğlenceye bidaha hiç bir yerde tanıklık edemedim ama ne yazık ki o anda foto çekmek belgelemek aklıma gelmedi çok araştırdım ama çeken birini de bulamadım hiç
çok isterdim o an ın elimde bir belgesinin olmasını