Boyraz
Kamp I
çıkma araç koltuk satanlarda yatak olan koltuklar düz hale gelmiyordu.Sırtlık kısmı ,oturma kısmına göre havada kalıyordu.Yani dengeleme için ayrıca sünger ,katlanır açılır yatak altılı vs yaptırmak gerekiyordu.
Siz,güvenli ve resmi olacak şekilde yatar koltuk işini nasıl ve nerede hallettiniz ,konu ile ilgili bilgi verebilirmisiniz.
Koltukların otorulan tarafı ne olursa olsun yatmaya müsait bir duruma gelmiyor. Wv California'da bile bu sebple koltuklaırn üstüne çekilmek üzere bir şilte var.
Ben farklı bir şekilde çözüm buldum, koltuğu geriye değil, öne doğru yatırarak kullanıyorum. Transporter arka ikili koltuk normalde bu durumda kullanılabiliyor. Trafic'in koltuk bu şekilde katlanmadığı için değiştirmek durumunda kaldım. Bursa Demo otomotiv üretimi bir koltuk taktırdım. Fiyatı makul, orjinla çıkma koltukla aynı seviyelerdedir. Öne doğru katlanınca sırtlık arkası yere tam paralel oluyor. Üstüne çekilen 5-8 cm sert bir sünger ile oldukça konforlu oluyor. Yerden yükseklik 46 cm olduğu için geriye yapılan platfomun altı oldukça falza yük alabiliyor. Yer kaybım sıfıra yakın.