coldblooded
Ana Kamp
Ynt: Otomatik Vites L200 problemleri
Bahsettiğim ayar solda kalan düğmeye ait, sağda kalan ayar olduğu gibi kalacakmış,oynanmayacakcoldblooded' Alıntı:Merhaba.,bugün lokosit ile telefonda konuşunca bu topiğin linkini attı bana böylelikle haberim oldu. Ben de otomotik 4*4 intense lux var 2007 model ve 55000km'de. Isındıktan sonra konuşuyorum;0-2000devir arası hızlanma bende de zayıf. Şöyleki, bu devirlerde gazı köklersem yaklaşık 2 saniye sürüyor 2000devire gelip turboyu açması. Turboyu açtıktan sonra ise koltuğa yapıştırıyor, benim aracımda da racechip pro var. eskiden de mi böyle idi ben mi farketmemiştim bilemiyorum. Hızlanmıyor diyemiyorum çünkü kırmızı ışıktan kalkışta benimle kapışabilen binek araç sayılı. Gaza azar azar basarsam yani kökleyip tepkiyi bir anda almaya uğraşmazsam daha iyi hızlanıyor hissi veriyor çünkü gazı yediğini anlıyorsunuz. kırmızı ışıkta hızlanırken böyle yapıyorum. Phyrron arkadaşımın da racechip kullandığını bildiğimden yardımcı olur diyerek belirtmek isterim, racechipten bu durumla ilgili tavsiye ayar istedim mail ile.Onlar da şu sıralama ile deneme yapmamı önerdiler:C,D,E,F,0,1,2,3,4,5,6,7 burada 7 en çok güç elde edilen ayarmış. C'den başlayıp 7'ye doğru denememi önermişler çünkü fazla güçten dolayı araç secure moda geçebilirmiş. Havalar biraz düzelince ayarları deneyeceğim.Sizlerin de yorumlarını öğrenmek isterim.