Otomatik Kapı Kilitleme

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan youngsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 103
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 64,399
Ynt: Otomatik Kapı Kilitleme

Sayın Monti cevabınız için teşekür ederim..Çabalarımız sürüyo, yarın öbür gün Mersin'li bi kaç Dusterci toplanıp dayanıcaz servisin kapısına o olucak.... ;D ;D ;D

Etiketler

azazil33, gürsoy oto yapamaz ise Adana'da Gezerşen oto yapmakta ben orada yaptırdım.

Merhaba sefik33. Adanadaki Gezerşen otonun adresini tam olarak alabilirmiyim. Kozanda oturuyorum Adanaya gittiğim zaman bende yaptırmak isterim. Şimdiden teşekkürler.

merhaba Lantirn, Bakımyurdu cad no:147/a Seyhan. tarif etmek gerekirse Adana Emniyet müdürlüğünün hemen yanında.

Konu eski bir konu ama benim için yeni aracım 2012 model 90 bg 4*2 duster salı günü Mersin gürsoy servise 40 bin bakımı için gittim kilitleme olayınıda anlattım hatta aktif yaptık ama kilitlemiyor dediler sizin aracın versiyonundan kaynaklanıyor dediler şimdi ekrandan aktif yaptıklarına göre başka yapılacak bir şey varmı?

daha bu gün 20000 bakımı için servise verdim
aracım 2012 mayıs ayında geldi 4x2 110 laureate modeli
servisin döndüğü cevap sizin modelde yok bu özellik oldu.
arkadaş özelliği tombala mı çekip koyuyorlar arabalara kiminde var kiminde yok nasıl bir saçmalık bu ???
sırf bu servislerin özensizliği yüzünden çok sevdiğim aracımı değiştirmek gibi düşüncelere kapılıyorum.

Servisler baştan savma iş yapıyorlar,elazığdaki servisi aramıştın kenwod double cihazında yüzde 25 indirim varmı dedim adam bana kardeşim o kadar kar yokki indirim olsun dedi mais arayınca en son Diyarbakır'da yüzde 25 indirim yaptırabildim oda binbir türlü dertle.

bende bugün çekmeköyde eren otoya gittim .
saolsun selim usta 2 dakikada kapıların otomatik kilitlenmesini halletti...

http://www.erenoto.com.tr/

devit3' Alıntı:
bende bugün çekmeköyde eren otoya gittim .
saolsun selim usta 2 dakikada kapıların otomatik kilitlenmesini halletti...

http://www.erenoto.com.tr/
benden selam söyleseidin keşke

kapılar tamam .şimdi sırada güray hocanın avatardaki gibi gündüz farları var.
iyi bir usta için tavsiyeler bekliyorum..

devit3' Alıntı:
kapılar tamam .şimdi sırada güray hocanın avatardaki gibi gündüz farları var.
iyi bir usta için tavsiyeler bekliyorum..
e yaptır selime işte :eek:

JUNİOR' Alıntı:
e yaptır selime işte :eek:
selim ustaya sordum dışarıdan getirirsen montajını yaparız dedi.
ama bize çok uzak be abi.bugün eren oto ve nexttin fabrikasına gittim.100 km yol birde yarım günüm gitti.
avrupa yakasında bakıyorum...

Gunduz fari montaji cok kolay piyasadan al 225 TLye Philips DRL4 bi otoelekteikciye 20 TLye taktir. Hersey hazir devre falan. 2 ucu + ve - akuye diger kabloda park yada kisalara baglaniyo tercihe gore. Istersen parklar yaninxa sonuyo
istersen kisalar yaninca sonuyo.

arkadaşlar sizlerden duyduğum otomatik kapı kilitlemeyi evime yakın İstanbul çoban çeşmedeki Bağdatlılara götürdüm ve sordum fakat ilgilenmediler ve yapamadılar merak edip başka bir servise götüreyim dedim zeytinburnundaki hedef otoya götürdüm onlarda yanımda pcye bağladılar hatta kilit menüsüne girdiler otomatik kapı kilitleme diye bir link vardı linkin yan tarafında 'ile' yazıyordu söylememe rağmen ellemeyip abi sende var acık zaten arabadan açıp kapatacan diyip yolladılar nasıl yapıldığını su yetkili servislere anlatmamız lazım yardımcı olun :smiley:

Merkezi kilit dugmesine uzun sure basili tutun deneyin. Hala hareket halinde kilitlemiyorsa siatemden acilmamistir. En son arkadasin Dustere sistemden aktif yaptirmaya gittigimizde olumsuz yanit verdiler. "MAiSin kesin talimati var, kaza aninda kilit acma sistemi olmayan araclarda oto kilidi aktif etmeyin" diye. Sonra biz de rica minnet tanidik vasitasiyla hallettik.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR