Ön ve orta kapılar yeterli olacaktır, bence de doğru karar vermişsiniz. Ön kapıdan şöför mahaline erişim, orta kapıdan da aracın girişi olarak yeterli olacaktır. Eurobus sizin aracınıza oranla daha kısa olduğundan ön ve orta kapıları var ve dediğim şekilde kullanılacak. Aracın şasesinde önemli çürük olmaması çok iyi, bizim araçda da önemli çürük yok ve gerekli temizlik yapıldıktan sonra profil içleri şişen köpükler ile doldurularak hem ısı hemde çürümeye karşı hava ve su izolasyonu yapıldı, üzerine de poliüra deniler spreyleme ile ömürlük bir araç elde edilmeye çalışıldı. Şu anda iç kısımlarda izolasyon işleri devam ediyor, abim Adana da bende İzmir de olduğumdan ona yardım edemiyorum ama aracı ilk aldığında Düzce den Adana ya beraber götürdük ve bir hafta yanında kalarak ilk söküm işlemlerine yardım etmiştim, kendi aracını yapmak cidden çok yorucu ama bir o kadar da keyifli. Siz yalnız çalışıyorsanız keskin ve sivri noktalar, ağır malzemeler, jet-ispiral gibi kesici araçlar (özellikle bol kıyafetler e sarma risk), araç üzerine çıktığınzda düşme ihtimali gibi konulara aman dikkat diyorum. Umarım (işe el atmasa bile) sizi izleyen, çay-su ikram eden birileri mevcuttur. Selamlarım