serdar5261
Kamp II
Ynt: Orjinal 2.5 dizel motor kaç para eder
kardeş aracım şu an darmadağın pazartesi akşam ayrıntılı fotoğrafları atacağım (gelin defenderimi hepbirlikte toplayalım başlığı altına.)yeni nesil beyinli motorların tartışmasız üstünlüğü aşikar.bende hem üniversite okuyup hemde sanayide çalışan biri olarak o motorlar hakkında geliştirdim kendimi.birde ford sevmediğim bi marka olduğu için motorunu kullanmak istemiyorum
dturan' Alıntı:iveco yada fiat motoru defender a uygulamak fikrini ilk defa duyuyorum. Ama tabiki herşeyden önce tecrübe önemli. bu konularda fikrin bilgin en önemlisi tecrübeniz varsa neden olmasın tabiki.
O zaman sizi takip etmekte fayda var. Defender la ilgili nekadar çok şey öğrenirsem o kadar kardır bana. Çünkü hayatımın her döneminde defender ım olacak.
Saygılar
kardeş aracım şu an darmadağın pazartesi akşam ayrıntılı fotoğrafları atacağım (gelin defenderimi hepbirlikte toplayalım başlığı altına.)yeni nesil beyinli motorların tartışmasız üstünlüğü aşikar.bende hem üniversite okuyup hemde sanayide çalışan biri olarak o motorlar hakkında geliştirdim kendimi.birde ford sevmediğim bi marka olduğu için motorunu kullanmak istemiyorum