Orjinal 2.5 dizel motor kaç para eder

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serdar5261 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,581

serdar5261

Kamp II
Arkadaşlar 91 model defenderimin orjinal 2,5 dizel motoru kaç para eder.aracıma dizel motor buldum.kendi motorunu satacağım.revizyonu geçen sene yapılmış.bu gün bir alıcıda çıktı ama fiyat konusunda birşey diyemedim.ACİL YARDIM...

Etiketler
Ynt: Orjinal 2.5 dizel motor kaç para eder

Aklimda kaldigi kadari ile daha once motor degisimi yapiln bir def in de motoru satilikti fiyat olarsk 3,500tl isteniyordu. Malum sitede de ilani vardi hatta.

eyvallah kardeş de şahsen ben motor arayan biri olsam bu motora o kadar para vermem.benim aklımda 2500 gibi rakamlar var.lakin bi görüş alim dedim.yardımın için sağ ol.

hadi bendende kayserili yaklaşımı olsun alırken mi satarken mi? (yanlış anlamayın amacım laf atmak değil ben Kayseriliyim)

sağ olun arkadaşlar aklımda iyi kötü bir rakam oluştu.forumda hangi başlık altında satılacak şeyler paylaşılıyor acaba.

ilan panosu bölümünde paylaşabilirsin. yada bana bedava ver bende tekne yapıp ona takayım ne dersin izmire gelince binersin ;D yada ben trabzona gelirsem ;) iyi fikir değilmi

göktu' Alıntı:
valla ben 1000-1500tl eder düşüncesindeyim maks

Yakında satacak biri olarak aksini söylemek işime gelmese de...
Bence de maks 1000-1500 TL eder.

Ancak deve bir akçe, bin akçe meselesi.

Aracını tamamen orijinale çevirmek isteyen birine satarsanız, o da motorun birkaç etiketi, parçası oynanmamış diye beğenirse, olur motor 3.000 TL.... Yok efendim sadece parçaları için alacak ise 1000 Maks.

LRTD5' Alıntı:
Yakında satacak biri olarak aksini söylemek işime gelmese de...
Bence de maks 1000-1500 TL eder.

Ancak deve bir akçe, bin akçe meselesi.

Aracını tamamen orijinale çevirmek isteyen birine satarsanız, o da motorun birkaç etiketi, parçası oynanmamış diye beğenirse, olur motor 3.000 TL.... Yok efendim sadece parçaları için alacak ise 1000 Maks.
aynen aynen...
ben de işte çıkarınca bıakaca mmotoru 3 e 5 e bırakmadan koyacak yerim olmadığından... aynı düşümncedeyim ben de...

arkadaşlar çok sağ olun bu forum olmasa defender toplamak ölüm olurdu :smiley:) 2250 tl olarak malum sitede ilan oluşturdum:smiley:arayanda pazarlık yapar nede olsa.sevgilerle.

Hayırlısı olsun.1000-1500 eder düz dizel motor. ama eğer puma yada bd 30 düşünmüyor 300 tdi düşünüyosan bence hiç satma motorunu. Bende bu aralar 300 tdı bakınıyorum. ama sırf işletme masraflarını ve bürokrasisini atlamak için eski motoru muayenelerde kullanmak için elimde tutmayı düşünüyorum. Sonuçta orj.düz dizelle 300 tdi motor kulakları bile birbirine uygun. şanzumanda değişikliğe gerek yok prizdirek uzamıyo değişmiyo falan. sök motoru tak motoru git muayeneye sonra değiştir motoru 2 sene kafan rahat gez.

dturan' Alıntı:
Hayırlısı olsun.1000-1500 eder düz dizel motor. ama eğer puma yada bd 30 düşünmüyor 300 tdi düşünüyosan bence hiç satma motorunu. Bende bu aralar 300 tdı bakınıyorum. ama sırf işletme masraflarını ve bürokrasisini atlamak için eski motoru muayenelerde kullanmak için elimde tutmayı düşünüyorum. Sonuçta orj.düz dizelle 300 tdi motor kulakları bile birbirine uygun. şanzumanda değişikliğe gerek yok prizdirek uzamıyo değişmiyo falan. sök motoru tak motoru git muayeneye sonra değiştir motoru 2 sene kafan rahat gez.
[/quot]

ben yeni nesil bir dizel motor arıyorum.belkide bir ilk olacak bilmiyorum.ıveco yada fiat marka commonrail bir motor bulduğum an alacağım.dizel araça dizel motor işletmekte o kadar zor değil diye biliyorum.muamelecim 1-2 günde hallederim dedi bana.sevgilerle.

iveco yada fiat motoru defender a uygulamak fikrini ilk defa duyuyorum. Ama tabiki herşeyden önce tecrübe önemli. bu konularda fikrin bilgin en önemlisi tecrübeniz varsa neden olmasın tabiki.
O zaman sizi takip etmekte fayda var. Defender la ilgili nekadar çok şey öğrenirsem o kadar kardır bana. Çünkü hayatımın her döneminde defender ım olacak.
Saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri