Ordu Fatsa, Perşembe Yaylası 7. Jeep Festivali (27-28 Haziran 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CİN@Lİ52 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 66,509
Ynt: Ordu Fatsa, Perşembe Yaylası 7. Jeep Festivali (27-28 Haziran 2009)

Amma uzamış gidiyor.Bu tartışma dursun kalp kırmaya dönmesin
Saygılar

Etiketler

Umarımm seneyee ßuu sorunlardan ders çıkarılmış ve daha eğlenceli güzel bi organizasyon olur..

Tesekkurler Fatsa off road..

arkadaslar bugun bir kac gorusmem oldu ...henuz ortada bir sey yok ama özel bir parkur ,kampcılara otopark,gereklı wc ve alt yapısı olan saha,silah sesı olmadan kufreden olmadan senlık .....ve konserler.....bızde yayla cok :smiley:) aybastıya ıhtuıyac yok ..

Her eleştiriye rağmen, doğa oyunlarını seviyorum. 20 tane 4x4 ün gezmesi ile doğa katledilmez. Devede kulak bile değil.

Off-road'u sevmeyenlerin işgüzarlığından başka bir şey değildir. Çamur at leke kalsın misali..

bu tür her organizasyonda birtakım aksaklıklar olur önemli olan bunu görmek ve birdahakine daha iyi yapmak,sonuçta orda bulunan insanlar stres atmaya geliyolar stres almaya değil ayrıca gelen herkesinde yorum özgürlüğü vardır ama kırıcı olmadan.

moger' Alıntı:
Eğitim şart !!!!!...............bizden birşey olmaz........Gelen yeni nesilden birşey olmaz, o da anasından babasından gördüğünü yapıyor.....Bu halk adam olmaz.......Sevgili Göktuğ anlattıkların kabus gibi .....Kuş serisiyle ,parkura dalan tipleri hayal ettikçe,bunların ileri ki yıllarda böyle davranacağının kanıtı ........

Evet eğitimsiz insanlarımız vardır.
Bizden çok şey olur, unutmayın damarlarımızda asil bir kan akıyor, gücümüzü oradan alıyoruz.
Yeni nesilden umudumuzu kesersek ve bunu da onlara hissettirirsek, bunu kullanmak isteyen düşmanlarımızın, bizi bölmeye çalışanların ekmeğine yağ sürmez miyiz?
Bu halk her zaman adamdı.Adam gibi adam olanların kanları sayesinde bugün bu yaylalarda özgürce dolaşıyoruz.Adam olmadığını söylememiz için kendimizin ne kadar adam olabildiğimize bakmamız lazım.

arkadaşlar öncelikle emeği geçen arkadaşları tek tek tebrik ediyorum şunu unutmayınki meyve veren ağaç taşlanır siz bi organizasyon yapmışsınız eleştiriler gelmiş bu sizi, bizi, tüm gezenbiliri camiasını dahada güçlendirir. başarılarınız devamını diliyyorum.
herkesi tekrar tebrik ederim

merhaba arkadaşlar...[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

3.jpg

4.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

varmı böylesi yapmış olduğunuz etkinlikden dolayı tşkrlr en yakın zamanda yarış varmı bi bilginiz varmı banada haber verirseniz sevinirim şimdiden tşklr...[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

12.jpg

9.jpg

11.jpg

bu gün boş boş duruyordum bnde şu resimleri gndrym dedim sen ayarlarsın bi şeyler bu ara yarış varmı bn sabah bir sürü jip grdüm yodan geçerkene sıralanmış gidiyorlardı nereye gidiyorlar bi bilgin varmı seni msnye ekledim kabul edrsin ok hadi görüşürüz by

herkez bu jeep lerle olan işlere bi takoz koymaya başladı ama hayırlısı bilende bilmeyende konuşuyo bu iş sadece fatsamızda yada samsunda sinopta vesayre yerde olmuyo ki bu ne sitem ya o sizin menderes dediklerinizi jeepler olmasa kimse ne bilecek nede görecekti.. 7 yıldan beri yenimi uyanılmış artı jeeplerin gezdiği oynandığı iz kalmadı bile o zemen o izi kaybediyor o kadar iş bittide türkiyede jeep leremi kalındı pes doğrusu insanlarımızın ne kadar derdi varmış bu jeep lerimizle helal vallaha ya o zaman bi alan satsınlar yada göstersinler cevirsinler bizlerde orda sitres atalım... ne olacak bu işlerin sonu kimi kahvede oturup oyun oynar sştres atar kimi gezer kimi müzik dinler kimi balık tutar bizlerde jeeplerle sitres atıyoz oda suc ne yapalım o zaman demek bu vahşeti durdursunlar diyosunuz söyleyin siz önce etrafa bi bakın konturol edin o yaylayı gezin tahriş olmuş yada zedelenmiş bi yer varmı doğanın kendi güzelliklerinden faydalanıyo ne eşilme ne kazılma ne dolma bi parkur var sadece doğal neyse insanlar konuşur ha sadece şunu söylim ve konuyu kapim GÜZELLERİN DEDİKODUSU ÇOK OLURMUŞ demekki jeep ler de güzelki

Gerçerkten Güzel Görseller Emeği Geçen Herkese Teşekkürler

Ben bu işlerin çömeziyim yeni yeni başlıyorum ama yayla şenliklerine birhayli katılmışlığım vardır,o jıplerden çok zarar eğitimsiz bi sürü insan olur şenliklerde jıplere sarmaları cehaletten,ama orda yarışan ve benim jıpım şöyle benim jıpım böyle gibisinden atışan tüm arkadaşlarada çok şaşırdım benim bildiğim bu yarışlar dahil doğada birbirimize yardım etcez beraber çabalayıp her işi herkesten iyi yapan biri vardır o kişiyi bulup alşıklıcaz ama burdaki bazı adamlar resmen birbirine gimiş,ya ben bilmiyorum bu işi yada siz,,,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.