Ordu Fatsa, Perşembe Yaylası 7. Jeep Festivali (27-28 Haziran 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CİN@Lİ52 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 66,516
Ynt: Ordu Fatsa, Perşembe Yaylası 7. Jeep Festivali (27-28 Haziran 2009)

DSC03337.jpg
DSC03339.jpg
DSC03340.jpg
DSC03341.jpg
DSC03342.jpg
DSC03343.jpg
DSC03344.jpg
DSC03347.jpg
DSC03348.jpg

Etiketler

Arkadaşlar şimdi bu saate kadar eleştirdik durduk. Gelecek sene ne yapılabilir bunu konuşalım isterseniz. Herkeste fikirlerini söylesin.

1- Önce hedef tespit edilmeli. Nedir hedef ? Ben diyorum ki..
15 bin kişi izleyici,
100 tane yarışacak offroad aracı,
30 tane yarışacak motor ve ATV
4-5 yerel televizyon, 1-2 ulusal televizyon kanalı..

ve bunların olacağına dair tv kanalları ile önceden yapılan yazılı sözleşmeler, katılımcılar için önceden ücretli kayıt sistemi.

2- Yukarıda ki hedeflere erişmek zor değil sanırım. Bu veriler ile ulaşılabilinecek insan sayısı atıyorum 100 bin kişi olsa. Sponsor olarak firma bulma işi çok kolay olmaz mı. Atıyorum benim lastik satan bir şirketim olsa, gelip oraya stand kurmak reklamımı yapmak isterim. Ya da düşünün gezenbilirin sponsorlarına bir bakın detarjan firması varmı aralarında ;D Zaten yeni filizlenen ve her geçen gün meraklısı artan bu spora, ilgili firmaların yaklaşımı nasıl olacaktır.

3- Sponsor firmalarla birlikte finans sorunu büyük ölçüde çözülür sanıyorum ve kimseye ihtiyacınız kalmaz. Özel güvenlik bile kiralanabilir.

4- Bu işi önce yapan abilerimizden bilgi almak. Gerek kamp alanı yerleşimi, gerek kamp ateşi, ortamın güvenliği bir çok sorun hallolur. Yarışların nasıl yapılacağı konusunda Amerikayı keşfetmeye gerek yok. Bütün bilgiler Tofsed in genelgelerinde mevcut. Ha biraz esnek olunabilinir, katılımı artırmak adına. Tepe tırman yarışı iptal olmalı. Öyle bir yarış olamaz. Mantığı yok.

5- Şenliğe katılımı artırmak için c.tesi akşam ünlü bir sanatçı ya da grup konser verebilir.

6- Yerel yönetimlerden yardım alınacaksa bu resmi yazışma yolu ile açık ve net bir şekilde belirtilip, yerine getirilemeyen taahhütler için hesap sormak adına ya da bağlayıcı olması için durum resmiyet kazanabilir. Şimdi X Belediyesine yazı yazdınız onlarda size, Zabıta ekibinden 40 kişilik bir personelin, şenlik güvenliğini sağlamak için vereceğini resmi yazıyla taahhüt etti. Elinde belgen var, göndermesin bakayım sıkıyorsa o görevlileri, Cumhurbaşkanına kadar gidersin beni rezil etti diye..

7- Şenliklerin yapılacağı yer tekrar gözden geçirilmeli, yerel halkın tepkisini alacak ya da yerel halkın istemediği bir yer olmamalı, sonra şenlikçilere düşman gözüyle bakılıyor. Ayrıca büyük il merkezlerine yakın olursa katılım sayısı artabilir.

8- Önceden şenliğin reklamı iyi yapılmalı. İyi reklam katlımcı sayısını artıracak ve organizasyon da ki arkadaşların üstündeki baskıyı artırıp daha dikkatli olmalarını sağlayacaktır.

Yurtdışından da katılımların olduğu Büyük Fatsa Offroad Oyunlarını görmek dileğiyle...

evet göktuğ bende katılıyorum sana ama bu sadece bir fatsa offroad kulübündeki 3-5 arkadaşın özverili çalışmasıyla olacak iş değil arkadaşlar ne yapsın ben önce onları emeğinden dolayı kutluyorum hepimizin elimizi taşın altına sokması lazım inşallah birdakine daha iyi olur aybastı olmazsa başka yer olur bizde bu ateş varken mendereste söndüremezsek derede olmadı denizde söndürürüz

Abi yok mu Ordu da Giresun da güzel bir sahil.. millet hem denize girer hem yarışır..

Kemal Bey sanırım yayla dönüşü çeşme başında karşılaştık.bizde beyaz vitara ve gri samurai vardı.Ordu'ya selamlar...bu arada hem deniz hem yarış en güzel yer Sinop diyorum...

Arkadaşlar 18 -19 temmuz ordu çambaşı şenliklerinde jeep şenliği yapma ihtimalini görüşüyoruz.
Hazırlayıp yetişdirebilirsek haber veririz.Saygılar.

jeep' Alıntı:
Abi yok mu Ordu da Giresun da güzel bir sahil.. millet hem denize girer hem yarışır..
göktuğ bizim buralarda sahil kesim okadar doluki heryer sahipli yani tapulu devletin çok bir yeri yok bu yüzden yer bulmak zor ırmak kenarı istiyoruz valilik izin vermiyor sel baskını falan olur diye yüksek kesimlerde yer var bizde uzak olmasın günübirlik gidip gelelim diyoruz bu yüzden çok zor ama çalışmalarımız devam ediyor inşallah güzel bir pist bulacağız zaten ilk bulduğumuzda bir organizasyon düzenleyeceğiz böyle çok şenlik baabında olmasada çevre illerin katılımıyla bir şölen şeklide olmasını planlıyoruz

kemal52' Alıntı:
göktuğ bizim buralarda sahil kesim okadar doluki heryer sahipli yani tapulu devletin çok bir yeri yok bu yüzden yer bulmak zor ırmak kenarı istiyoruz valilik izin vermiyor sel baskını falan olur diye yüksek kesimlerde yer var bizde uzak olmasın günübirlik gidip gelelim diyoruz bu yüzden çok zor ama çalışmalarımız devam ediyor inşallah güzel bir pist bulacağız zaten ilk bulduğumuzda bir organizasyon düzenleyeceğiz böyle çok şenlik baabında olmasada çevre illerin katılımıyla bir şölen şeklide olmasını planlıyoruz

inş düzenlenir bizde katılmak isteriz uygun olursa...

altuncu57' Alıntı:
Kemal Bey sanırım yayla dönüşü çeşme başında karşılaştık.bizde beyaz vitara ve gri samurai vardı.Ordu'ya selamlar...bu arada hem deniz hem yarış en güzel yer Sinop diyorum...
evet çeşmede karşılaşmıştık sinopa da selamlar inşallah sizin yarşlarada gelmeyi planlıyoruz karadenizi hep beraber olup tanıtacağız

bu arada çevre illerden gelen arkadaşlardan her nekadar bizim çok bir suçumuz yoksa da organizasyon bozukluğundan ötürü özür diliyoruz inşallah bir dahakine telafi ederiz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.