Ordu Fatsa, Perşembe Yaylası 7. Jeep Festivali (27-28 Haziran 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CİN@Lİ52 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 66,516
Ynt: Ordu Fatsa, Perşembe Yaylası 7. Jeep Festivali (27-28 Haziran 2009)

semuca' Alıntı:
Tebrikler Batuhan,

Yakın gelecekte ailenin de destegiyle Türkiye'de adından sözettirecegine eminim. Henuz cok henc olmana ragmen, tekniklerinle hepsinin üstesinden geliyorsun.

Dilerim bir gun profesyonel yarıscı olursun.. Yakısır sana..

Serhat

teşekkür ederim abicim sağolasın

yumuk52' Alıntı:
batuhan tebrikederim erken cıktım oyüzdem seni kutlayamadım başarılarının devamını dilerim saygılar

sağolasın tırmanmada süperdin:smiley:

yuysal' Alıntı:
Batuhan tebrik ederim kardeşim.Başarılarının devamını dilerim.
Video ve fotoğraflarla bu festivali bizimle paylaşan herkese teşekkürler.

sağolasın yüksel abi

Etiketler

Değerli arkadaşlar....
30 Haziran 2009 akşamı SAMOFF ve Fatsa Cip ve Doğa severler Derneği 7.Fatsa Cip Şenlikleri ile alakalı gelişmeleri görüşmek üzere bir araya gelip 3 saatlik bir toplantı yapmıştır.Toplantı sonunda bölgemiz Offroad camiası için bazı önemli kararlar alınmıştır.Bu kararlar en kısa zamanda sizlerle paylaşılacaktır.Ancak Fatsa Cip ve Doğa Severler Derneğinin hiç alakası olmayan olayların faturası derneğe kesilmeye çalışılmıştır.Bu konuyla alakalı olarak ta ortak hazırlanan bilgilendirme yazısı en kısa zamanda sitemizde yayınlanacaktır.

www.aybastı.net ekibinin çekmiş oldugu videolar yayınlanmıştır 5 dk lık 6 part toplam 30 dakika

Bölüm 01

[flash=448,361]http://i825.photobucket.com/remix/player.swf?videoURL=http%3A%2F%2Fvid825.photobucket.com%2Falbums%2Fzz179%2Feksantrix%2Fb5cc6819.pbr&hostname=stream825.photobucket.com[/flash]

Bölüm 02

[flash=448,361]http://i825.photobucket.com/remix/player.swf?videoURL=http%3A%2F%2Fvid825.photobucket.com%2Falbums%2Fzz179%2Feksantrix%2F7e3ff710.pbr&hostname=stream825.photobucket.com[/flash]

Bölüm 03

[flash=448,361]http://i825.photobucket.com/remix/player.swf?videoURL=http%3A%2F%2Fvid825.photobucket.com%2Falbums%2Fzz179%2Feksantrix%2F30ea355d.pbr&hostname=stream825.photobucket.com[/flash]

Bölüm 04

[flash=448,361]http://i825.photobucket.com/remix/player.swf?videoURL=http%3A%2F%2Fvid825.photobucket.com%2Falbums%2Fzz179%2Feksantrix%2F60e379df.pbr&hostname=stream825.photobucket.com[/flash]

Bölüm 05

[flash=448,361]http://i825.photobucket.com/remix/player.swf?videoURL=http%3A%2F%2Fvid825.photobucket.com%2Falbums%2Fzz179%2Feksantrix%2F7ffc67bb.pbr&hostname=stream825.photobucket.com[/flash]

Bölüm 06

[flash=448,361]http://i825.photobucket.com/remix/player.swf?videoURL=http%3A%2F%2Fvid825.photobucket.com%2Falbums%2Fzz179%2Feksantrix%2Fde5d7253.pbr&hostname=stream825.photobucket.com[/flash]

merha ben süleyman arslan ordu merkezdenim istanbulda oturuyorum ve ilk defa fatsa aybastı perşenbe yaylası etkinliklerine katıldım yani yarışamadıgım jeep festivaline yaşım 41 etkinliklere 4 araba 16 arkadaş ve yarışa katılmak icin 1 jeep ile geldik 3 gün aybastı perşenbe yaylasında kaldık hayatımda gördügüm en kötü bir organizasyon idi bundan daha kötüsü olamazdı 1 cadırlarda yatarken sabaha kadar atılan mermi havai fisek şimdiye kadar duymadıgım yüksek sesli ateşleyici maddeler .2 . cadırlarla araclar aynı yerde idi bu araclardan benzinli. ve gazlı onan araclar varidi her cadırın yanında ateş yakılmıştı bu araclardan biri ateş alsaydı itfaye iceriye nasıl girecekti. 3. aracların ateş almasına gerek yok idi cünkü insanlar okadar alkolli lerdiki ben şahsen onlar cadırlarda iken ateş almalarından korktum. 4., jeeplerle yarış yerine gittimizde yaklaşık 200 adet jeep onlarca diyer araclar ve yaklaşık 2500 veya 3000 kişi vardı . madde .4 , 3000 bin kişinin oldugu yerde bir su dökünecek bir yerbile yokidi. madde5.,bütün cöpler yerlere atıldı. madde.6 .yarış yapılacak alanda yanlızca aracların yol güzargahında şerit cekilmişti . sürücülerin yarış pistinde direksiyon hakimiyetini kaybettikleri anda allah korusun neler olabilecegini ben göz önüne bile getirmek bile istemiyorum .madde 7.saat 10. da.yarış başlaması gerekirken 11 de başladı.madde 8.gördügüm kadarı ile üc adet cekici arabası var idi saha icerisinde ve üc adet belediye tarafından tahsiz edilen üc kurtarıcı aracta saha dışında bekletiliyordu cok güzen. madde 9.fakat işin enterasan tarafı sahadışındaki kurtarıcı araclar saha icerisine hic girmediler yarış pistinin dışarısında 2 arac kendi kendilerine şov yaparlarken battılar ve dışarıdaki kurtarıcı olarak gelen belediyenin aracları onları kurtarmakla yetindiler ve bu arada onlardan birtaneside battı kendi kendilerince birbirlerini kurtarip durdular. madde .10. yarış başlamadan yarışla bilgiler verildi madde 1 motor gücü 1000 ve 2500. araclar ayrı yarışacak motor gücü 2500.ve 4000.bin ayrı 4000.ve üzeri araclar ayrı yarışadak denildi . motor gücü 1000 ve 2500.olan araclardan 30 adet 2500. ve.4000. 15 arac 4000.ve üzeri arac ise 3 adet vardı toplam yarış yapacak sayısı 48 aractı.madde 2 yarış startı verildiginde yarış pistinde 1 arac en fazla 2 kakika icerisinde kaldıgı yerden cıkamaz ise yarıştan cekilir denildi ve yarış başladı . birinci arac yolu yaptı ikinci arac yolu onayladı .3.4.5.6 .ve yedinci araclar bu güzel yolda yarıştılar.zemin tamamen bozuldu arabaların motor gücleri düşük oldogundan ve zeminin bozuldugundan dolayı araclar kalmaya başladı yaklaşık 1 arac 10 dakika kaldıgı yerden cıkma capası yaptıktan sonra kurtarıcı aracları lütven geldiler bu gecikme yetmiyor gibi kalan aracları kaldıgı yerden tekrar yarışa devam ettirildi yarış arabalarını seyreden insanlar pistin dışındaki motorcuları seyretmeye başladılar bu arada motorcuları canı gönülden kutluyorum .ve yanlızca 1000ve 2500 motor gücü olan araclar yarıştı diyer araclar yarışa girmeden zeminin bozuldugunu ve aracların yarışamıcaklarını yarışın iptal idildigini anons ettiler bizler üzülerek yarış pistini terk etmeye başladık ileride bir kalabalık gördük ve gittik birde baktıki iptal edilen yarışın kupaları veriliyor sordum arkadaşlar hayırdır ne yapıyorsunuz dedim birinciye kupa veriyoruz dediler tepki yaptım bitmeyen yarışın kupası olmaz adaletsizlik bu dedim sayın belediye başkanı ve jandarma komutanının israrı üzerine geriye cekildim.yarış bistini terk ettim benim ve arkadaşlarımın hakını helal etmiyorum .buradan bu organizasyonu yapan buna vesile olan izin veren evsahipligi yapn herkesi kınıyorum böyle bir adaletsizlik olmaz ben buradan bu organizasyona izin veren başta ordu valiligi olmak üzere fatsa ve aybastı illceleri deki belediye ve kaymakamlıklardan jandarmadan birdaki yıl bu tür etkinlik lerin yapılmasına gerekli önnemlerin alınmadan izin verilmemesini rıca ediyorum yakım ve arkadaşlarımın haklarını o zaman helal ederim .Bu sayfada yazdıklarımda ordu yöresel gazetelerde ve ordu tv. canlı yayına katılarak basın açıklaması yapacağımı bildiririm.saygılarımla süleyman arslan

Süleyman abi sana gerçekten hak veriyorum bende ordaydım kimse alınmasın ama şunuda söylemek istiyorum orda Bülent abi madem jeepciler her zaman birbirine destek olur diyorsunuz yönetimi suçluyorsunuz orda herkes birlik olup yarışların devam etmesini saglayabilirdiniz.Herkes gibi yarışmayan arakadaşlarda yarışırdı en azından geldikleri yola ettikleri masrafa degerdi yanlış anlama seni suçlamıyorum herkesin biraz payı oldugunu düşünüyorum ödül töreninde şu söylenebilirdi yarışlar bitsin öyle alacagız ödülleri.ama denmedi yanlış birkelim ettiysem şimdiden özür dilerim bunlar benim görüşlerim dereceye giren arkadaşlarımızı gönülden tebrik ediyorum özellikle batuhanı

ugur tuglun arkadaşım ben bulent biz orda son arabayı çekmeye calışırken çift kabinli toyota baktımki star alanında bir kalabalık var aracı çekdik ve star alanına gittim bir tartıma var hemen araya girdik ve karar aldık 1 saat ara sonra devem dedik ama gelen sagnak yagmurla herkez dagıldı ben en başında soyledim bu oganizasyon da fatsa offroad kulubünün sucu var denemez 3.5 kişiyle bu işin içindek cok iyi cıktılar helal olsun tabi bizde elimizden geleni yaptıgımıza eminim.evet bu iş tamam buyuklerin hatası

Ordu Off-Road kulübü, başta Turgut usta olmak üzere 7 adet kupa aldık, birincilik, ikincilik, üçüncülük gibi, Ordu Off-Road kulübünde büyükten küçüğe emeği geçen tüm dostlarımıza kulübümüz adına sonsuz saygılarımızı sunarız,

Arkadaşlar çok özür diliyerek şunları söylemek istiyorumki, bu kadar talep olacağını kimse ummuyordu. Mevcut imkanlarla demekki bu kadar oluyor, burada sorumlu, suçlu yada birilerine faturayı maletmek gereksiz olur, bizlerde mağdur olduk, ama bunlar tatlı mağdurluklar, aldığımız heyecan ve zevk bunları örtmeye yeter lütfen herkesten özür dileyerek şunu söyleyebilirimki zaten işimiz doğa ile zor koşullarda uğraşmaktır, Off-Roadın doğasında bu türlü olmasada, zorluklar vardır.

Saygı ve sevgilerimle...

Turgut Karapestil Turgut Karapestil
kupa.jpg
kupa.jpg

Turgut Karapestil İsmal Garip
kupa.jpg
kupa.jpg

Yusuf Evli Murat Yüksel
kupa.jpg
kupa.jpg

sevgili arkadaşlar bu seneki şenliklerde istemeyerek sizlerle beraber olamadım ama gönlüm hep sizinleydi.tv den ve arkadaşlardan aldığım haberlere göre bazı aksaklıklar olmuş ama bunların hepsi off roadcı için problem olmamalıdır.birde kazanan arkadaşları teker teker tebrik ediyorum.ve Turgut ustam ORDU OFF ROAD Kulübünün şampiyonu aylarca süren emeğinin karşılığını almış olmasından dolayı onu ayrıca tebrik etmek istiyorum.teşekkürler.

arkadaslar fatsa klubun bu organizasyonda eksigi yok..elden gelen bu idi...valilik ve aybastı destek vermedi ancak bu kadar oldu....ben isterımkı seneye aybastıda olmasın etkinlik...bir konu ödül konusu ,erken verilen oduller yarısı biten kategorilerin odullerı erken verıldı,cunku sevgili protolumuz sıkıldı gitmek istedi,yani kısacası yapıulmayan yarısların odülleri verilmedi,biten tırmanma yarısları ve parkurda yapılmıs ve bitmis olan dusuk kategori ödülleri verildi..

işin ilginci kategoriler ilginctıigüven duyuldu herkeze ama duyduguma göre 1600 2500 kategosirinde 3500 dizel jeepler yarısmıs...aslı varmı bilinmez ama motor hacimleri kim ne derse o kabul edildi...bende deseydim 3000 diye keske...3000 v8 de var...:smiley:

yumuk52' Alıntı:
Erdem beyede ayrıca teşekkür ederim. görüntü Alabilmek için baya bir uğraş verdi.
Emeği geçen herkese teşekkürler.........

Eyvallah muammer abiçiğim 50 TL lik emek verdin olsun o kadar :D

Tabikide şakası işin :D

cezan' Alıntı:
işin ilginci kategoriler ilginctıigüven duyuldu herkeze ama duyduguma göre 1600 2500 kategosirinde 3500 dizel jeepler yarısmıs...aslı varmı bilinmez ama motor hacimleri kim ne derse o kabul edildi...bende deseydim 3000 diye keske...3000 v8 de var...:smiley:

Aman abi şu kategori meselesini açma yeniden. İnsanlar çok alınıyor. Şaka yapıyoruz ciddiye alıp kırılanlar oluyor. Dizel meselesinde zaten benzinli araçların motor hacmine 1000cc eklenerek dizel sınıfı sınırlandırılıyor. Atmosferik ise tabi.. Turbolara ayrı kategori..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.