Orbea Nasıl Bir Marka?

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan giray2000 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,053

giray2000

Yeni Üye
Mesajlar
12
Tepkime Puanı
0
Gezenbilir foruma uzun zamandır üyeyim fakat yine uzun zamandır yazmıyordum,gerçekten beğendiğim,yazmasamda sık sık takip ettiğim bir forum burdan siteye emeği geçenlere tüm üyelere ve takipçilere teşşekkür ederek soruma geçeyim.

Orbea ne seviye de bir bisiklet markasıdır? Türkiye de Orbea Mtb lerin fiyatları ne kadardır? Sizin önerebileceğiniz avrupa da bulunabilecek fiyat kalite yönünden iyi bir marka/model varmıdır?
 

Etiketler
Ynt: Orbea Nasıl Bir Marka?

Orbea kaliteli bir marka.Zaten çoğu bütün pro tour'larda kullanılıyor.Profesyonel takımlara de tedarik sağlamış,sağlayan bir marka.
Ama Türkiyede satışı yok, dışarıdan getiren üç beş kişi kullanıyordur belki tahminimce.
Orbea ve diğer markalar sadece bisikletin kadro üreticisidir.Öncelikle kullanım amacınızı ve ihtiyacınız olan donanımı belirleyip bir bisiklet seçmeniz daha mantıklı.Yoksa aynı markanın 1000 dolara da bisikleti var, 8000 dolarada.
Selamlar.
 

Ynt: Orbea Nasıl Bir Marka?

Evet haklısınız.Ben şu anda İspanya'dayım öğrenci olarak,hem günlük kullanım için hem de uzun yolculuklar için düşünüyorum sizin tavsiye edebileceğiniz bir marka model varsa uygun fiyatlı burada bulabileceğim duymak isterim.Avrupa da fiyatlar daha mı ucuz daha mı pahalı piyasayı bilmediğimden soruyorum.Teşekkürler
 

Ynt: Orbea Nasıl Bir Marka?

Avrupada fiyatlar daha ucuz Türkiyeye göre.Orbea da bir İspanyol markası olduğu için orada daha ucuz olması lazım diye düşünüyorum.Kullanımınız için Alivio veya Deore donanımlı ve hardtail kadrolu,yani sadece önde süspansiyonu mevcut bir bisiklet işinizi görür.Fiyatı biraz daha aşağı çekmek isterseniz Acera donanımlı bir bisiklette işinizi görür.
Birkaç bisikletçiye gidip bisikletleri inceleyin ve fiyat alın bence.Aldığınız bisikletin kaliteli olması kadar boyunuza uygun olması da lazım.
 

Ynt: Orbea Nasıl Bir Marka?

Cevapladığınız için teşekkürler.Ben biraz fiyat araştırması yapayım o zaman
 



Ynt: Orbea Nasıl Bir Marka?

Avrupa birliği üyesi ülkeden aldığın zaman KDV ödüyorsun, ama alırken sanırım form gibi bişey dolduruyor, geri dönerken sanırım hava alanında forumu veriyorsun sonrada alınan vergiyi iade ediyorlar. Alırsan aklında bulunsun.. Fiyatlar Türkiyeye güre avrupada daha ucuz bir de KDV iadesi olduğu zaman daha da hesaplı olabiliyor. Ayrıca biraz daha beklersen sezon sonu ürünlerinden çok hesaplı bisikletler bulabilirsin..
 

Ynt: Orbea Nasıl Bir Marka?

Teşekkürler.Aralığa kadar para biriktirmeyi düşünüyorum,bu arada fiyat araştırması yapacağım. Peki 2.el alırken neye dikkat etmem gerek?
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,519
Mesajlar
1,519,197
Kayıtlı Üye Sayımız
172,177
Kaydolan Son Üyemiz
cengoboy

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst