Operasyon; Land Rover Defender 110

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rescueteam Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 66
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,759
Ynt: Operasyon; Land Rover Defender 110

Elinize sağlık bu da güzel olmuş, ama unimog bir sanat eseri gibi idi.

Etiketler

Araç geröekten çok güzel olmuş ellerinize sağlık. Aracın motoruyla ilgili de bilgi verirseniz memnun oluruz. Ayrıca yapılan işlemleri maliyetleri ile sıralarsanız hepimiz için aydınlatıcı olur.

Güle güle kullanın...

arkadaşlar üzerinde benzinli makine var diğer soruya gelince bu tarz uygulama isteğe bağlı piyasada 500 le 1500 e boya 600 le 2000 tl ye döşeme var bu işlemleri yaptırıcak arkadaşlara tavsiyem arkadaşım eşim dostumdan ziyade işinin ehli insanlarla çalışması çünkü bu hatalara ben zamanında çok düştüm benim tavsiyem toplama aşamasında kaporta perçinlerinin kaportadan önce komple sökülüp boyadan sonra tekrar uygulamak malzeme tedariki çinde en uygun nokta kayalar land 110 toplama aşamasında diğer araçlara göre daha fazla ilgi isteyen yapıya sahip

murat bey ben sizin eski aracınız suzuki beş kapı vardı onun hiç fotoğrafı elinizde yokmu? adapazarında dikkatimi çeken araçlardandı.

merhaba güzel iş çıkarmışsınız
koltuklar hangi araçtan çıkma acaba

koltuklar tek kapı ford fiesta ama doblo ve polo koltukları oluyor bizim burda gürculer almanyadan çok temiz koltuklar getitiyor 400 500 gibi çiftini veriyorlar bu koltuklar hem yatar hem katlanır hem kayar sadece kayar ve yatarlarda fiyat düşük

emeğinize değmiş doğrusu..elllerinize sağlık..ben belki de en yeni üyelerinizdenim..ama defender ın ateşli hayranlarındanım..fakat hala bir defender ım yok..bu aracın bu hale gelmesi için ne kadar para harcadığınızı merak ediyorum..harcanan zamanın da parayı denkleştirme hızıyla orantılı olduğunu biliyorum fakat beni toplam maliyet hususunda bilgilendirirseniz emin olun en kısa zamanda bir defender hikayesi daha göreceksiniz bu sayfalarda :smiley:..

wolkhan' Alıntı:
emeğinize değmiş doğrusu..elllerinize sağlık..ben belki de en yeni üyelerinizdenim..ama defender ın ateşli hayranlarındanım..fakat hala bir defender ım yok..bu aracın bu hale gelmesi için ne kadar para harcadığınızı merak ediyorum..harcanan zamanın da parayı denkleştirme hızıyla orantılı olduğunu biliyorum fakat beni toplam maliyet hususunda bilgilendirirseniz emin olun en kısa zamanda bir defender hikayesi daha göreceksiniz bu sayfalarda :smiley:..
[/quotaracın maliyeti aracı alırkenki durumu ile orantılı minimum 4000 tl civarından baslıyor ust sınırı isteğe bağlı ama bazı arkadaşlar gibide aracı 10000 e alıp 50000 tllye mal edenlerde var bu arada aramıza hoş geldiniz

short_land' Alıntı:
sanırım işiniz oto kaporta tamir vs. üzerine eğer böyle ise bende bir defender toplamak istiyorum yardımcı olur musunuz
arayın görüşelim slm

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR