Opel Frontera Sport Direksiyon boslugu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dibidib Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,561

dibidib

Ana Kamp
Yer
Istanbul
merhaba

kısaca sorunum su.. aracın direksiyonu duz durumdeyken 1-1.5cm lik bi bosluk var.. ve 100uzeri hızlarda ozellikle kopru gecislerinde sorun olabiliyor..

sanırım sorun direksiyon kutusu.. bunun tamiri mumkun mu?

Etiketler

Ynt: Opel Frontera Sport Direksiyon boslugu

scrambler' Alıntı:
kutunun üzerinde boşluk ayarı vardır. tamircinize o ayarı biraz sıktırtabilirsiniz sorununuz hallolacaktır.

Merhaba

Bu ayar yeri nerededir.
Ben ön takımı yaptırdım baya düzeldi boşluk, ama azda olsa yine var,belkide ayarla buda gider.

selamlar

radyatörün sağ tarafında direksiyon milinin girdiği kutu.kolay göremeyebilirsiniz altta kalıyor biraz ama müdahale üstten olacak. zaten kutuyu gördüğünüz zaman üzerindeki ayar vidasını farkedeceksiniz. ben son boşluğunuda sıktım heralde 1-2 yıl daha idare eder beni.

cok cok cok tesekkur ederim... bu bilgiler cok isime yarayacak..

gelişmeleri yazarım..

saygılar

bende en kısa surede bu işe bir el atayım çok azda olsa bir boşluk var onu gidermek icin şansımı denemeliyim

bakalım ben bir sansımı deneyım neler olacak boşluk gidecek mi yoksa tüv de isimiz zor.

selamlar

damast' Alıntı:
bakalım ben bir sansımı deneyım neler olacak boşluk gidecek mi yoksa tüv de isimiz zor.

selamlar

wallaha benimkinde az bir boşluk vardı aracı almadan ilk sahibi bursa inegölde geçirmiş muayneden ön camda çatlak var alt rotiller cokur colur otuyordu , ön koruma demiri duruyordu şaka gibi ama gerçek

zaten ben alır almaz hemen ön takım yaptım jipe ama yinede tatli bir boşluk var

bende boşluk var.neredesey tüm alt takımı yaptım,parçaları isuzu ve lemförder den aldım parçalr 500 yakın tuttu. 200 deişçilik.

öndeki pull bar için seni hiç polis durdurp ceza veya uyarma yaptımı.. nede olsa orjinal pull bar.

cevrede bakıyorum yine var

selamlar

murat

damast' Alıntı:
bende boşluk var.neredesey tüm alt takımı yaptım,parçaları isuzu ve lemförder den aldım parçalr 500 yakın tuttu. 200 deişçilik.

öndeki pull bar için seni hiç polis durdurp ceza veya uyarma yaptımı.. nede olsa orjinal pull bar.

cevrede bakıyorum yine var

selamlar

murat

vallaha adı üstünde orjinal bar bana zart zurt derse biri maddesi maddesine yasayı tekrar okumasını tavsie ederim çünkü aracın kaportasından en fazla 8 cm e kadar dışa çıkıntı koruma olabileceğini ve maddenin 32. bendinde keskin sivri çıkıntı olmaması gerekiği yazıyor ee bizim barlarda keskin ve sivri bişi yok onları geçtim tuv aracı muayneden geçirmiş madem sen ne diyebilirsin ya bana pullbardan ağır kusur yazıp muayneden gecirmesin yada hiç kimse bişi demesin k.bakmasınlar yani

Ben tuning dizayn ve cadde tipi yarış araçları dizayn ediyorum bizim halkımız da hatalı aracına gelecek malı sipariş ediyor biz o malı getirirken vergi ödüyoruz + gumruk vergisi ödüyoruz sonra biz bu malı müşterimize satarken birde müşterimiz bu mallın kdv sini ödüyor
Getirirken ve takarken vergisini alırken kimse bişi demiyorda ondan sonra cayır cayır cezalar yağıyor

ben de tüm ön takımı değiştirdim neredeyse hatta kutuya ayar için sakarya daki osman ustaya bile götürdük onu da ayarladı ama hala 1-2 cm boşluk var bunu nasıl halledebiliriz diye bakarken bu konuyu gördüm o ayar vidasının resmini çekebilir mi arkadaş? veya detaylı anlatım yapabilir mi acaba?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,740
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

SON KONULAR

Geri