cofcof
Yeni Üye
Hava akışmetresini tamamen söktüm iptal edip öyle denedim yine aynı sorunu yaptıO zaman hava debimetre den başlayın. Genellikle ilk o bozulur.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hava akışmetresini tamamen söktüm iptal edip öyle denedim yine aynı sorunu yaptıO zaman hava debimetre den başlayın. Genellikle ilk o bozulur.
Acaba diyorum bobini bosch aldım kablolar ise WORG marka acaba bundan kaynaklı olabilirmi bujilerinde markalarını bilmiyorum buji anahtarını bulur bulmaz kontrol edecegim ne marka takmış usta diye.O zaman sıkıntı daha büyük olabilir. Beyin kontrolü gerekli olabilir.
Arkadaşlar merhaba
3.2 v6 arazi vitestiyle ilgili bilgi sahibi arkadaşların yardımına ihtiyacım var. Arazi vitesi difklock tuşu aktif olmadan devreye alamıyorum bu normal midir?
Tuşa basıp vitesi N pozisyonuna alıp arazi vitesini 4l pozisyonuna getiriyorum , sonrasında difklock tuşunu kapatınca difklock ikaz lambası çok hızlı şekilde yanıp sönmeye başlıyor. Bu vites Nasıl kullanılır bilen arkadaşlar yardım ı olursa çok sevinirim
Arkadaşlar, bugün 3.2 aracımla Avrupa yakasından Anadolu tarafına geçtikten sonra şehir içinde bir noktada sağa çekip bir 10 dakika bir işin hallolmasını beklerken araç aniden stop etti. Nadiren de olsa rölantide bir hareketlilik oluyordu aşağı yukarı ancak ilk kez stop etti. İşin enteresanı kalorifer ısıtmaya, müzik de çalmaya devam ediyordu ancak motor devri aniden 0'a indi. hemen kontağı kapatıp tekrar çalıştırdım ve motordan hafif bir "tak" sesinden sonra sorunsuz çalıştı ve şu anda bir sıkıntı yok.
Bu neden olmuş olabilir, neyi kontrol ettirmem gerekir?