OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mrdnmz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 954
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 244,713
Ynt: Opel Frontera Serbest Muhabbet Köşesi

MERHABA
ilginiz için teşekkürler. bendeki koruma plastik değil sadece kısa tamamını kaplamıyor.
bir başka konu ise fronteracı arkadaşlarımdan bir ricam olacak 2.2 A kasa 97 model frontisi olan arkadaşlar biriniz yağ çubuğunu ölçüp ölçülerini bildirebilirse sevinicem. zira benim yağ çubuğu önceki serviste kaybolmuş ve yerine uydurma bir yağ çubuğu takılmış. orjinal yağ çubuğu bulamadım kendimiz imal etmeyi düşündük fakat bize yağ çubuğunun toplam boyu ile bir de çubuğun en ucundaki min max değerlerinin cm olarak ölçüsü gerekli. birde maximum çizgisinden biraz daha yukarısında kalan küçük bir set var onunda ölçüsü olursa tamamen orjinale yakın bir çubuk imal edeceğiz inşallah fotolu olarak ta bunu paylaşırım inşallah..

Etiketler

selamlar harun bey hayırlı olsun aracınız kaç model ve kaça aldınız aracınızı

teşekkür ederim sadoz5775
aracım 97 model bir ticari ilişki sonucu araç bana geldi net bir fiyat yok diyebiliriz 16000 gibi bir rakam.

merhaba arkadaşlar frontera kullanıcıları olarak hiç kimse yağ çubuğu konusunda yardımcı olmayacak mı acaba? :(

selamlar,

frontera b kasa, 3.2'nin sürücü koltuğu paspasında bu parçayı buldum.

nereden düşmüş olabilir ve bu neyin parçasıdır?

20140508_142630.jpg

http://workshop-manuals.com/vauxhall/corsa-c/c__body_equipment/seats_upholstery_inner_trim_panels/repair_instructions/overview_of_most_frequently_used_fastening_elements/

burdaki 101 nolu vidaya benziyor, aciklamasinda 101 Torx bolt with hex demiş, kitabi internetten indirip ne olduğunu bulailirsin sanirim.

Bana gore genel sac-sac baglanti vidasi bu, emniyet kemerleri baglantilari, koltuk taban baglantilari, debryaj, fren, gaz pedallari baglantilarindaki vidalar olabilir gibi, Kolay gelsin,

usta_ hocam cevap için teşekkürler

esasında bu parçaya benzeyen birkaç tane daha var, iyice inceleyip emin olmam lazım

indireceğim kitabın adı nedir tam olarak?

https://drive.google.com/file/d/0B2JnFUmXTNO_Tzk0V0NVOWhSMWc/edit?pli=1

burdan indirebilirsin, internetten arattirirkende frontera haynes, isuzu trooper haynes olarak aratabilirsin.

Kolay gelsin.

merhaba sevgili Frontici dostlarım..uzun bir süredir benim frontiyle uğraştığımı takip eden arkadaşlar bilirler.Özet olarak şöyle söyleyebilirim önce conta yaktı sonra yatakları sardı ve komple Ankara da Yıldız da motor rektefe oldu ve 22 Nisan da sibob çaktı velhasıl 3 aydır bunlarla uğraştım başka araba olsa derhal satmayı düşünürdüm ancak frontimi satmayı hiç düşünmedim sebeb ise ona olan sevgim :smiley: :smiley: :smiley: şimdi çok iyi ve şidiye kadar yaptığı yolun bir mislini daha yapacak vaziyette :smiley: :smiley: :smiley: Burda sizinle paylaşmak istediğim elimde 97 A Frontera lar içinorjinal Bosh Rolanti Motoru var.İstanbul dan aldım kendiliğinden gaz yükselmesi yapıyordu usta rolanti motoru bozuk dedi almıştım ancak test ettiğimizde arızanın bundan olmadığı kelebekden olduğunu anladık.Bu parçayı sadece 1 saatliğine taktık test ettik ve çıkardık şu anda tekrar amblajda duruyor.ihtiyacı olan arkadaşların benimle irtibata geçmesi halinde satabilrim her ne kadar sıfırda olsa ikinci el durumuna düştü :smiley: fakat belki ihityacı olupda bulamayan olur diyerek buradan bilgilendirme yapmak istedim.saygılarımla.0 539 578 77 78 Ahmet.

usta_' Alıntı:
https://drive.google.com/file/d/0B2JnFUmXTNO_Tzk0V0NVOWhSMWc/edit?pli=1

burdan indirebilirsin, internetten arattirirkende frontera haynes, isuzu trooper haynes olarak aratabilirsin.

Kolay gelsin.

hocam yardımın için teşekkürler. dosyayı dışarı çıkarmak için gerekli şifre nedir?

B kasa ile 100+ hızlarda giderken fren yapınca pedalda ve sanırım sağ ön lastikte bir ttireme olmaya başladı. sebebi ne olabilir?

maestro34' Alıntı:
B kasa ile 100+ hızlarda giderken fren yapınca pedalda ve sanırım sağ ön lastikte bir ttireme olmaya başladı. sebebi ne olabilir?
merhaba ilk önce pedala sarsıntı titreme verdiğine emin olun arıza arka firen disk aynasıdır. yok sadece direksiyonda titreme yapıyorsa ön firen disk aynasında sorun vardır.

Merhaba agbilerim 94 model 2.3td bir frontera aldım aracimda sunroof fitilinden su geliyor kendim orduda bulamadım birde aracima snorkel , ceki vinci ve projektor yaptırmak istiyorum bana yardımcı olurmusunuz

merhaba arkadaşlar ben refik kökez ankaralıyım 97 model 2.2 sahibiyim gezenbilire yeni üye oldum 3 sene önce isuzu sayfasından belki tanırsınız tiskeli nickli arkadaşın tavsiyesi üzerine frontiyi aldım fronteraların aslında isuzu olduğunu isuzunun mekaniğininde çok sağlam olduğunu söylemişti geçen sene motor conta yaktı motor dışında büyük sıkıntı yaşamadım ufaktefek hortum vs gibi basit arızaları oldu araçtan gayet memnunum ankaradaki etkinliklerden haberdar olmak isterim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR