otecopel
fronteraaaaa gsm 05327620027
Ynt: Opel Frontera Serbest Muhabbet Köşesi
güzel olmuş. Sen nerlerdesin be kardeşşşş......
güzel olmuş. Sen nerlerdesin be kardeşşşş......
BIM01' Alıntı:emre bey iş içinmi gezimi amaçlımı...
mrdnmz' Alıntı:selamlar... gezi amaçlı iş ile ilgili henüz mutlu bir gelişme yok maalesef ...
mrdnmz' Alıntı:selamlar... gezi amaçlı iş ile ilgili henüz mutlu bir gelişme yok maalesef ...
BIM01' Alıntı:bizde işle ilgili mutlu gelişmeleri beliyoruz ...herşey gönlunuzce olsun.gezi bayagı uzun surdu heralde boşladınız buraları ..levent beylemi gezi yapıyosunuz..oda uzun zamandır yok.yoksa bizden habersiz levent abiyle siz gezi felan
otecopel' Alıntı:Kimse imza istemedi.nerde nezaman.
Haruns' Alıntı:merhaba
öncelikle yeni üye olup olabildiğince bütün başlıkları gezmeye çalıştım lakin aracımda ihtiyacım olan konuyu bulamadım serbest köşede dile getireyim dedim yardımcı olursanız sevinirim.
97 model 2,2 fronteram var ve yeni edindiğim bu aracı geçen pazar ilk kez test ettim hafif bir offroad denemesi debriyaj balatamın beni üzeceğini gösterdi. bir müddet kullanımdan sonra debriyaj pedalı dibe doğru çökme yapıyor ve vitesleri tam ayırmıyor. bulunduğum şehir bu konuda çok kısır. zira sadece 4 adet frontera var ve parça hadi getirttim diyelim tecrübeli usta sıkıntım var.
bu konuda hem parça hem de akıl konusunda fikir danışmak istedim.
bir diğer konu ise offroad ekipmanlarını zaman zaman ilave edeceğimden ilk etapta bir alt muhafaza parçasıyla başlamayı düşünüyorum.bu parça halihazırda varmı? nereden edinebilirim? veya siz tecrübeli fronteracılar olarak nasıl bir sistem kullanıyorsunuz?
uzunca bir msj oldu şimdiden paylaşımlarınız için teşekkür ederim