mrdnmz
Hilux N70
Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi
Eee hani foto
Quinsley' Alıntı:Beyofftayim super ya
Eee hani foto
Quinsley' Alıntı:Beyofftayim super ya
Quinsley' Alıntı:Yarin yukluyorum ins fotolari, murat abiyle beraberdik ( damast) tanismis olduk cok guzeldi devrilen Cherokee mi dersin, onlerini dagitan vitaralar vs vs
ozturk55' Alıntı:Herkese iyi geceler. Bu gün üzücü bir olay oldu (aslında sayfayı okuyunca daha çok üzülmeye başladım) FRONTİMİ ERZURUMDA BİR ARKADAŞA (eşimin kullanamadığı için yoğun baskı ve isteğiyle ona otomatik bir araç almak için) SATTIM :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( BEN YİNE BURDAYIM ve DAİMA SAMSUNDAKİ KARDEŞİNİZ MEHMET'im. Allah nasip kısmet ederse önümüzdeki yaz yeniden Fronti alarak aranıza dönüceğim. Hepinize Sonsuz Saygı ve Selamlar... :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
hocam hayırlı olsun size bir soru sormak istiyorumHerkese iyi geceler. Bu gün üzücü bir olay oldu (aslında sayfayı okuyunca daha çok üzülmeye başladım) FRONTİMİ ERZURUMDA BİR ARKADAŞA (eşimin kullanamadığı için yoğun baskı ve isteğiyle ona otomatik bir araç almak için) SATTIM BEN YİNE BURDAYIM ve DAİMA SAMSUNDAKİ KARDEŞİNİZ MEHMET'im. Allah nasip kısmet ederse önümüzdeki yaz yeniden Fronti alarak aranıza dönüceğim. Hepinize Sonsuz Saygı ve Selamlar..
Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=87254.360#ixzz28zzDriih
iyi geceler....BIM01' Alıntı:hocam hayırlı olsun size bir soru sormak istiyorum
siz megane 2 gazlı amartisör taktıktan sonra çukurlarda felan sertlik nasıl oldu yani yağlı amartisör ile gazlı amartisör farkı nasıl
Levent abi konuyu uzmanlık derecesinde özetlemiş zaten çukurlarda gayet güzel yumuşak ama Hüseyin abininde (OTECOPEL) konuyla ilgili bir başka seçeneği var buda Land cruser in amortisörleri bilgi almanda yarar var.BIM01' Alıntı:hocam hayırlı olsun size bir soru sormak istiyorum
siz megane 2 gazlı amartisör taktıktan sonra çukurlarda felan sertlik nasıl oldu yani yağlı amartisör ile gazlı amartisör farkı nasıl
Teşekkür ederim Niyazi abi Allah'a şükür sıkıntı yok araç yönünden fakat eşim küçük otomatik bir japon arabası istiyor. Bende elimdekilerin hepsine satılık yazdım hangisi önce giderse diye Fronti gitti nasip. Yaza doğru 2003 veya 2004 Fronti tekrar düşünüyorum tabi temiz olursa 2000 de olur.sisdagili61' Alıntı:Merhabalar,
Hayırlı olsun kardeşim, gerçi senin başka araçların var sıkıntı yaşamazsın.
Tabi satış nedeni güzel olmuş, malum bizim ülkemizin erkekleri eşlerimizin istediğini seve seve yaparız (ben öyle asla itiraz edemem)
Herşey gönlünce olsun en iyi arabalara sahip olasın.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.
eyvallah mehmedim, deneyimimi paylaştım. aracıma yükseltme uyguladığımda otecopel abinin tavsiyesi ile gazlı amotisör takmıştım. cukur ve kasis geçişlerinde yağlı amortisör gibi yaylanmıyor, süspansiyon biraz sertleşiyor. ama arazide yada yolda cukur, kasislerde sert dönüş yapmak gerektiğinde araba savrulmuyor. yağlıda amortisörde savruluyordu ve arabanın gövdesindeki (kupa) şok emici kauçuklar şaseye çok vurduğundan kauçuğun ömrü azalıyordu. ben gazlı amartisörden memnunum. heee araziyi bırakır arabayı sakin ve yumuşak kullanmaya karar verdiğimde yağlı amortisöre dönerim belki.ozturk55' Alıntı:Levent abi konuyu uzmanlık derecesinde özetlemiş zaten çukurlarda gayet güzel yumuşak ama Hüseyin abininde (OTECOPEL) konuyla ilgili bir başka seçeneği var buda Land cruser in amortisörleri bilgi almanda yarar var.