OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mrdnmz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 954
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 244,744

Etiketler
Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi

Yarin yukluyorum ins fotolari, murat abiyle beraberdik ( damast) tanismis olduk cok guzeldi devrilen Cherokee mi dersin, onlerini dagitan vitaralar vs vs

A.S bizdende herkese selamlar.... Sizde bir etkinlik yokmu abi antalyada grup felan hic gezmiyomusunuz?

....

beyoff1.jpg

beyoof9.jpg

beyoff4.jpg

beyoff5.jpg

beyoff7.jpg

Herkese iyi geceler. Bu gün üzücü bir olay oldu (aslında sayfayı okuyunca daha çok üzülmeye başladım) FRONTİMİ ERZURUMDA BİR ARKADAŞA (eşimin kullanamadığı için yoğun baskı ve isteğiyle ona otomatik bir araç almak için) SATTIM :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( BEN YİNE BURDAYIM ve DAİMA SAMSUNDAKİ KARDEŞİNİZ MEHMET'im. Allah nasip kısmet ederse önümüzdeki yaz yeniden Fronti alarak aranıza dönüceğim. Hepinize Sonsuz Saygı ve Selamlar... :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

ozturk55' Alıntı:
Herkese iyi geceler. Bu gün üzücü bir olay oldu (aslında sayfayı okuyunca daha çok üzülmeye başladım) FRONTİMİ ERZURUMDA BİR ARKADAŞA (eşimin kullanamadığı için yoğun baskı ve isteğiyle ona otomatik bir araç almak için) SATTIM :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( BEN YİNE BURDAYIM ve DAİMA SAMSUNDAKİ KARDEŞİNİZ MEHMET'im. Allah nasip kısmet ederse önümüzdeki yaz yeniden Fronti alarak aranıza dönüceğim. Hepinize Sonsuz Saygı ve Selamlar... :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

yahu üzüldüğün şeye bak. Biz sana Fronteran var diye selam vermiyoruz ki. Varsın olmasın. Sağlık olsun, birlik olsun.

Kendine dikkat et.

Not: Önümzüdeki yaz Frontera sız görmeyelim ama :smiley::smiley::smiley:

Merhabalar,
Hayırlı olsun kardeşim, gerçi senin başka araçların var sıkıntı yaşamazsın.
Tabi satış nedeni güzel olmuş, malum bizim ülkemizin erkekleri eşlerimizin istediğini seve seve yaparız (ben öyle asla itiraz edemem)
Herşey gönlünce olsun en iyi arabalara sahip olasın.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

Herkese iyi geceler. Bu gün üzücü bir olay oldu (aslında sayfayı okuyunca daha çok üzülmeye başladım) FRONTİMİ ERZURUMDA BİR ARKADAŞA (eşimin kullanamadığı için yoğun baskı ve isteğiyle ona otomatik bir araç almak için) SATTIM BEN YİNE BURDAYIM ve DAİMA SAMSUNDAKİ KARDEŞİNİZ MEHMET'im. Allah nasip kısmet ederse önümüzdeki yaz yeniden Fronti alarak aranıza dönüceğim. Hepinize Sonsuz Saygı ve Selamlar..

Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=87254.360#ixzz28zzDriih
hocam hayırlı olsun size bir soru sormak istiyorum

siz megane 2 gazlı amartisör taktıktan sonra çukurlarda felan sertlik nasıl oldu yani yağlı amartisör ile gazlı amartisör farkı nasıl

BIM01' Alıntı:

siz megane 2 gazlı amartisör taktıktan sonra çukurlarda felan sertlik nasıl oldu yani yağlı amartisör ile gazlı amartisör farkı nasıl
iyi geceler....
fark oluşur. gazlı amortisör daha sert olur. çünkü yağlı ile gazlının çalışma prensipleri birbirinin tam tersidir.
yağlı içe kapalıdır (yani amortisörün üst ve alt kısımları iç içe geçmiş durumdadır). yumuşaktır yüke binince sıkışma yapar.
gazlı ise sürekli açıktır (yani içerisindeki kompresör halinde sıkıştırılmış hava yüzünden, alt ve üst kısımlar birbirini iter vaziyette idir). sürekli sıkışma halindedir. bu sebepten yükseltme uygulanan araçlarda fazla savrulmayı önlemek için gazlı amortisör önerilir.

BIM01' Alıntı:

Levent abi konuyu uzmanlık derecesinde özetlemiş zaten çukurlarda gayet güzel yumuşak ama Hüseyin abininde (OTECOPEL) konuyla ilgili bir başka seçeneği var buda Land cruser in amortisörleri bilgi almanda yarar var.

sisdagili61' Alıntı:
Merhabalar,
Hayırlı olsun kardeşim, gerçi senin başka araçların var sıkıntı yaşamazsın.
Tabi satış nedeni güzel olmuş, malum bizim ülkemizin erkekleri eşlerimizin istediğini seve seve yaparız (ben öyle asla itiraz edemem)
Herşey gönlünce olsun en iyi arabalara sahip olasın.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.
Teşekkür ederim Niyazi abi Allah'a şükür sıkıntı yok araç yönünden fakat eşim küçük otomatik bir japon arabası istiyor. Bende elimdekilerin hepsine satılık yazdım hangisi önce giderse diye Fronti gitti nasip. Yaza doğru 2003 veya 2004 Fronti tekrar düşünüyorum tabi temiz olursa 2000 de olur.

ozturk55' Alıntı:
Levent abi konuyu uzmanlık derecesinde özetlemiş zaten çukurlarda gayet güzel yumuşak ama Hüseyin abininde (OTECOPEL) konuyla ilgili bir başka seçeneği var buda Land cruser in amortisörleri bilgi almanda yarar var.
eyvallah mehmedim, deneyimimi paylaştım. aracıma yükseltme uyguladığımda otecopel abinin tavsiyesi ile gazlı amotisör takmıştım. cukur ve kasis geçişlerinde yağlı amortisör gibi yaylanmıyor, süspansiyon biraz sertleşiyor. ama arazide yada yolda cukur, kasislerde sert dönüş yapmak gerektiğinde araba savrulmuyor. yağlıda amortisörde savruluyordu ve arabanın gövdesindeki (kupa) şok emici kauçuklar şaseye çok vurduğundan kauçuğun ömrü azalıyordu. ben gazlı amartisörden memnunum. heee araziyi bırakır arabayı sakin ve yumuşak kullanmaya karar verdiğimde yağlı amortisöre dönerim belki.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.