OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mrdnmz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 954
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 245,329
Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi

İZMİR GEZENBİLİR VE FRONTERA BULUŞMASI
;)
LEVENT ABİ,HALUK ABİ VE BEN

IMG_0625.jpg

IMG_0626.jpg

IMG_0628.jpg

IMG_0629.jpg

IMG_0630.jpg

Etiketler

"abi, istanbul nireeeee, izmir niree. ne zaman buluştunuz." derseniz arkadaşlarım, her şey biz insanlar için. nasip kısmetinde cemal-i sıfatı görmek varsa dağ dağa kavuşurmuş.
en güzelide, abilerin abisi haluk abininde katılması güzel oldu.

balikay' Alıntı:
"abi, istanbul nireeeee, izmir niree. ne zaman buluştunuz." derseniz arkadaşlarım, her şey biz insanlar için. nasip kısmetinde cemal-i sıfatı görmek varsa dağ dağa kavuşurmuş.
en güzelide, abilerin abisi haluk abininde katılması güzel oldu.

LEVENT ABİ VE HALUK ABİ gerçekten çok teşekkürler . Sizlerle yüz yüze taşımak çok güzeldi.
Hoşca sohbet ettik inşallah birdahaki daha uzun olur

selamlar

cumartesi günü...
hastayım lastiklerin birinin davulumbaza giripte diğerinin iyice dişarıda kalmasına. plaja gelenler 200 mt yürümek zorunda idiler. bizse kumsala kadar indik. frontiyi görenlerin hepsi şunu söyledi "abi aksı kırmışsın tamirci çağıralım mı.? ;D ;D ;D

DSCI1020.JPG

DSCI1023.JPG

DSCI1022.JPG

DSCI1021.JPG

DSCI1025.JPG

Ee abi sen takmissin sepet i :smiley:) nerede bizim foto lar???

Bu arada o aks lar kirik abi sen bir ara onlari gosteriver. Foto ya baktimda kirik aks biraz idare eder gibi :smiley:)) ( saka yapiyorum okuyanlar yanlis anlamasin)

mrdnmz' Alıntı:
Ee abi sen takmissin sepet i :smiley:) nerede bizim foto lar???

Bu arada o aks lar kirik abi sen bir ara onlari gosteriver. Foto ya baktimda kirik aks biraz idare eder gibi :smiley:)) ( saka yapiyorum okuyanlar yanlis anlamasin)
fotoları port bagaj imalat kısmına atmıştım

Cumleten hayirli aksamlar. Bu cumartesi insallah bir sorun olmazsa muayene isini de halletmis olacagiz aldik randevumuzu gidip giricez siraya.

Daha on e benim gibi hic yaptirmayanlar icin bir hayli ugrastirici bir dizi islem ve her birini bir defa da yapmak lazim. Aracimdan yana sorun yok yok diye tahmin ediyorum olursa da adres belli

Gelismeleri yazarim yine.

mrdnmz' Alıntı:
Cumleten hayirli aksamlar. Bu cumartesi insallah bir sorun olmazsa muayene isini de halletmis olacagiz aldik randevumuzu gidip giricez siraya.

Daha on e benim gibi hic yaptirmayanlar icin bir hayli ugrastirici bir dizi islem ve her birini bir defa da yapmak lazim. Aracimdan yana sorun yok yok diye tahmin ediyorum olursa da adres belli

Gelismeleri yazarim yine.

Gectimi ??? ???

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,793
Kayıtlı Üye Sayımız
166,606
Kaydolan Son Üyemiz
Alesta 67

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR