OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mrdnmz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 954
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 244,723
Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi

ozturk55' Alıntı:
Yani bu iş çetrefilli biraz Levent abi bize göre değil galiba :(

var kolayı. ;) ama sabretmek lazım biraz. aslında eylül e kadar. işin asıl kısmı "şnorkel" gerçekten sana lazım mı? ondan sonrası kolay zaten.

Etiketler

ozturk55' Alıntı:
Yani bu iş çetrefilli biraz Levent abi bize göre değil galiba :(
tabi yani. aynı aracın farklı motor cc sine ve yakıt cinsine göre, farklı snorkel üretiyor aynı firma tarafından

mrdnmz' Alıntı:
Abi bugün değilse ne zaman ??? Eylül' var daha 3 ay. Kumlayıp aynı işlemi bende yaparım burada. ya da varsın açısı 2 derece fazla olsun.
sen bilirsin. her zaman elimden geleni yaparım allahın izni ile.

mrdnmz' Alıntı:
Abi bugün değilse ne zaman ??? Eylül' var daha 3 ay. Kumlayıp aynı işlemi bende yaparım burada. ya da varsın açısı 2 derece fazla olsun.
Bende varım bendeee .

Bu arada benim bagaj nasıl olmuş. ;)

2012-06-16 16.18.19.jpg

mrdnmz' Alıntı:
çok güzel. yahu ne taksan yakışıyor, ne koysan taşıyor bu araba yahu :D :D
Snorkel eksik, birde jantları siyaha boyatsammı diye düşünüyorum aslında siyah jant sevmiyorum ama bu gün bir kaç kişiden aynı tavsiyeyi duydum. ???

ozturk55' Alıntı:
Snorkel eksik, birde jantları siyaha boyatsam mı diye düşünüyorum aslında siyah jant sevmiyorum ama bu gün bir kaç kişiden aynı tavsiyeyi duydum. ???

ben senin yerinde olsam boyamam siyah'a. ama şnorkel i hallediyoruz kısmetse... ;)

onun yerine biraz "ışıklandır" bence...

ozturk55' Alıntı:
Snorkel eksik, birde jantları siyaha boyatsammı diye düşünüyorum aslında siyah jant sevmiyorum ama bu gün bir kaç kişiden aynı tavsiyeyi duydum. ???
gri ve kırmızı araçta siyah jant güzel gidiyor.

mrdnmz' Alıntı:
ben senin yerinde olsam boyamam siyah'a. ama şnorkel i hallediyoruz kısmetse... ;)

onun yerine biraz "ışıklandır" bence...
Mesela nereye ışık lazım. Geçen hafta 2 tane sis farı almıştım bagaj takılınca onlara yer bulamadım hala arıyorum hatırlarsın tavanda idi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR