Motor sorunu cikartabilirmi olarak katilirim ama yürüyen aksam konusunda bence 90-110 defender kadar performansli olacaktır, cok sağlam bir araç frontera....
Motor sorunu cikartabilirmi olarak katilirim ama yürüyen aksam konusunda bence 90-110 defender kadar performansli olacaktır, cok sağlam bir araç frontera....
dizel motorlu fronteralarda motor da sorun olmaz. benzinliler içinse ateşleme sistemi yukarıya alınıp iyi bir yalıtım olursa onlarda da sorun olmaz derim... yürüyen aksam da ise ustaya katılıyorum.
daha önce resimlerini eklemiş olduğum aracımda arka stepnede gezenbilir ve yan kapılarda da yazıların bulunduğu aracım sadece kısa far huzmesi bozuk ve şanzıman yağ kaçaklarıyla hafif kusurlu olarak geçti
Emre bey keşke daha once haberimiz olsaydı muhakkak uğrardık, donduk. Sanirim artik toplanmanin vakti geliyor tanismak için, Likya yolu nu alevlendirmeye baslasakmi ağustosun 18 i oldu....
Emre bey keşke daha once haberimiz olsaydı muhakkak uğrardık, donduk. Sanirim artik toplanmanin vakti geliyor tanismak için, Likya yolu nu alevlendirmeye baslasakmi ağustosun 18 i oldu....
Ustam selamlar. Elbet yol denk gelir inşallah. Likya yolu hazır hem de herşeyiyle. Kısmet diyorum. Öğrendiğim bir şey varsa o da plan yapmamaktır. Hatta bir söz bile öğrendim. İnsan plan yapar, kader gülermiş. O yüzden kısmet diyorum.