2012 şubat ayında, serkan hocam (pandipieri) ile ikimiz, 2 günlüğüne arazi ve olumsuz hava şartlarında 4x4 kullanımı ve araç kurtarma ile ilgili bilgi ve deneyim paylaşımlarımız için davetleri üzeri uşak ve banaz'ın 112 ile umke ekipleri ile birlikte banazda çalışma yapmıştık. onların araları Mitsubishi Pajero Wagonby idi. ister lastik ister paletli kullanım seçenekleri vardı.chatlaxx' Alıntı:Yok hastanede çalışıyorum aynı zamanda Sağlık Bakanlığının Arama Kurtarma birimi olan UMKE (Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi ) Personeliyim.UMKE araçlarımızın hepsi 4X4 tür.
balikay' Alıntı:2012 şubat ayında, serkan hocam (pandipieri) ile ikimiz, 2 günlüğüne arazi ve olumsuz hava şartlarında 4x4 kullanımı ve araç kurtarma ile ilgili bilgi ve deneyim paylaşımlarımız için davetleri üzeri uşak ve banaz'ın 112 ile umke ekipleri ile birlikte banazda çalışma yapmıştık. onların araları Mitsubishi Pajero Wagonby idi. ister lastik ister paletli kullanım seçenekleri vardı.
umkenin ekipmanları araç lastikleri hariç güzel idi, il sağlık müdürlüğüne irdeleye irdeleye en sonunda coper disco stt aldılar ekiplerine.
Doğrudur Murat Bey Bakanlık Merkez teşkilatında görevli idi kendisi hemşehrimde olur.Bende bi ara Performans Daire Başkanlığında 1 ay kadar geçici görev yaptım ankaralıyım bende.sadoz5775' Alıntı:evet doğrudur bende sağlık bakanlığı sağlık hizmetleri genel müdürlüğünde çalışmaktayım murat türkyılmaz ile birlikte çalıştık
Teşekkür ederim ustam biraz önce telefonla konuşmuştukotecopel' Alıntı:hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.
çorbada bir nebze tuzumuz olursa ne mutlu bize diyerek gittik uşağa. gayet mutlu döndük. kış kampının tarihi ve yeri belli olursa bizde katılmak isteriz.chatlaxx' Alıntı:Tüm arkadaşlarıma ve Gezenbilir camiasına iyi dilekleri için teşekkür ederim.Uşak Umke İl Sorumlusu Okan samimi arkadaşımdır;gerek umke web sayfası gerekse forumdan takip ettim ilgi ve alakanız için umke camiası adına teşekkür ederim ege bölge uşak manisa izmir kış kampımız olacak bölgedeki arkadaşları davet etmeyi düşünüyorum manisa umke araçlarına disco stt lastik önerisinde bulundum bende Defender inde vinci snorkeli yükseltmesi bugun yarın gelir Manisa Umke nin defenderi tam bir Off road aracı yapma çabası içindeyim (hayırsever hemşehrilerimiz sağolsun ) belki fotolarda farketmişssinizdir lastiklerden başladım Lassa nın defenderler için özel üretilen lastiğini aldım bayada memnunum çamurda denedik performansı gayet iyi kısmetse karda deneyecem tekrar iyi dilekleriniz için teşekkürler saygılar.
bilmukabele...gökşan' Alıntı:slm bütün islam aleminin ve gezenbilir ailesinin cuması hayırlı mubarek olsun
estağfurullah hocam marka reklamı olmasın diye telefondan arayacağım sizi.gardiyano' Alıntı:Sevgili Levent kardeşim,malumun kış kapıyı çaldı ve Bolu kış şartlarının ağır geçtiği bir memleket.Kar tipi lastik düşünüyorum..hangi marka ve özellikte kar tipi lastiği nereden temin edebilirim? Yardımların için şimdiden teşekkür ederim.saygılarımla