Opel Frontera da 265/75/16 Kullanan Var mı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan damast Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 64
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,197
Ynt: Opel Frontera da 265/75/16 Kullanan Var mı?

üstad ben denenmişler üzerinden gidiyorum. 31 den başlıyor 35 e kadar yolu var :smiley: Sonuçta amerika keşfediledi bayağı oldu.

Ben şahsen 245/75/16 ya karar verdim. şimdi sıra marka seçiminde. Mehmet in bahsettiği lastikleri (NANKANG) de takip ediyorum yorumlar tatmin edici. STT filan da var tabi isterseniz tanesi 550TL den. benim bütçem o kadar değil şimdilik. Ya da her ay bir tanesini alıcam 4ncü ay takıcam hepsini bir kere de hehe :smiley::smiley:

Bu arada MT diye tabir edilen çamur lastiklerinden ziyade %60/%40 ya da %50%50 düşünüyorum yani AT serisi olacak.

Gelişmelerden haberdar ederim.

Sağlıcakla...

Etiketler

Bu arada MT diye tabir edilen çamur lastiklerinden ziyade %60/%40 ya da %50%50 düşünüyorum yani AT serisi olacak.

Sağlıcakla...

Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=45798.30#ixzz2BQhof1bV

bende AT tipi lastik düşünüyorum ama sanki geniş lastik aracta daha güzel görünüyor ..gelişmeleri bekliyorum..saygılar

Benim araçta 245 75 16 discovery stt lastikler var ama birşey dikkatimi çekti çok küçük bi şekilde lastiklerde only snow yazıyo. Kış lastiği olarakmı geçiyor bu lastikler?

mrdnmz' Alıntı:
üstad ben denenmişler üzerinden gidiyorum. 31 den başlıyor 35 e kadar yolu var :smiley: Sonuçta amerika keşfediledi bayağı oldu.

Ben şahsen 245/75/16 ya karar verdim. şimdi sıra marka seçiminde. Mehmet in bahsettiği lastikleri (NANKANG) de takip ediyorum yorumlar tatmin edici. STT filan da var tabi isterseniz tanesi 550TL den. benim bütçem o kadar değil şimdilik. Ya da her ay bir tanesini alıcam 4ncü ay takıcam hepsini bir kere de hehe :smiley::smiley:

Sağlıcakla...
Emre alacaksan mt al. ben bf at aldım biliyosun asfaltta toprakta 10 numara ama çamurda iş yapmıyor. mt ler 90 dan sonra biraz ses yapar ama senin kar kışla dedin olmayacak toprakta çamurda mt daha iyi iş yapar. 265/75/16 lastikler yaklaşık 81 cm. çaptadır. senin arabaya 50mm yükseltme ile rahat takarsın motorda çok rahat çevirir. (benim motor rahat çeviriyo son hız 8-10 km azaldı ama arazide daha iyi iş yapıyo) 235/85 ler çok ince gelmişti benim gözüme o yüzden 265/75 aldım.

araca göre değişir lastik secenekleri 265 aracı yorar ve yakıtı arttırır 245 idal benım fikrim.

YOKOHAMA 235-70 R16 106H GEOLANDAR AT-S G-012 300 TL
99001959ej0.jpg

YOKOHAMA 245-70 R16 107H GEOLANDAR AT-S G-012 325 TL
990016428p2.jpg

245 75 R16 MUD TERRAIN BF GOODRİCH 375 TL
98389128amz.jpg

245-75R16 KUMHO KL71 400 TL
921541130yb.jpg

EMRE BEY KARARSIZ KALDIM

hocam Kumho KL71 diyorum. da sadece diyorum işte :( hem deseni hem ıslak zeminde fren özelliği hem de malum ses olayı yüzünden KL71 önde. performansı ise açık ara zaten. ona yetişebilen sadece OK serisi var.

BF için özellikle Antalya yöresi için uygun lastik deniyor. malumunuz buralar yazın gerçekten çok sıcak oluyor. Bu sene yazın 57 dereceyi gördük. BF içerdiği hamur sayesinde daha kolay adapte oluyor çok sıcak asfalta.

bu arada önemli nokta lastiğin yanak genişliğinin mutlaka 75 olması. Bu bize ayrıca yükseklik kazandıracağından özellikle yaklaşma açımızı da iyi yönde etkileyecektir.

sizi kararsız bıraktım ama ben karar verdim. MT alıyorum. (sağol derya) ve çok yakın bir zaman da takıyorum(inşallah)

bu arada GOODRIDE diye bir marka daha var. fiyatları da neredeyse %50 daha ucuz. Bu markayı bilen var mı?

merhaba ben 265/75/16 federal mt lastik ve - 25 ofsetli jant kullanıyorum şimdilik sorun yok ama çekiş baya düştü ve yakıt arttı tabiki
onun dışında hoş bir görüntü ve arazi performansı sağladı. bir kaç resim de ekledim.

IMG_0253.JPG

IMG_0254.JPG

IMG_0255.JPG

IMG_0256.JPG

Hakkıcım çekiş ne kadar farketti? Belirgin bir şekildemi acaba, bide yakıtta yüzde 25 civarı oynama oldumu??

hakkı57' Alıntı:
merhaba ben 265/75/16 federal mt lastik ve - 25 ofsetli jant kullanıyorum şimdilik sorun yok ama çekiş baya düştü ve yakıt arttı tabiki
onun dışında hoş bir görüntü ve arazi performansı sağladı. bir kaç resim de ekledim.

MAŞALLAH harika olmuş gülle gülle kullan

Quinsley' Alıntı:
Hakkıcım çekiş ne kadar farketti? Belirgin bir şekildemi acaba, bide yakıtta yüzde 25 civarı oynama oldumu??

osman çekiş epey düştü sende pazar dikkat ettiysen fazla sürat yapamadım.yakıtı tam ölçmedim ama %10- 15 farketmiştir.oda çok önemli değil...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR