Alıntı yapılan: ozturk55 - 30 Temmuz 2012, 03:07:32
Emre abi 265 / 75 / 16 kulanıyorum bildiğin gibi çekişte azda olsa düşüş var ben az hissediyorum ama senin aracın otomatik olduğundan senin birazdaha fazla hisedeceğini düşünüyorum keza yakıt sarfiyatıda aynı şekilde fark ediyor birde aracın altına 3.2 ler için konuşuyorum sığmadığından benim gibi 16 cm ye ihtiyaç duyuyosun ve arabada önlerde esneklik diye bir şey kalmıyor. Yine nacizane kendi fikrim en temizi 245 / 75 / 16 ve ben 265 leri satip 245 almaya karar verdim aldığım bayi 1100 tlye geri alıyor 4 tanesini 245 aynı markayı 1500 e veriyor. Nankang mudstar lastikler gayetiyi ve ucuz ama çitayı biraz yükseltirim dersen Murat abinin lastikleri harika yani kısacası alcaksan 245 düşün derim.
bak şimdi kafam karıştı... ben biraz otecopel in arabaya bakıyım onda da 265 var ama manuel . Gerçi ilk başta otomatikti. Dur bakalım ne olacak...
Çekişten kaybetmek istemiyorum çünkü gerçekten yavaş yavaş ısınmaya başladım. Gerçekten zorladığım yerler oluyor artık. O kısımlarda bunu hissedersem oturur ağlarım
birde işin "ağırlık" hesabı var. Yapılmasını planladığım herşeyin birde ağırlık indeksini çıkarıyorum. Sonuçta arabanın dengesini, gidişini hatta duruşunu (fren den bahsediyorum) değiştirecek. 80/85 yanak sığabilse aklımda 235/85 var ama oynamak istemiyorum. Orjinali neye müsade ederse o kadar.
Bu hafta belli olur artık ondan sonra fiyat işine bakarım yavaş yavaş.