Opel Frontera da 265/75/16 Kullanan Var mı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan damast Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 64
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,197
Ynt: Opel Frontera da 265/75/16 Kullanan Var mı?

Selamlar
Bursa, karacabey den tayfun arkadaşımızın fronterası,
Benim arac yanında yavrusu gibi kaldı.
35x13.5x16
31x10.5x15
Aradaki fark resimlerde.
Şu anda piyasada 33x10.5x15 lastik yok.
Ben tercihimi 33 mt den yana kullanacağım.

Etiketler

hocam lastikler arabada cok guzel durmus farkli bir hava vermis ..lastigin markasi nedir size maliyeti ne oldu

BIM01' Alıntı:
hocam lastikler arabada cok guzel durmus farkli bir hava vermis ..lastigin markasi nedir size maliyeti ne oldu

Selamlar
Bana yazdıysan,
Arkadaşın aracı,
Lastikler MAXXİS M-8080 MUDZİLLA LT
35X13.5X16

Rakam tanesi 900.00 civarında
[/t][/t][/t][/t][/t][/t]

Sarper16' Alıntı:
Selamlar
Bursa, karacabey den tayfun arkadaşımızın fronterası,
Benim arac yanında yavrusu gibi kaldı.
35x13.5x16
31x10.5x15
Aradaki fark resimlerde.
Şu anda piyasada 33x10.5x15 lastik yok.
Ben tercihimi 33 mt den yana kullanacağım.

MAŞALLAH çok güzel 35 likle ayna mahrutiyide değiştirince bende 35x 10.5x16 kullanacağım.
Siz ayna mahrutiyi değiştirdiniz mi?

35 lik lastikle sürtme ve çekiş kayıbı nasıl oldu?
Çok sorun oldumu?

Murat hocam 255 70 16 çok yorar mı bizi? Kumho KL58 var aklımda da... yorumların için teşekkür ederim.

mrdnmz' Alıntı:
Murat hocam 255 70 16 çok yorar mı bizi? Kumho KL58 var aklımda da... yorumların için teşekkür ederim.

Bence hiç bir sorun olmaz çekiş de çok birsey değişmez

selamlar

Balıkesirden sevgilerle

DSCF1095.JPG

mrdnmz' Alıntı:
Murat hocam 255 70 16 çok yorar mý bizi? Kumho KL58 var aklýmda da... yorumlarýn için teþekkür ederim.
Emre abi 265 / 75 / 16 kulanıyorum bildiğin gibi çekişte azda olsa düşüş var ben az hissediyorum ama senin aracın otomatik olduğundan senin birazdaha fazla hisedeceğini düşünüyorum keza yakıt sarfiyatıda aynı şekilde fark ediyor birde aracın altına 3.2 ler için konuşuyorum sığmadığından benim gibi 16 cm ye ihtiyaç duyuyosun ve arabada önlerde esneklik diye bir şey kalmıyor. Yine nacizane kendi fikrim en temizi 245 / 75 / 16 ve ben 265 leri satip 245 almaya karar verdim aldığım bayi 1100 tlye geri alıyor 4 tanesini 245 aynı markayı 1500 e veriyor. Nankang mudstar lastikler gayetiyi ve ucuz ama çitayı biraz yükseltirim dersen Murat abinin lastikleri harika yani kısacası alcaksan 245 düşün derim.

ozturk55' Alıntı:
Emre abi 265 / 75 / 16 kulanıyorum bildiğin gibi çekişte azda olsa düşüş var ben az hissediyorum ama senin aracın otomatik olduğundan senin birazdaha fazla hisedeceğini düşünüyorum keza yakıt sarfiyatıda aynı şekilde fark ediyor birde aracın altına 3.2 ler için konuşuyorum sığmadığından benim gibi 16 cm ye ihtiyaç duyuyosun ve arabada önlerde esneklik diye bir şey kalmıyor. Yine nacizane kendi fikrim en temizi 245 / 75 / 16 ve ben 265 leri satip 245 almaya karar verdim aldığım bayi 1100 tlye geri alıyor 4 tanesini 245 aynı markayı 1500 e veriyor. Nankang mudstar lastikler gayetiyi ve ucuz ama çitayı biraz yükseltirim dersen Murat abinin lastikleri harika yani kısacası alcaksan 245 düşün derim.

??? ??? ::smiley: ::smiley:

bak şimdi kafam karıştı... ben biraz otecopel in arabaya bakıyım onda da 265 var ama manuel . Gerçi ilk başta otomatikti. Dur bakalım ne olacak...

Çekişten kaybetmek istemiyorum çünkü gerçekten yavaş yavaş ısınmaya başladım. Gerçekten zorladığım yerler oluyor artık. O kısımlarda bunu hissedersem oturur ağlarım :smiley::smiley:

birde işin "ağırlık" hesabı var. Yapılmasını planladığım herşeyin birde ağırlık indeksini çıkarıyorum. Sonuçta arabanın dengesini, gidişini hatta duruşunu (fren den bahsediyorum) değiştirecek. 80/85 yanak sığabilse aklımda 235/85 var ama oynamak istemiyorum. Orjinali neye müsade ederse o kadar.

Bu hafta belli olur artık ondan sonra fiyat işine bakarım yavaş yavaş.

Yorumlar için çok teşekkür ederim.

Alıntı yapılan: ozturk55 - 30 Temmuz 2012, 03:07:32

bak şimdi kafam karıştı... ben biraz otecopel in arabaya bakıyım onda da 265 var ama manuel . Gerçi ilk başta otomatikti. Dur bakalım ne olacak...

Çekişten kaybetmek istemiyorum çünkü gerçekten yavaş yavaş ısınmaya başladım. Gerçekten zorladığım yerler oluyor artık. O kısımlarda bunu hissedersem oturur ağlarım

birde işin "ağırlık" hesabı var. Yapılmasını planladığım herşeyin birde ağırlık indeksini çıkarıyorum. Sonuçta arabanın dengesini, gidişini hatta duruşunu (fren den bahsediyorum) değiştirecek. 80/85 yanak sığabilse aklımda 235/85 var ama oynamak istemiyorum. Orjinali neye müsade ederse o kadar.

Bu hafta belli olur artık ondan sonra fiyat işine bakarım yavaş yavaş.

ne yaptınız hocam lastıklerı aldınızmı 85 yanak genişliği oldumu .. birde 35X13.5X16 olculerı verılmıs bu hangi olcuye gore nasıl hesaplanıyor..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR