Opel Frontera A ( Çeşitli Yedek Parça )

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Sarper16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 54
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 111,455

Etiketler
Ynt: Opel Frontera A ( Çeşitli Yedek Parça )

Ön sağ-sol akslar,
Ön diffransiyal.

002.JPG

Elinizde radyatör davlumdazı , sağ arka cam mandalı , bagaj açma ünitesinin plastiği mevcut mudur? Mevcut ise fiyatlarını alabilir miyim?

bana ön aks lazım sağ fiyat nedir acaba? tel 05413172015

BFGOODRİCH GURUBA ÖZEL KAMPANYA
nisan 2014 KAMPANYASI . TOPTAN FİYATI.ADET FİYATI.
(PİYASANIN DURGUNLUĞUNDAN YAPILAN BİR FIRSAT KAMMPANYASIDIR.)

265/65R18 BFGOODRİCH AT: 550 TL

285/75R16 BFGOODRİCH MUD:475 TL

33 10,50 15 BFGOODRİCH MUD: 400 TL

245/70R16 BFGOODRİCH AT: 390 TL

215/70R16 BFGOODRİCH AT:350 TL

245/75R16 BFGOODRİCH MUD: 400 TL

265/75R16 BFGOODRİCH MUD: 450 TL

FİYATLARA KDV DAHİLDİR. MONTAJ VE NAKLİYE HARİÇTİR
PEŞİN FİYATLARDIR..
0212 671 24 90-91
0533 272 07 65

nismomeric' Alıntı:
Elinizde radyatör davlumdazı , sağ arka cam mandalı , bagaj açma ünitesinin plastiği mevcut mudur? Mevcut ise fiyatlarını alabilir miyim?
,
Selamlar
Arka sağ cam komple var eğer camı satarsam mandalı verebilirim
Radyatör dalgumbazı olarak hyundai h 100 lerin kini kullanabilirsin çıkmacılarda var ayaklarını yap radyötere tam denk geliyor.

abi bana ön aks kafası yada komple aks lazım warmı elinde yardım ltfn warsa fiyatı ne kadar

radyatör bilgisi için çok ama çok teşekkür ederim...cam ve silecek motoru için ne kadar istiyorsunuz? ilginiz için çok teşekkür ederim..Bu ara da hem çalışıyorum hem üniversite okuyorum fiyat konusunda yardımcı olabilirseniz çok ama çok mutlu olurum :smiley:

sevko' Alıntı:
abi bana ön aks kafası yada komple aks lazım warmı elinde yardım ltfn warsa fiyatı ne kadar

komple aks lar var.
Aks başı derken hup demek istediniz.
hup lar otomatik olarak var

nismomeric' Alıntı:
radyatör bilgisi için çok ama çok teşekkür ederim...cam ve silecek motoru için ne kadar istiyorsunuz? ilginiz için çok teşekkür ederim..Bu ara da hem çalışıyorum hem üniversite okuyorum fiyat konusunda yardımcı olabilirseniz çok ama çok mutlu olurum :smiley:

Selamlar
Meriç arkadaşım bir kaç gündür bir araba daha aldım onunla ilgileniyordum dönemedim kusura bakma,
Opel Frontera 2.8 tdi aldım bu arac soft top,
bunun için şu anda bende komple olarak hard top olduğundan bu hard top u bu aracta da kullanacağım.
sana bu konuda yardımcı olacağım az bir zaman bekle.

Selamlar
Araclarım,
Opel Frontera 2.0 sport 16 valf 156 Bg,
Opel Frontera 2.8 sport soft top

Sport tdi çok ender bulunan bir arac.

031.JPG

036.JPG

teşekkür ederim hayırlı uğurlu olsun güzel araçlar kolay gelsin haber beklemekteyim :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

SON KONULAR

Geri