insel
Zirve
Merhaba uzun arastirmalar ve okumalar konusunda sonunda 90 model Mercedes MB100 ustune Euramobil karavan aldim. Pek masrafi yok gibi. Kapali garajda yillarca muhafaza edilmis orjinal 150 binde bir arac. Bursadan buraya cok iyi geldi. Turbosunun olmamasi beni cok dusunuduruyordu ama bence turboya gerek yok. Rampalari 4. vitesle gayet rahat cikiyor. Sanirim 2400 motorun yuzu suyu hurmetinden. Yan paneller slikonsuz. Sadece ust taraf silikonlu ki bu cok normal.
Mb 100 ile sorular sormustum. Pek yanit alamasamda yaptigim arastirmalardan sonra alabilecegime ikna oldum. Umarim sıkıntı yasamayiz.
Karavanimda hersey var. Tek eksigim tente. Bir tentenin 2000 lira oldugunu duyunca travma gecirdim. Bu konuda omnistor model tenteler icin fiyat onerisi veya ikinci el tentesi elinde olan dostlar cevaplarinizi bekliyorum.
Ayrica bunu yana takmak sandigim kadar kolay degil galiba. Paneli delmek ve kayitlari bulmak nasil mumkun? Istanbul'da bu tip isleri yapan ustalar var mi?
Sevgiler saygilar.
Insel
Mb 100 ile sorular sormustum. Pek yanit alamasamda yaptigim arastirmalardan sonra alabilecegime ikna oldum. Umarim sıkıntı yasamayiz.
Karavanimda hersey var. Tek eksigim tente. Bir tentenin 2000 lira oldugunu duyunca travma gecirdim. Bu konuda omnistor model tenteler icin fiyat onerisi veya ikinci el tentesi elinde olan dostlar cevaplarinizi bekliyorum.
Ayrica bunu yana takmak sandigim kadar kolay degil galiba. Paneli delmek ve kayitlari bulmak nasil mumkun? Istanbul'da bu tip isleri yapan ustalar var mi?
Sevgiler saygilar.
Insel