Olympos Kemer Kaş Yaz Kampı Düşünenler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cane42 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,381

cane42

Yeni Üye
Merhaba.Önumuzdekı yaz ılk fırsatta araclarımızla,aracları olmayanlar uygun araclara dahıl edılerek ,kımseyı yerde bırakmadan .) cadırlarımızı yanımıza alıp,5-6 gunluk nerde olacagına hepımızın ortak karar verecegı bır kamp kurmak için örgutlenelım.Katılmak isteyenler kişi sayısı ve arac bılgılerını ve fıkır ve önerılerını paylaşsınlar lutfen.Gezenbılıre yakısır şekılde yeterlı sayıya ulaşacagımıza ınanıyorum.Ormanların sessizliğini bozan yaprak hışırtıları ,denizin dalga sesleri ile odun ateşinde çayımızı yudumlarken belkı bır ıkı el okey atardık.zevklı olacagını dusunuyorum.
Bende 2004 Honda Crv var.3-4 kişi olabılırım.
Yer olarakta olympos kaş kemer fethiye bolgesının hem yeşillik hem deniz olması acısından guzel olacagını dusunuyorum .Fıkırlerınızıbeklıyorum.

Etiketler

Ynt: Olympos Kemer Kaş Yaz Kampı Düşünenler

Güzel sanırım umdugumdan az olacak katılım okunuyor ama pek ılgı gormuyor sanırım yada kış erken bıraz daha sanırım .bekleyelım ama umutla

Kaşa uğrayıpta günü birlik saklıkent-patara yapmadan olmaz diye düşünüyorum :smiley:

Evet arkadaşlar havalar ısınsın inşallah tarih ve güzergah konusunda net bir şekilde ortak karar alırız.guzergah uzerınd eolanlar bulusup konvoy fılan guzel olur.Evet guzel fıkır saklıkent fıln elbette, çakılı kalmayız keyfımıze bakarız.

Tarih uyarsa ben de katılabilirim.

bir yol haritası oluşturulursa katılmayı isterim...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,855
Kayıtlı Üye Sayımız
166,649
Kaydolan Son Üyemiz
kendinibilmez

Çevrimiçi üyeler

Geri