umutkaptan' Alıntı:bende bu akşamdan gidicem
bferdem' Alıntı:istanbul ekibi saat kaçta nerede buluşup yola çıkıyor acaba
teşekkürler çiğdem hanımcidowsky' Alıntı:sayın tuncer bey benim - 15 lik bi loap uyku tulumum var ben onunla boluda ki her kampta uyuyabildim ekstra bir iki önerim olabilir. mesela şuuu real kiler gibi marketlerin büyük olanlarında bahçe bölümünde geçen bir şey keşfettim uyku tulumunun içine yerleştirebileceğiniz uyku tulumu kesimli ince polar uyku tulumları mevcut bi miktar daha konforunuzu arttırıyor. onu bulamaz yada bu bana ince gelir derseniz ben kendim şöyle bir şey uyguladım çift kişilik polar battaniye alıp cırt cırtlarla ayak ucuna ve boylamasına diktim gece yatarken uyku tulumunun içine kampta otururkende ateş başında ekstra üşüyene battaniye olarak verdim çift kişilik olması şu yöndende avantaj eşinizle sevgilinizle serin deniz kenarı oturmalarınızda beraber sarılabilirsiniz
Adnan Çetinel' Alıntı:Berk, abd'li (Tennessee) arkadaşını da bekleriz, mutlaka onu da getir
sabri yucel' Alıntı:Arkadaslar kamp alanindayim ateşin basında keyif. Yapıyoruz
berk' Alıntı:abı herzamankı gıbı 4 kişiyiz ben - onur - jack - daniels )))) takviye kuvvet biberli nemirnof var baktık durum cok vahım acıl durum icin absinte e devam )))
ict3055' Alıntı:Öyle deme kampta senin yanında ayrılmam bak
BOBO' Alıntı:Olm Gurkan i aradim
Kapali gozukuyor
Hangi hat cekmiyor orda ???
ict3055' Alıntı:Erkan abi beni aramak için bir yere geçiyor orada çekiyor...
Şuan 10 araç var yaylada kanka, korkma ölmez Gürkan bakarlar ona