Offroadcuyuz.com "Yiyen Gelsin" Kampı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ict3055 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 212
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 43,022
Ynt: Offroadcuyuz.com "Yiyen Gelsin" Kampı

istanbul ekibi saat kaçta nerede buluşup yola çıkıyor acaba

DSC06798.jpg

Etiketler

Wayyyyy burda da karşıma çıktı bu gezi.
Kardeşim belamısınız tek gelemediğim geziyi her tarafta gözüme gözümee sokuyorsunuz
Ayıp değil mi yawww :mad: :mad: :mad: :mad:

cidowsky' Alıntı:
sayın tuncer bey benim - 15 lik bi loap uyku tulumum var ben onunla boluda ki her kampta uyuyabildim ekstra bir iki önerim olabilir. mesela şuuu real kiler gibi marketlerin büyük olanlarında bahçe bölümünde geçen bir şey keşfettim uyku tulumunun içine yerleştirebileceğiniz uyku tulumu kesimli ince polar uyku tulumları mevcut bi miktar daha konforunuzu arttırıyor. onu bulamaz yada bu bana ince gelir derseniz ben kendim şöyle bir şey uyguladım çift kişilik polar battaniye alıp cırt cırtlarla ayak ucuna ve boylamasına diktim gece yatarken uyku tulumunun içine kampta otururkende ateş başında ekstra üşüyene battaniye olarak verdim :D çift kişilik olması şu yöndende avantaj eşinizle sevgilinizle serin deniz kenarı oturmalarınızda beraber sarılabilirsiniz :D
teşekkürler çiğdem hanım :smiley:

Adnan Çetinel' Alıntı:
Berk, abd'li (Tennessee) arkadaşını da bekleriz, mutlaka onu da getir :smiley:

abı herzamankı gıbı 4 kişiyiz ben - onur - jack - daniels :smiley:)))) takviye kuvvet biberli nemirnof var baktık durum cok vahım acıl durum icin absinte e devam :smiley:)))

Arkadaşlar en son görüşmelerimize göre, yaylada en az 80 cm kar var.
Ve çadırları bile atacak yer yok.
Yani demem o ki;
80 CM kar üzerinde ve -20 dereceye kadar kamp atabilecek insanlar gelsin.
Bu ne demektir. Daha önce kış kampı tecrübesi, donanımı olmayanlar gelmesin.
Bu işin şakası yok.
-1 de su donuyor. Biz -20'den bahsediyoruz...
Lütfen ikazlarımız size şaka gibi gelmesin.
Bünyesi alışık olmayanlar, Donanımı tam olmayanlar, daha önce bu imkanlarda kamp atmayanlar için uygun bir kamp değildir...
Lütfen beni yanlış anlamayın.

berk' Alıntı:
abı herzamankı gıbı 4 kişiyiz ben - onur - jack - daniels :smiley:)))) takviye kuvvet biberli nemirnof var baktık durum cok vahım acıl durum icin absinte e devam :smiley:)))

Öyle deme kampta senin yanında ayrılmam bak :D :D :D

BOBO' Alıntı:
Olm Gurkan i aradim
Kapali gozukuyor
Hangi hat cekmiyor orda ???

Erkan abi beni aramak için bir yere geçiyor orada çekiyor...
Şuan 10 araç var yaylada kanka, korkma ölmez Gürkan bakarlar ona :D :D :D

ict3055' Alıntı:
Erkan abi beni aramak için bir yere geçiyor orada çekiyor...
Şuan 10 araç var yaylada kanka, korkma ölmez Gürkan bakarlar ona :D :D :D

Yok be olm canli baglanti yapim dedimdi
Aklim orda malum. :p

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR