Offroadcuyuz.com "Yiyen Gelsin" Kampı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ict3055 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 212
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 43,022
Ynt: Offroadcuyuz.com "Yiyen Gelsin" Kampı

selimsani' Alıntı:
Biz zaten küçük bir konvoy halinde geliyoruz da eğer başkaları varsa hep beraber gelelim diye diyorum... Az önce offroadcuyuz dan takip ettim oradaki buluşma 9 da olacakmış heralde...

Aynen öyle, ben Bolu'dan geldiğim için buradan kendi arkadaşlarımızla konvoy halinde İzmit'e gideceğiz...

Etiketler

ict3055' Alıntı:
Offroadcuyuz kamp için ücretsiz olarak yakmak için 10 ton odun ayarladı :smiley: Kamp alanında üşüyeceğimizi tahmin etmiyorum...
Uyku tulumuz da yeterli...
Yinede siz bilirsiniz ama :smiley:
ilginize teşekkürler. gelebilmek için elimden geleni yapacağım. :smiley: saygılar.

[table][tr][td]BOZO' Alıntı:
biz fazla heyecan olmasın diye istanbul konvoyunu listeye eklemedik ;D

hahaha ok yaydan çıktı.
Bizde Bolu'dan 6 araç gelecez ama listede 3 araç yazıyor sanırım.
100 araç olsa da bir şey değişmez :smiley: :D
Hep beraber takılırız işte :D

MAXİMA' Alıntı:
çağrı bey; offroadcuyuz.com dan izledim az önce, yol açısından sıkıntı yok gibi. beni asıl düşündüren gece orada konaklama.( her ne kadar -19'luk lafuma trek 1400 uyku tulumum olsada.) :smiley: saygılar.

sayın tuncer bey benim - 15 lik bi loap uyku tulumum var ben onunla boluda ki her kampta uyuyabildim ekstra bir iki önerim olabilir. mesela şuuu real kiler gibi marketlerin büyük olanlarında bahçe bölümünde geçen bir şey keşfettim uyku tulumunun içine yerleştirebileceğiniz uyku tulumu kesimli ince polar uyku tulumları mevcut bi miktar daha konforunuzu arttırıyor. onu bulamaz yada bu bana ince gelir derseniz ben kendim şöyle bir şey uyguladım çift kişilik polar battaniye alıp cırt cırtlarla ayak ucuna ve boylamasına diktim gece yatarken uyku tulumunun içine kampta otururkende ateş başında ekstra üşüyene battaniye olarak verdim :D çift kişilik olması şu yöndende avantaj eşinizle sevgilinizle serin deniz kenarı oturmalarınızda beraber sarılabilirsiniz :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR