Offroadcuyuz.com "Yiyen Gelsin" Kampı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ict3055 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 212
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 43,022

Etiketler

Ynt: Offroadcuyuz.com "Yiyen Gelsin" Kampı

alican4153' Alıntı:
Telsizlere takoz atalım bari,izmitten boluya kaynarız pazar günleri 31. kanala :p

Biz Boloff'ta 26 kullanıyoruz. Takoz var bizimkilerde...
Sende al, kayanayalım :D

bugün yapılan keşif ile ilgili vide, teşekkürler Umut.

http://www.offroadcuyuz.com/haberler-ve-duyurular-news-announcements/1605-offroadcuyuzcom-quotyiyen-gelsin-kampiquot/sayfa21.html#post46134

Hocam toplanma kaç gibi olacak, ona göre İstanbul 'dan çıkış yapalım, İstanbul'dan gelip de konvoy yapacak arkadaşlar varsa bir buluşma yeri ayarlayalım....

selimsani' Alıntı:
Hocam toplanma kaç gibi olacak, ona göre İstanbul 'dan çıkış yapalım, İstanbul'dan gelip de konvoy yapacak arkadaşlar varsa bir buluşma yeri ayarlayalım....

Buluşma noktası belirlenecek.
Hem İstanbul'dan konvoy için, hem de İzmit'te bir nokta belirlendi.
Başlığı takip ederseniz, rahatlıkla İstanbul'dan gelecek arkadaşlarla irtibata geçersiniz...

Biz zaten küçük bir konvoy halinde geliyoruz da eğer başkaları varsa hep beraber gelelim diye diyorum... Az önce offroadcuyuz dan takip ettim oradaki buluşma 9 da olacakmış heralde...

çağrı bey; offroadcuyuz.com dan izledim az önce, yol açısından sıkıntı yok gibi. beni asıl düşündüren gece orada konaklama.( her ne kadar -19'luk lafuma trek 1400 uyku tulumum olsada.) :smiley: saygılar.

gece konaklamak ıcın alternatıfler var bırısı hemen camp alanının yanında guzelbır otel bulunmakta istersnız geceyı gecırmek ıcın otelıde kullanabılıyorsunuz ;) ;) ;) ;)

MAXİMA' Alıntı:
çağrı bey; offroadcuyuz.com dan izledim az önce, yol açısından sıkıntı yok gibi. beni asıl düşündüren gece orada konaklama.( her ne kadar -19'luk lafuma trek 1400 uyku tulumum olsada.) :smiley: saygılar.

Offroadcuyuz kamp için ücretsiz olarak yakmak için 10 ton odun ayarladı :smiley: Kamp alanında üşüyeceğimizi tahmin etmiyorum...
Uyku tulumuz da yeterli...
Yinede siz bilirsiniz ama :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR