OFFROAD AZERBAIJAN

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan OFFROAD AZERBAIJAN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 121
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,156

Etiketler
Ynt: OFFROAD AZERBAIJAN

fj nin ordaki satış fiyatını merak ettim. bir land rover lar ülke genelinde mi az?
selamlar, fatih.

mfthk' Alıntı:
fj nin ordaki satış fiyatını merak ettim. bir land rover lar ülke genelinde mi az?
selamlar, fatih.

Meraba Fatih
Ben gecen yil dubai den getirdim 12 tane beyaz fj cruiser 36000$ a aldik 1200$ bakuye kadar tir parasi 14000$ gunruk toplam 51200$

Belirli bir yer yok ama görüşmek için yer belirlenebilir. Siz akşam için kaçta nerde olacağınızı söylerseniz uygun bir yer tespit edilebilir.
Selamlar

OFFROAD AZERBAIJAN' Alıntı:
iyi akshamlar sali gunu istambula gelme ihtimalim var. ozel olarak bulushduqunuz klub ve ya kafe gibi bi yer varmi?

OFFROAD AZERBAIJAN' Alıntı:
istanbulu gezdik offroadci gardashlarla tanish olduq

http://azerabiyev.com/galery/?content%2FTurkey+Istanbul%2F

Azerbaycan lı kardeşlerimizi Antalya ya da bekleriz....

selamlarımla

Öncelikler Azer kardeşimize bizleri Azerbaycan da ağırladığı için ve gösterdiği misafirperverlikten dolayı tebrik etmek istiyorum.Türkiye den Azerbaycan ın ilkini düzenlediği Off Road oyunlarına katılmak ve dostlarımızla aynı havayı solumak bizler için en gurur verici kazanım olsa gerek.

26-27 mayıs 2012 tarihinde Kahramanmaraş Off Road Kulübü (MAROFF) nün düzenleyeceği 1. Kahramanmaraş Off Road Oyunlarına tüm off road severleri müsaadenizle davet etmek istiyoruz.bol çamurlu günler geçirmek dileğiyle.

Detay linki

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=83792.msg1068323#msg1068323

facebook :

http://www.facebook.com/events/224935724263917/

sayın bakude aşayan off roadcu kardeşlerim....bakude off road aksesuarları satan yer var mı acaba?bu tür materyalleri nerden alıyorsunuz..

Gerçekten ciddi organizasyonlar yapmışsınız tebrik eder başarılı çalışmalarınızın ve videolarınızın devamını beklerim.

arkadashlar biz bu ishe 2 yil oldu bashlayali , bu ishlerde sizlerin tum yanitlari bizim icin cok onemli ayrica bu organizyonda da iki ay yildizli bayrak hep olduqu gibi birge dalqalandi. bu yarishmada bize cani gonulden yardimci olan Murat Karahan ve Suat Celik in qrubuna teshekkur ederiz. inshallah sizlerle beraber eurovisionda olduqu gibi evros trophy de de ay yildizlari yukseklere kaldirmak isteriz.
Sayqilarimla, Azer Abiyev

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR