Offroad Araçlarınıza Tampon,Bagaj,Yan Bar,Aksesuar İmalatı (İstanbul)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan egemen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 153
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 72,703
Ynt: Offroad Araçlarınıza Tampon,Bagaj,Yan Bar,Aksesuar İmalatı (İstanbul)

reha' Alıntı:
Selamlar
elleriniz sağlık, çokiyi görünüyorlar. Bu arada, "ağırlık" açısında, ne malzeme kulanıyorsunuz? ben de Defender için ilgileniyordum da..maliyet tarafı tabii çok önemli. başarılar dileirm, reha

Reha Bey Selam;

Sizin beğeninizi aldığımız için teşekkür ederiz.
Ağırlık açısından yerine göre et kalınlığı seçiyoruz. Ağırlık konusunda dikkatli davranıyoruz. Alüminyum malzeme ile de çalışabiliyoruz. Maliyetlerde ise müşterimizi fazla yormamaya çalışıyoruz.
Teşekkürler.

Etiketler

Egemen bey selamlar,
1996 5.2 grand cherokee aracım var.
resimlerde görülen barlı ön tampon ile stepne taşıyıcılı arka tampona ihtiyacım var.
ön tampon çok güzel olmuş , işçilk ve proje çok güzel , arka tamponun yapılmış ve uygulanmış halinin resimleri var mı?
bu parçalar ile ilgili ve maliyetleri ile ilgili olarak mail ortamında bilgi vermeniz mümkün olur mu? SyG

Egemen Bey, ellerinize sağlık, çok güzel işçilik gerçekten, XJ tamponu için fiyat veriri misiniz lütfen.

yakupmimar' Alıntı:
Egemen Bey, ellerinize sağlık, çok güzel işçilik gerçekten, XJ tamponu için fiyat veriri misiniz lütfen.

İstanbuldamisiniz montaj dahilmi

wj nin tampon ve portbagajını benimde görme imkanım oldu.
titiz bir çalışmanın ürünleri, gayet başarılı,

Eğemen tebrikler.

Başından beri okuyorum iş çilik güzel ellerinize sağlık ama hiç kimseye fiyat vermiyorsunuz
bende de L200 magnum var 2001 model onun için port bagaj hafif bişey olacak fiyat ne çıkar diye soracam inşallah cevap gelir :-\

hagurel' Alıntı:
Başından beri okuyorum iş çilik güzel ellerinize sağlık ama hiç kimseye fiyat vermiyorsunuz
bende de L200 magnum var 2001 model onun için port bagaj hafif bişey olacak fiyat ne çıkar diye soracam inşallah cevap gelir :-\

Merhabalar Sayın hagurel;
Fiyat isteyen arkadaşlara özelden mesaj atarak fiyat veriyorum. Anlayışla karşılanmasını umarım. İşçiliği beğenmeniz onur verici. Teşekkürler. Port bagaj için düşündüğünüz ölçüler nedir? En, boy, yükseklik ve ihtiyaciniz olan taşıma kapasitesi verirseniz projelendirir fiyat veririm.
İlginize teşekkür ederim.

Anlıyorum sağolun açıklama için
Ölçü olarak bilemiyorum hafif malzeme taşımak için kullanırım ama en azından jant lastiğide taşıyabilsin daha önce L200 araçlara yaptınız mı bilemiyorum standart bir ölçü yokmudur özel bi isteğim yok anlıyacağınız ama asıl merak ettiğim bagajı tavana nasıl monte edebilirim ayaklarını yapıştıracakmıyım yoksa orjinal bir aparat varmıdır ,tavanda iki tarafta lastik çıta var onun altında montaj yerleri varmıdır ki ?

hagurel' Alıntı:
Anlıyorum sağolun açıklama için
Ölçü olarak bilemiyorum hafif malzeme taşımak için kullanırım ama en azından jant lastiğide taşıyabilsin daha önce L200 araçlara yaptınız mı bilemiyorum standart bir ölçü yokmudur özel bi isteğim yok anlıyacağınız ama asıl merak ettiğim bagajı tavana nasıl monte edebilirim ayaklarını yapıştıracakmıyım yoksa orjinal bir aparat varmıdır ,tavanda iki tarafta lastik çıta var onun altında montaj yerleri varmıdır ki ?

merak etmeyin gereken ne ise yaparız. internette araştırdım yapılmış örnekleri var. misafirimiz olun alternatifleri sunalım.

teşekkür ederim ilginiz için inşallah bir gün olur gelirim

suzuki vitara 99 model ön ve arka tampon
fiyatı alabilirmiyim?

AL1820' Alıntı:
suzuki vitara 99 model ön ve arka tampon
fiyatı alabilirmiyim?

Size ozelden mesaj attim. İyi gunler dilerim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR