sakın yanlış anlamayın, eleştirmiyorum, amacım bilgi paylaşımı.Sakarya sanayisinde olmayacak bir iş yok boyasına ⁴ bin tl istedi arkadaşım ben herşeyini hallederim sorun degil yardımcı olurum dedi. Sizinde dediginiz dogru pek anlamam offroad araçtan nedir ne değildir bilmem arazi gördüyse bile benden sonra yani ben herşeyini yaptırdıktan sonra görmeyecek onun içi sürekli arıza çıkartacagını düşünmüyorum. Evet mantığı yok keyifim canım öyle istiyor yani bir araç alıp o hale gitirip gezmek ve sonrada satmak istiyorum zaten aldıktan sonrada sizinle herşeyini paylaşıcam aracın ne nasıl oldu ne kadar tuttu belki yardım edebileceginiz yerler olacak ( o 40 binlik tutarı arkadaşlarım sayesin de söyledim hayırlısı olsun )
yalnız sakarya sanayiyi bende çok iyi bilirim (İstanbul sanayileri de) maalesef işler hep "hallederiz, yaparız" ile başlar, çok yakın arkadaş bile ancak bir noktaya kadar yardım edebilir misal kaporta kısmında yardım ede, ama işin bir de mekaniği var. diyelim 4 bine yapıldı ki ben yanlış bilmiyorsam alüminyum bunlar, bu fiyata çok zor, çıkacak olan iş pek mutlu etmeyebilir. bir de süreç gerçekten uzun ve başında ilgilenmeniz gerekir. elinizden iş geliyormuş, o zaman vakit de var ise 30-40 arasına güzel bişi çıkabilir, ya da şansa mekanik olarak çok çok iyi bir araç denk gelir.
kısmet artık, araç alınınca detayları takipteyiz.
deff sayfalarındaki arkadaşlar yardımcı olacaktır.