Off-Road Yarışı Öncesi Üvezli Keşif Gezisi (13 Eylül 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gaster Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 47
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,506
Ynt: Off-Road Yarışı Öncesi Üvezli Keşif Gezisi (13 Eylül 2009)

paylasım ıcın tesekkurler,esaslı bır savas yasamıssınız.

Etiketler

çok güzel etap. gezinizi paylaştığınız için teşekkürler.

hasar için üzüldüm. geçmiş olsun.

sezonun ilk denebilecek tadda bir gezisi oldu diyebilirim benim için de.. asıl niyetimiz yarş başlamadan söyle bir iki deliğe girip çkmak azcık tepinmekti.. ama işler hiç planladğımz gibi gitmedi... üstü çamur ama altı hala kuru toprak sanki daha bir başka m ıkayıyordu ne, kanallarda küçümsenecek gibi değildi yol diye gittiğimiz şeyin bir sağında bir solunda kıvrıla kıvrıla gidiyordu... zorlansak vinç kullansak da bir noktaya kadar geldik, o noktada diğer ekip arkadaşlarımın kararına saygı duyarak ve hakanı yolun geri kalanında yanlız brakarak (yola benzeyen şey hemen hemen bitmişti ama), arabanın genişliğinden 30 cm daha geniş olan bu yol dediğimiz şeyin üzerinde bizim mavi balina yavrusunu çevirdim ve hep beraber yola koyulduk
işte bendeki fotolar....

P1080539.jpg

P1080540.jpg

P1080551.jpg

P1080552.jpg

P1080557.jpg

P1080559.jpg

P1080561.jpg

P1080563.jpg

P1080565.jpg

P1080567.jpg

P1080569.jpg

P1080573.jpg

çağlar nihayet ses verdin. fotolar için teşekkürden ziyade asıl yardımın için teşekkürler.

Offroadpassion' Alıntı:
Slmlar....
Biraz geç cevap için kusura bakmayın ;D iş güç yıllık izin derken resimleri yükleyemedim.
Sinan'la tanışıtıkdan sonra bende uzun zamandır bu işi yaptığını düşünerek, Gözlemecilerde sende takıl takip et dedim, halbuki
girecegimiz etap yeni başlayan biri için biraz agırdı ;D hatta uçurumlar tabirine nekadar gülsekde :D bir açıdanda doğruydu, benide ilk offroad aksiyonuna
buraya götürseler bende tırasardım ;)... neyse..biz etapa girdik sinanın uçurumlarından ilerlerdik geçtik vs...derken Land bir yerde takıldı... önce vinç kumandası yoktu..
neyse bizimkilerden bir uydu allahtan..sonra vinç çalışmadı....baktık aracın ilerlemesi mümkün değil, ya vinç çalışacaktı, yada Sinan ve arabasını yazın gelip helikopterle alacaktık.. ;D
neyse..iş başa düştü..Sinan'ın vinç kumanda kutusuna bir okuyup üfledim..oldu kendiliginden ;) ..neyse..ileride bir yerde kahva molası verdik..yorulduk..etabın ilerki bölümleri cidden
berbarttı, bir çok offroadcı arkadaşın yardımıyla, ileri geri vinçleme, iteleme,kakalama, vs... derken etabı bitirdim ama cidden çok yorulduk..diger araçlar geri dönelim dediler...
Yukarıda yolda buluşup yarışın seyirci etabının sonuna yetiştik..daha sonra Sinan'la sofular sahilde yeme içme çay kave ve dinlenme için Sofular köyüne gittik, sahilde Land kumlarda neyapar
Şovu nefis oldu..Sinancım yeni aracın sana ve eşine hayırlı uğurlu olsun.. ha bu arada vincide mümküse çalışır olsun ;)...
Bir kaç fotoda ben ekliyeyim..
Sevgi ve Saygılarımla
Hakan Irıklı

Hakancım o gün davet ederek ne iyi yaptın inanamazsın.
etap ağır falandı ama anlaşılan ağır etaplara girmeden off-road'un zevki alınmıyor. iyi dileğin içinde ayrıca teşekkürler.

not :
1. vincim artık sorunsuz çalışıyor
2. halat takımım tamamdır bahsettiğin gibi tuzladan bol bol aldım
3. çelik halattaki çapaklar nedeni ile iş eldiveni alındı
4. u-bolt eksiğini tamamladım
5. şanzumandan gelen ses biraz pahalıya patladı ama onuda yaptırdım
6. telsizdeki sıkıntı giderildi

son bişey bayramın son günü sofular sahilden aradık seni. mangal yandı sucuklar hazır diye ama ulaşmak kısmet olmadı ;D ;D ;D

Doğrudur Sinan... Biz çünkü o gün türkiyenin en son kapsama alanına alınacak deliklerininden birinden, yara almış üç aslanı çıkartmak için uğraşıyorduk...yakında yayınlayacağız

Etap süpermiş.İçim gitti valla.Fotoğraflar süper ekip süper.
Sinan beyin bu ekible karşılaşması hem şanssızlık,hemde şans olmuş.Şanssızlıkğı,bu ekib sıkı off-roadu sever.Herzaman zorlu etabları tercih ederler.Herzaman bilinmeyen keşfedilmemiş sıkı parkurlar peşinde koşarlar. ;D Şansına gelince,Akkadaşlık,yardımlaşma duygusu en üst seviyededir.Bu güne kadar etabta kimsenin kaldığı henüz görülmemiştir,duyulmamıştır.
Eee ne zaman gidip etabı tamamlıyoruz ::smiley: ::smiley:

iki gündür bu güneşte kuruyup otoban gibi olmuştur orası...seke seke geçeriz ki şanımıza yakışmaz ;D biraz daha kıvama gelmesi lazım toprağın, o zaman gideriz yüksel'im

yuysal' Alıntı:
Etap süpermiş.İçim gitti valla.Fotoğraflar süper ekip süper.
Sinan beyin bu ekible karşılaşması hem şanssızlık,hemde şans olmuş.Şanssızlıkğı,bu ekib sıkı off-roadu sever.Herzaman zorlu etabları tercih ederler.Herzaman bilinmeyen keşfedilmemiş sıkı parkurlar peşinde koşarlar. ;D Şansına gelince,Akkadaşlık,yardımlaşma duygusu en üst seviyededir.Bu güne kadar etabta kimsenin kaldığı henüz görülmemiştir,duyulmamıştır.
Eee ne zaman gidip etabı tamamlıyoruz ::smiley: ::smiley:
Yüksel bey inanın kendimi şansız olarak değil tam tersi şanslı olarak görüyorum. Hakan ile o etaba girmeden önce topu topu muhabbetimiz 2 dk falandır. Çağlarla zaten etap da tanıştık ;D ne kadar yardımlaşma duygusuna sahip olduklarını onlarla bir yere gitmeden atlatmanın tek yolu eklenen fotolardır.
düşünsenize bide kırk yıllık dost olsaydık muhtemelen discoyu sırtlama çalışırlardı. ;D ;D ;D

ne kadar önemli bilmiyorum ama orman etapları kömürlük bölgesinde bulunuyor. yani üvezli keşif gezisi üvezli keşfedilemeden kömürlükte kalmış:smiley: umarım yanlış anlaşılmam etaba gidecekler bu etabı üvezlide aramasınlar diye yazdım. elbette geziyi yapanlar daha iyi tarif edecektir teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON KONULAR

Geri