Off-Road Yarışı Öncesi Üvezli Keşif Gezisi (13 Eylül 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gaster Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 47
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,506

Etiketler
Ynt: Off-Road Yarışı Öncesi Üvezli Keşif Gezisi (13 Eylül 2009)

Hasar için geçmiş olsun.Bu arada ustalarla böyle bir deneyim yaşadığın için de şanslısın.İyi bir eğitim olmuştur.Ha bu arada etap hiç te kolay değilmiş.

peşinizden ben,fatih,adem abi ve adem abinin arkadaşları 4 araç bizde girdik..aslında tam offroad ruhuna uygun bir alan ve birkaç degişik etaplar keşfettik..ama dediginiz gibi seyirci etabına dönmemiz gerektiginden yarım bıraktık :( ...bu arada geçmiş olsun..oluyor bu tip hasar ve çizilmeler...savaş yarası onlar.. ;D

pancarmotorcu' Alıntı:
tuncay savaş yaraları fazla olunca ölümcül olabiliyor ,inşallah arkadaş bu işten sogumaz ..

Yok yok soğumaz abi şilede karşılaştık gözlemecilerde ;D o gezilerinden yaklaşık 1 hafta sonra bu p.tesi ben ışığı gördüm sinanın gözünde zehiri aldı biz az evvel şileden döndük savaş yaralarıyla bir araç ön diff karpuzu patlak, benim fren borusu vites teli patlak, diğer araçta aks körüğü patlak yara bere içinde döndük cephede kimseyi bırakmadan hehehehehehe ;D

hasan abi çok keyifli bir etap kısa ama derin kanal geçişleri ve zemindeki azda olsa çamur... ::smiley: yani tadından yenmez ;D ... soguma işine gelince sanmıyorum...keyif aldıgını hisettim.. :-\

faith ne yaptınız öyle yahu.. :eek: geçmiş olsun.. :eek:

fatih geçmiş olsun. desene sanayide yarın ustaların yüzü gülecek :D :D resimleri paylaşın merakla bekliyoruz

Tuncay CJ' Alıntı:
hasan abi çok keyifli bir etap kısa ama derin kanal geçişleri ve zemindeki azda olsa çamur... ::smiley: yani tadından yenmez ;D ... soguma işine gelince sanmıyorum...keyif aldıgını hisettim.. :-\

faith ne yaptınız öyle yahu.. :eek: geçmiş olsun.. :eek:

O girdiğimiz yere benzer bi yere girdik hakan sağolsun ya ben buraya hiç girmedim bi girelim mi nolur nolur dedi ;D neyse bu başlığı meşkul etmeyelim açarlarsa geziyi detayları verirler

pancarmotorcu' Alıntı:
fatih geçmiş olsun. desene sanayide yarın ustaların yüzü gülecek :D :D resimleri paylaşın merakla bekliyoruz

Sağol abi, valla az gülsünler diye elimizden geleni yapıcaz artık ;D ben hiç bişey çekmedim resimler hakanla çağlarda koyarlarsa görücez neler yapmışız ;D

serkan şen' Alıntı:
paylaşım için teşekkürler,bizim gibi acemiler ustalarla takıla takıla bu işi kavrayacak,çırak olmadan usta olunmuyor. ;)
Serkan bey söylediğinize katılmamak elde değil. ilk gün için aldığım ters teçhizatın yoksa yola çıkma ;D

evedilaz' Alıntı:
ilk tecrube için sıkı ve keyifli bi gezi olmuş paçalar ıslanmadan balık tıtulmaz zaten
aracında dal çizikleri olmayan offroadcu olamaz bence

demekki yolda beni gören kırk yıllık off-roadcu sanacak. araç harpden çıkmış gibi ;D

Jeep34' Alıntı:
Bana yarış etabında anlata anlata bitiremedikleri gezi demek buydu :smiley: Bayağı sıkı yermiş. Sanırım toprak yağmura doyduğu zaman daha sıkı olacak.

Hasar için geçmiş olsun. Keşke olmasaydı. Sağlık olsun. ;)

muhtemelen bu gezidir. etabı bitirememek içimde ukde kaldı. söylediğiniz gibi toprak yağmura doysunda yarım kalan işi tamamlayayım. yarım iş kalmaması lazım dimi ;D

jose andrio silva' Alıntı:
cok guezl bir etap paylaşım için teşekkurler tam willys jeeplerin yeri

willys'lara göremi bilmiyorum ama suzukilerin dişine göre olduğuna karar verdim

goodman' Alıntı:
Hasar için geçmiş olsun.Bu arada ustalarla böyle bir deneyim yaşadığın için de şanslısın.İyi bir eğitim olmuştur.Ha bu arada etap hiç te kolay değilmiş.

kesinlikle şanslıyım. daha zor etaplar vardır mutlaka ama sanırım ben burada vinçlemenin birçok yöntemini gördüm. umarım sadece görmekle kalmamışımdır ;D

Tuncay CJ' Alıntı:
peşinizden ben,fatih,adem abi ve adem abinin arkadaşları 4 araç bizde girdik..aslında tam offroad ruhuna uygun bir alan ve birkaç degişik etaplar keşfettik..ama dediginiz gibi seyirci etabına dönmemiz gerektiginden yarım bıraktık :( ...bu arada geçmiş olsun..oluyor bu tip hasar ve çizilmeler...savaş yarası onlar.. ;D

evet evet. sonradan gelen bir çok arkadaş oldu ama geri dönmeye karar verince bize yardım etmekten başka birşey yapamadılar ;D ilginçdir hasara hiç üzülmedim. halbuki binek aracım çizilse eminim çok üzülürdüm. discoya çizikde ezikde yakışıyor ;D
pancarmotorcu' Alıntı:
tuncay savaş yaraları fazla olunca ölümcül olabiliyor ,inşallah arkadaş bu işten sogumaz ..
savaş yarası aldıkça hırs kaplıyor, zaten o geziden hemen bi kaç saat sonra soluğu Hakan ile sofular sahilde almıştık. 10 gün olmuş geziyi yapalı tabii bu 10 günde ben 3 kere daha şile yaptım ;)

parodi' Alıntı:
Yok yok soğumaz abi şilede karşılaştık gözlemecilerde ;D o gezilerinden yaklaşık 1 hafta sonra bu p.tesi ben ışığı gördüm sinanın gözünde zehiri aldı biz az evvel şileden döndük savaş yaralarıyla bir araç ön diff karpuzu patlak, benim fren borusu vites teli patlak, diğer araçta aks körüğü patlak yara bere içinde döndük cephede kimseyi bırakmadan hehehehehehe ;D

Fatih gözlemecilerde söyledimmi hatırlamıyorum ama sizede geçmiş olsun. seni en son Pazartesi gözlemecilerde görmüştüm. dün ( Salı günü ) senin araç sanki hala ordaydı sen yoktun.

pancarmotorcu' Alıntı:

Hakandan Çağlardan resim bekleyenler daha çok beklerler ;D ;D ;D

Slmlar....
Biraz geç cevap için kusura bakmayın ;D iş güç yıllık izin derken resimleri yükleyemedim.
Sinan'la tanışıtıkdan sonra bende uzun zamandır bu işi yaptığını düşünerek, Gözlemecilerde sende takıl takip et dedim, halbuki
girecegimiz etap yeni başlayan biri için biraz agırdı ;D hatta uçurumlar tabirine nekadar gülsekde :D bir açıdanda doğruydu, benide ilk offroad aksiyonuna
buraya götürseler bende tırasardım ;)... neyse..biz etapa girdik sinanın uçurumlarından ilerlerdik geçtik vs...derken Land bir yerde takıldı... önce vinç kumandası yoktu..
neyse bizimkilerden bir uydu allahtan..sonra vinç çalışmadı....baktık aracın ilerlemesi mümkün değil, ya vinç çalışacaktı, yada Sinan ve arabasını yazın gelip helikopterle alacaktık.. ;D
neyse..iş başa düştü..Sinan'ın vinç kumanda kutusuna bir okuyup üfledim..oldu kendiliginden ;) ..neyse..ileride bir yerde kahva molası verdik..yorulduk..etabın ilerki bölümleri cidden
berbarttı, bir çok offroadcı arkadaşın yardımıyla, ileri geri vinçleme, iteleme,kakalama, vs... derken etabı bitirdim ama cidden çok yorulduk..diger araçlar geri dönelim dediler...
Yukarıda yolda buluşup yarışın seyirci etabının sonuna yetiştik..daha sonra Sinan'la sofular sahilde yeme içme çay kave ve dinlenme için Sofular köyüne gittik, sahilde Land kumlarda neyapar
Şovu nefis oldu..Sinancım yeni aracın sana ve eşine hayırlı uğurlu olsun.. ha bu arada vincide mümküse çalışır olsun ;)...
Bir kaç fotoda ben ekliyeyim..
Sevgi ve Saygılarımla
Hakan Irıklı

P1150616.jpg

P1150619.jpg

P1150645.jpg

P1150638.jpg

P1150650.jpg

Hakan selamlar,
resimler süper, eline sağlık...
ayrıca tekrar teşekkür ederim kendi adıma ( akşam sinan da muhtemelen yazıcaktır cevap ) sayenizde çok güzel bir gün ve deneyim yaşadık :smiley:

Ebru slm..
Resimlerin orjinalleri ve buraya koyamadığım daha bir çok poz var...Bu haftaki geziler ve geçen haftaki gezimiz için toplanıp bir gösterim yapıcaz..hemde fotoğrafların tamamını
isteyenlere vericem...gösteri ve detaylar için haberleşiriz...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON KONULAR

Geri