Ynt: Off-Road Yarışı Öncesi Üvezli Keşif Gezisi (13 Eylül 2009)
Slmlar....
Biraz geç cevap için kusura bakmayın ;D iş güç yıllık izin derken resimleri yükleyemedim.
Sinan'la tanışıtıkdan sonra bende uzun zamandır bu işi yaptığını düşünerek, Gözlemecilerde sende takıl takip et dedim, halbuki
girecegimiz etap yeni başlayan biri için biraz agırdı ;D hatta uçurumlar tabirine nekadar gülsekde
bir açıdanda doğruydu, benide ilk offroad aksiyonuna
buraya götürseler bende tırasardım
... neyse..biz etapa girdik sinanın uçurumlarından ilerlerdik geçtik vs...derken Land bir yerde takıldı... önce vinç kumandası yoktu..
neyse bizimkilerden bir uydu allahtan..sonra vinç çalışmadı....baktık aracın ilerlemesi mümkün değil, ya vinç çalışacaktı, yada Sinan ve arabasını yazın gelip helikopterle alacaktık.. ;D
neyse..iş başa düştü..Sinan'ın vinç kumanda kutusuna bir okuyup üfledim..oldu kendiliginden
..neyse..ileride bir yerde kahva molası verdik..yorulduk..etabın ilerki bölümleri cidden
berbarttı, bir çok offroadcı arkadaşın yardımıyla, ileri geri vinçleme, iteleme,kakalama, vs... derken etabı bitirdim ama cidden çok yorulduk..diger araçlar geri dönelim dediler...
Yukarıda yolda buluşup yarışın seyirci etabının sonuna yetiştik..daha sonra Sinan'la sofular sahilde yeme içme çay kave ve dinlenme için Sofular köyüne gittik, sahilde Land kumlarda neyapar
Şovu nefis oldu..Sinancım yeni aracın sana ve eşine hayırlı uğurlu olsun.. ha bu arada vincide mümküse çalışır olsun
...
Bir kaç fotoda ben ekliyeyim..
Sevgi ve Saygılarımla
Hakan Irıklı