Off-Road Yarışı Öncesi Üvezli Keşif Gezisi (13 Eylül 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gaster Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 47
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,506

gaster

Kamp II
Yer
istanbul
5. off-road şampiyonası yarışlarını seyretmek için niyetlenip eşimle beraber yola koyulduk. gözlemeciler ilk durağımız olacak kahvaltı çay molası verecek ve şampiyonayı seyredecektik.
tabi gözlemecilerde Hakan ( Offroadpassion ), Çağlar ( 4 L ), Adem abi ile karşılaşınca şampiyona ikinci plana kaldı. acemi olduğumu belli etmeyince gruba katılıp Hakanı takibe başladık. ;D

öncelikle katılan araçların birer fotosunu paylaşayım.

SDC12264.jpg

SDC12265.jpg

SDC12268.jpg

SDC12270.jpg

Etiketler
Ynt: Off-Road Yarışı Öncesi Üvezli Keşif Gezisi (13 Eylül 2009)

Hakan önden girdiği yolda epeyce ilerledi. hemen arkasından Çağlarda onu takip etmekte çok fazla sıkıntı yaşamadı. acemilikten olsa gerek 3 ncü sıradaki araç olarak önümde gördüğüm her kanal önümde uçurum gibi duruyordu ;D
zaten parkura girmemle vinçi açmak zorunda kalmam arasında 5 dk ya geçti yada geçmedi :D
vinç var ama kumandası yok ::smiley:
T-max vinç Hakandada olunca kumanda bulundu ama bu seferde vinç çalışmıyor :'(
halatı bağlıcak yer var ama halat yok ::smiley:
Hakan, u-bolt varmı diye sorduğunda suratına melül melül bakan bir tip karşısında :p
neyse yazmayayımda görün durumu ;)

SDC12269.jpg

SDC12281.jpg

SDC12283.jpg

SDC12287.jpg

ee tabi vinç en sonunda Hakan tarafından çalıştırıldı. halatın ilk 3-5 metrelik kısmında sorunda yoktu fakat oda ne? halat sıkışmış daha çok açılmıyor...
ne yapmak lazım açmak lazım ;D
açıyoruz...

SDC12293.jpg

SDC12294.jpg

bu arada önünde kaplumbağa hızında ilerleyen aracı gören Adem abi yanındaki ziyaretcisini yarışlara yetiştirmek için parkurdan ayrıldı.

resimlere devam..

SDC12299.jpg

SDC12303.jpg

SDC12305.jpg

SDC12308.jpg

SDC12312.jpg

neyseki bu zorlu uçurumlardan ölmeden ilerleyebildim ;D
tam yola koyuldukki Hakan biraz ilerde takıldı. Hakanın aracı o sırada gezimize katılan gezenbilir üyeleri yardımları ile kurtarılıp etabı tamamlamış oldu.
ileri devam etmeye çalışırsak 5. off-road yarışlarına yetişemeyeceğimiz için hemen önümdeki Çağlar'ın aracını geri çevirmeye karar verdik.

SDC12324.jpg

SDC12325.jpg

SDC12326.jpg

SDC12327.jpg

SDC12329.jpg

zorlanarak geçtiğimiz o kadar uçurumdan ;D geri dönmek hasarsız mümkün olmadı. aracı sağdaki kanala düşürünce siftahımda oluştu ;)

SDC12339.jpg

SDC12346.jpg

nihayet yola çıktıkmı diyim ne diyim bilmiyorum ::smiley:
bu arada bu etapda yardımcı olan Hakan, Çağlar,Adem abi ve ismini hatırlayamadığım bir sürü arkadaşa teşekkür ediyorum. benim için çok keyifli oldu. ama bir daha Hakan, Çağlar ve Adem abi ile aynı geziye katılabilirmiyim bilmiyorum ;D ;D ;D
etabın son çıkış resimlerini ekliyorum

SDC12351.jpg

SDC12352.jpg

SDC12355.jpg

SDC12360.jpg

SDC12360.jpg

paylaşım için teşekkürler,bizim gibi acemiler ustalarla takıla takıla bu işi kavrayacak,çırak olmadan usta olunmuyor. ;)

ilk tecrube için sıkı ve keyifli bi gezi olmuş paçalar ıslanmadan balık tıtulmaz zaten
aracında dal çizikleri olmayan offroadcu olamaz bence

Bana yarış etabında anlata anlata bitiremedikleri gezi demek buydu :smiley: Bayağı sıkı yermiş. Sanırım toprak yağmura doyduğu zaman daha sıkı olacak.

Hasar için geçmiş olsun. Keşke olmasaydı. Sağlık olsun. ;)

harika etap paylaşım için tşkler benim samuyu hayal ediyorum o etaplarda o derin kanalların tam ortasından gecicem hele bir cıksın ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR