yaybek' Alıntı:Ya arkadaşlar üzmeyin kendinizi aşağıdaki çekme hatları köşeli olduğu için çok zor olacağını sanmıyorum mesela Bülent hocamın şasesine bu model rahatlıkla yapılabilir,hemde iç mobilya uygulanırlılığı daha kolay olur,lastikleride biraz büyükce seçilince tamadır al sana arazi çekme karavan,olmadı sizin için gözümü karartır yaparım bir tane serde var nasıl olsa delilik ;D
concrete' Alıntı:Fiyatını duyunca güzelliği kalmadı.
Hakan kampınızın güzel ve problemsiz geçmesine inan çok sevindim. 3 gündür kötü hava şartlarını gördükçe aklım sizdeydi. Askerde bir tipi fırtınasında yarım saate bir nöbetçi değiştirmeme rağmen 3 askerim donma tehlikesi geçirmişti...aslanahmet' Alıntı:Evet Ysusuf, çok güzel geçti. Manzara gerçekten çok güzeldi. Şimdi okudum, bazı arkadaşlar hissedilen sıcaklığın -12 olduğunu söylüyorlar. 24 saat yanan kamp ateşi ellerimiz ayaklarımızı, muglarımızdaki sıcak çay içimizi, güzel sohbetler ve arkadaşlık yüreklerimizi ısıttı. Gece yatarken içine girdiğim -20 dercelik uyku tulumu ve içine koyduğum cep sobaları sayesinde hiç üşümedim. İnanırmısın terledim bile.
Not: içime termal içlik, termal çorap, polar ara katman, polar yelek,polar bere, kaztüyü mont, yün polyester karışımı pantolon, kışlık bot ve tozluk giydim. Bunlarında sıcak tutmada faydası var.