Off - Road Sevenler İşte Sizin Çekme Karavanınız...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yasiko Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,902
Ynt: Off - Road Sevenler İşte Sizin Çekme Karavanınız...

Ülkemizde de karavan üreticileri elbet bir gün asfalt dışı bir çekme karavan üretecek...
Umutla beklemedeyiz... :D

Ya arkadaşlar üzmeyin kendinizi aşağıdaki çekme hatları köşeli olduğu için çok zor olacağını sanmıyorum mesela Bülent hocamın şasesine bu model rahatlıkla yapılabilir,hemde iç mobilya uygulanırlılığı daha kolay olur,lastikleride biraz büyükce seçilince tamadır al sana arazi çekme karavan,olmadı sizin için gözümü karartır yaparım bir tane serde var nasıl olsa delilik ;D

news_oztech1.jpg

yaybek' Alıntı:
Ya arkadaşlar üzmeyin kendinizi aşağıdaki çekme hatları köşeli olduğu için çok zor olacağını sanmıyorum mesela Bülent hocamın şasesine bu model rahatlıkla yapılabilir,hemde iç mobilya uygulanırlılığı daha kolay olur,lastikleride biraz büyükce seçilince tamadır al sana arazi çekme karavan,olmadı sizin için gözümü karartır yaparım bir tane serde var nasıl olsa delilik ;D

Yusuf doğru söylüyor arkadaşlar, hatlar düz yanlardaki oluklu saclar mevcut, dingil makaslardan yükseltilir, diğer model çekme karavanlara göre bu daha basit

2001 senesinde ben de bunu yapmıştım , hala prototip olarak durur...
www.otokamp.8m.com

camp.jpg

Sayın Mehmetaksu hoş geldiniz aramıza çadırınız şık duruyor bu çadır ile ilgili bilgileri bizim araç üstü çadır bölümünde daha detaylı yazabilirseniz çokca arkadaşa faydalı olmuş olursunuz.

Çadır dan başka , bir de römork var. Çadır bu römork üstüne de takılıyor. Ayrıca araç üstünde de kullanılıyor. Aşağıdaki linke bir göz atınız.
http://www.otokamp.8m.com/photo.html

22-24 Ocak tarihlerinde yaptığımız Bolu Aladağlar gezisi ve kampında çekilmiş olan bir fotoğraf.Aracım ve çadırım. -7 derceyi gördüğümüz bir kamp oldu. Aracıma yeni taktığım kar lastikleri sayesinde karla kaplı tali yolları rahat aşıp, çoğu zincirli 2 çeker araçların zor çıktığı tepedeki kamp alanına rahatça çıkabildim. Dikkatinizi resimde arkada duran Caretta karavan çektimi? Sahibi karavanını oraya kadar çekip karavanında konakladı. Orada Caretta bile bize çok lüks geldi, bizler çadırda uyurken :smiley: Yanlız belirteyim çekici araç 4x4 dü. Dönüş yolunda önüm de seyretti. Karlı buzlu virajlı inişili çıkışlı Aladağ Seben Bolu yolunu sorunsuz katetti.

[attachment=1]

img_1279_std.jpg

Hakan abi sizin için güzel geçtiyine eminim ama benim gözüm kesmezdi bu kadarını ;D ısıtma işini nasıl yaptınız -7 derece ciddi soğuk biz İst.evde üşüyoruz ;D bu fotoğrafı görünce içim üşüdü :D

Evet Yusuf, çok güzel geçti. Manzara gerçekten çok güzeldi. Şimdi okudum, bazı arkadaşlar hissedilen sıcaklığın -12 olduğunu söylüyorlar. 24 saat yanan kamp ateşi ellerimiz ayaklarımızı, muglarımızdaki sıcak çay içimizi, güzel sohbetler ve arkadaşlık yüreklerimizi ısıttı. Gece yatarken içine girdiğim -20 dercelik uyku tulumu ve içine koyduğum cep sobaları sayesinde hiç üşümedim. İnanırmısın terledim bile.
Not: içime termal içlik, termal çorap, polar ara katman, polar yelek,polar bere, kaztüyü mont, yün polyester karışımı pantolon, kışlık bot ve tozluk giydim. Bunlarında sıcak tutmada faydası var.

çok güzel yaa, biz evden dışarı çıkmaya korktuk helal olsun diyorum

aslanahmet' Alıntı:
Evet Ysusuf, çok güzel geçti. Manzara gerçekten çok güzeldi. Şimdi okudum, bazı arkadaşlar hissedilen sıcaklığın -12 olduğunu söylüyorlar. 24 saat yanan kamp ateşi ellerimiz ayaklarımızı, muglarımızdaki sıcak çay içimizi, güzel sohbetler ve arkadaşlık yüreklerimizi ısıttı. Gece yatarken içine girdiğim -20 dercelik uyku tulumu ve içine koyduğum cep sobaları sayesinde hiç üşümedim. İnanırmısın terledim bile.
Not: içime termal içlik, termal çorap, polar ara katman, polar yelek,polar bere, kaztüyü mont, yün polyester karışımı pantolon, kışlık bot ve tozluk giydim. Bunlarında sıcak tutmada faydası var.
Hakan kampınızın güzel ve problemsiz geçmesine inan çok sevindim. 3 gündür kötü hava şartlarını gördükçe aklım sizdeydi. Askerde bir tipi fırtınasında yarım saate bir nöbetçi değiştirmeme rağmen 3 askerim donma tehlikesi geçirmişti...

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,903
Kayıtlı Üye Sayımız
166,701
Kaydolan Son Üyemiz
GanemL

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.