mrdnmz
Hilux N70
Ynt: OFF ROAD İÇİN ARAÇ TAVSİYESİ
Td5 vs Jeep se eger cevap Jeep bence.
Td5 vs Jeep se eger cevap Jeep bence.
Nihayet dürüstçe ve reel yaklaşan biri:Ali bey tebrikdentist' Alıntı:öncelikle konfor da arıyorsanız jeep doğru tercih.güç hiç birinde grand cherokee nin yanına bile yaklaşamaz ;D ama yakıta gelince iş size söylenen gin değil.ben hiç ölçmedim ölçmeye tırstığım için.ölçüp de canım sıkılmasın binerken kızmayım diye.araba feci yakıyor alınca şok olmayın.amaaaaa o ses varya o ses iki sokak öteden duyulan o ses her şeye değer.yakıt verilerini tekrar gözden geçirin.aza inanmayın![]()
![]()
![]()
dentist' Alıntı:dediğim gibi benim araç sömürüyor.savaş bey 14 veya 15 e umarım temiz bulursunuz.bulamazsınız anlamında söylemiyorum temennim budur.biz arkadaşla ortak aldık aracı geçen sene.bize 5.9 u tavsiye ettiler 22 ye aldık yaptırdık masraf ettik.satarken asla harcadımızı alamayız o muhakkak.ama benimde tavsiyem 5.9. 5.2 ile arasında fark oluyo.gücü ve sesi bambaşka.
Düzeltme için tşk.Evet daha kuruş hesabına alışamadıkyeniavci' Alıntı:Araçların yakıtları konuşulurken km de harcanan yakıtın değeri maddi hata yapılarak yazılmakta. Bu önceleri kafamı karıştırıyordu ama alıştım herhalde bir sıfır atarak okumaya başladım.
Yukarıda var. Jeepler 1 km. de 600 veya 700 kuruş yakar diye yazmış arkadaşımız. Bir araba 1 km. yolu 600 kuruş ile alıyorsa yani bir km. de 6 TL. yakmakta ise o araçla 100 km.lik mesafeyi 600 TL.lık benzinle gideceksiniz demektir ki bu hesap akla ziyandır.
Büyük ihtimal yukarıdaki örnekte yer alan 600 kuruş 60 kuruş olacaktı. Yani 0,6 TL.
Siteyi okumaya başladığımda cebimdeki bozukluklardan 50 kuruşu çıkarıp bir kaç defa kontrol ettim acaba yanılıyormuyum liranın yarısı olan bu madeni para 500 kuruşmu 50 kuruşmu diye... Yıllarca cepte milyon taşıdık, hala ufak paraya adaptasyonda sıkıntı yaşamaktayız ne yazıkki.