Off-Road Araçlarında İç Dizayn

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serjio Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 250
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 68,484

Etiketler

Ynt: Off-Road Araçlarında İç Dizayn

.

PA140110.JPG

PA140111.JPG

PA140115.JPG

PA180117.JPG

PA180118.JPG

çok saolun şu anda elektrikcide montajı yapılıyor aracın üzerindeyken fotoları çekip yollarım birde o şekilde görün

Karbon yerine aracın orjnal torpido rengi ile kaplasanız daha hoş olur gibi geliyor. Konsolda başka karbon kaplamalar varsa karbonda hoş duracaktır.

pacha' Alıntı:
1999 model Nissan Pathfinder için şnorkel yardımcı olabilirmisiniz acaba?
kardeş pathfinder şnorkel deli para huma oto da 800 küsür ,biz bile takmadık o para verilmez ona ,patrol un uyuyormuş diyorlar ama denemedik

Serdar hocam işimiz telsizcilik olduğu ,için bir tavsiye vermek isterim.
Aracın şasesinden telsizin montaj yapıldığı yere hat çekerseniz daha iyi olur.

MKE de ihale ertelndiği için defender işi biraz uzayabilir. kasım ayını bekliyorum.

saygılarımla

umutkaptan' Alıntı:
Serdar hocam işimiz telsizcilik olduğu ,için bir tavsiye vermek isterim.
Aracın şasesinden telsizin montaj yapıldığı yere hat çekerseniz daha iyi olur.

MKE de ihale ertelndiği için defender işi biraz uzayabilir. kasım ayını bekliyorum.

saygılarımla
doğru anlamışmıyım bakalım ,gövdeden şaseyi alıyoruz,telsizin gövdesine bağlıyoruz .bu sayede çekim güçleniyor,parazit oluşmuyor doğrumudur..Konu telsizden açılmışken hesaplı,2.el de olur araç telsizi temininde yardımcı olabilirmisiniz,şimdiye dek hep müşterilerin ve patronumun araçlarını modifiye yaptım yakında bir 4x4 kendime alıcam yavaş yavaş ekipmanlarını topliyim diyorum, defender içinde özellikle bekliyorum hem tanışmış oluruz hemde güzel bir iş çıkarırız birlikte saygılarımla

valla iştahıımı kabarttı yapılanlar..Öncelikle emeğinize sağlık hakikaten herşey çok güzel olmuş...sormak istediğim bir kaç soru var bu işte yeniyim aslında off road yaptım ama kendi dist. olduğumuz bir araçla Tomcar diye belki gören duyan olmuştur.neyse lafı uzatmadan sorularımı sormak istiyorum izninizle.
1 - 99 model aracıma yukseltme kiti istiyodum fakat yokmuş diye duydum bunun hakkında yardımcı olucaklara şimdiden çok teşekkür ederim..
2 - Şnorkel için de gereken sonuca ulaşamadım bun konuda da yardımlarınızı bekliyorum...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
Gezginjasmin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR