Off-Road Araçlarımızı Muayene Yaptırabilmek İçin İmza Kampanyası

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Fatih ÖZTÜRK Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 84
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,049
Ynt: Off-Road Araçlarımızı Muayene Yaptırabilmek İçin İmza Kampanyası

aracın rengini iki renk yapmak kolay onun için şöförler odasından 3 liraya ek 1 belgesi almanız yeterli oluyor tabi sonra tekrar muayeneye o belgeyle. sis farı iki tane olursa sorun olmuyor ama 2 den fazla ise muayeneye gitmeden sökmek lazım

Etiketler

standart 2 adet sis farı var 2 de hella taksam? yani standard ın üzerinde 2 mi takabiliyoruz yoska standard varsa takamıyormuyuz

wraith yanılmıyorsam bir çift sis farı geçerli yani ikinci çift olmuyor

sen takarsan da muayeneden sonra tak fikrimce daha iyi :smiley:

eline sağlık iyi olmuş beter olsunlar

Ya zaten kime sorsam, tak muayenede çıkarırsın diyor ama ben gerçekten üzerinde kalsın istiyorm tak çıkarla uğraşmak da istmeiyorum. özellikle öndeki koruma çok uyduruk bi şekilde monte edilmiş onu güçlendirmem lazım ama asıl sorun oymuş anladığım kadarıyla. tüv sertifikalı bi koruma bulmam lazım galiba :(

ocak ayında lpg li cj ye muayene yaptıran var mı arkadaşlar?

Wraith' Alıntı:
standart 2 adet sis farı var 2 de hella taksam? yani standard ın üzerinde 2 mi takabiliyoruz yoska standard varsa takamıyormuyuz

sanırım standartlarda dahil oluyo yani siiz kendi taktıklarınızı sökmek zorundasınız yada projeye işletmeniz lazım

ozanyur' Alıntı:
ankara tüv den birisiyle görüştüm ben dün akşam verdiği bilgiler böyle
adamın söylediği çok büyütüyolar o kadar sorun cıkarmıyoruz diyo benım su anda sadece ön tapon sorun
ozanyur' Alıntı:
ankara tüv den birisiyle görüştüm ben dün akşam verdiği bilgiler böyle
adamın söylediği çok büyütüyolar o kadar sorun cıkarmıyoruz diyo benım su anda sadece ön tapon sorun
ben ankara tüv den yaptırdım muayenemi hiç bişe bakmadılar desem yeridir. frenlerle far ayarlarına dikkat ettiler sadece.

cj degılde wranglerımı soktuk gırdım 40 dakkada cıktım.
tek sorun uzun uzuun sıraaaaaaaalar. zaman bu kadar ucuz degil.

vallaha ben sizlere şunu diyeyim. aracım 1991 model jeep xj
3 inçh yükseltme kiti var. ön tarafta tampon ve winç arka tarafta tampona kaynaklı çeki halkaları.
lastikler 31. 10.5 copeer stt, ön tamponda sis farları 2 adet . tavanda port bagaj, istepne lastik tavanda,
eksozda geniş ağızlık, inanın hiç bişey demediler. sadece arka camlarda film olduğu için hafif kusur dediler. birde far ayarı yapılması lazımmış.
önem verdikleri şey .

aracın frenlerinin mükemmel olması
altında çürük olmaması
rot kafalarında gevşeklik olmaması
motor numarası ve şasi numarasının rahat okunması
ve far ayarı normal düzeyde olması
sadece şilede bunlara baktılar. ve geçtik. allah'a şükür. hiç kafanıza takmayın adı üzerinde arazi taşıtı elbetteki yerden yüksek olacak.elbetteki iski ve telekomdaki araçlardaki gibi winçleri olacak elbetteki sis farları olacak.

saygılarımla.

Ankara da da bu kadar kolay olsa keşke

Bende aracımı tüv geçmeden muayeneye götürmüştüm adamların bana ilk demesi ''ARACIN TOMPONLARININ SÖKÜLMESİ'' oldu jeep wrangler tamponsuz olurmu :smiley:))

tamponları ve vınch ı işletmıydınız ?
wich i ruhsata işletmeden mı gectınız?

benim bildigim zaten 4x4 araclarda vinc ve ceki demirinin ruhsata islenmesi gerekmiyor vinc yok ama ceki demiri var bende isli filan degil acikcasi yakinda tekrar muanesi geliyor gecemezsem haber ederim :smiley:

tuv konusunda benimde aklıma takılan bir şey var aracım cj 6 arka koltukların emniyet kemeri yok sorun olur mu ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,938
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.