Off-Road Araçlarımızı Muayene Yaptırabilmek İçin İmza Kampanyası

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Fatih ÖZTÜRK Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 84
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,329
Ynt: Off-Road Araçlarımızı Muayene Yaptırabilmek İçin İmza Kampanyası

Snorkele yaklaşımları ne bilmiyorum, merak etmiyor da değilim aslında. Snorkel ile ilgili muayene tecrübesi olan varsa paylaşsın lütfen ;)

Etiketler

bu da muayene protestocusu
http://www18.gazetevatan.com/fotogaleri/resim.asp?kat=6971&page_number=1

lastiklere ve koruma demırıne karısmıyolarsa snorkelede karışmazlar bence, şnorkelin kime ne zararı var
LR lerde çok orjinal duruyo zaten
ben bu aralar tekrar gidicem galiba sorarım snorkeli

Koruma demirine karışmadıklarından emin misiniz? Atlanmış olmasın??

ben ne olur ne olmaz diye muyeneye götürürken koruma demiini sökücem iki tane civata ne olucak
alt kısma bisey dıyebıleceklerını pek sanmıyorum plastik takıcak halimiz yok ya (zaten öyle bisey de yok)

bu tanpon yüzünden 4 yıl önce ilk muayenede 200 kontör istedi memur . tanpondaki worn işaretini kullandım bende bak bu araç willys bu da willysin baş harfi orjinal dedim yedi : ;D

[attachment=1]

bu işin en güzel yanı işletecekler ruhsata ne polisle ugraşıcaz nede muayneyle bunun olması lazım bence

haklısınız ben yaptırmayı düşünüyorum renk değişikliği yapıcam o ara MMO dan her şeyi onaylatıcam

erhan bey koruma demırı ve yan basamaklar serbest kuralları var tabı yaya yuruyusune engel olmıyan ve park sorunu yaratmıyan.
rukhsatta arazı tasıtı gecen araclarda serbesst ama yan basana ıkı lastık arasından cok cıkıntılı olursa ıptal.,
tıcarı araclarda kesınlıkle yasak .

wranglercem' Alıntı:
opzan bey yedırme olayı cok ıyı.

;D ;D ;D ;D

Türkiyede araçlrın trafikde ve yaya güvenliğinde sorun teşkil etmemesini bende isterim ama saçma sapan sis farlarımızla, renkle, basit bir kaç modifiyeyle vb şeylerle ugraşılması cok sacma
alt yapıyı çok iyi kurup çok mantıklı bir denetleme sistemi kurmak gerek özele verilmesi eskiye göre daha iyi bence en azından çok basit olan far ayarlarını hiç kimse önemsemezken şimdi herkes yaptırıyor

sözde ab ye uyum diyolar ab de bu çile çekilyormu acaba ???

Koruma demiri işine sevindim, güzel haber. :smiley:

ya eskiden ne güzeldi 60 model arabayı götürmüyorduk bile ruhsatla gidiyorduk muayenesini yaptırıp geliyorduk bence bu sistem cok tepki topladı sanayideki abiler bayram ediyorlar yagı tozu temizle aaa rot ayarı bozuk yaptıralım ....vs ;D ya adamlar rot balans ayarlarına bile bakıyor varmı böyle bi muamele

Koruma demirlerinin aşırı abartıya kaçmadan yapılanların muayeneden geçmesi sevindirici bir haber.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,971
Kayıtlı Üye Sayımız
166,959
Kaydolan Son Üyemiz
seckincelem

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR