orgasmatron
Zirve
Arabalarda turbo daha çok degisiyor jeep grubuna gore ozellikle yeni nesil araclara common rail oldugu icin turbonun uzerine cok yuk biniyor kucuk motor hacimlerinden beygir almak icin yuksek basincli pompa ve turbo devreye giriyor ve zamanla sikinti yaratiyor, arazi araci tavsiyesi yaparsam ben kendi kullandiklarimi yazabilirim , bende 2002 korando var memlunum duz bosch pompa mercedes 2.9 td mekanik araç ,bir snorkel ile derin su gecisi yapabilirsiniz tabi ki difransiyel ve sanziman havalandirma borularini da arabanin icine almakta fayda var ya da agizlarina duzenek koyup icine suyun iceri girmesini engellemek lazımYanlış anlamadıysam benzinli araçta derin su geçişi biraz daha dikkat ve tecrübe gerekiyor tabi öncesinde aracın hazırlıklı olması gerek. Peki dizel araçlarda durum sadece snorkel ile çözülüyor mu. Öyle ise bana beklenmeyen durumlara karşı dizel araç daha iyi olacak gibi gözüküyor. Beni dizel araçta turbo düşündürüyor. Şuan ki aracımda turbo değiştirdiğim için megane 2 olmasına rağmen 1,5 tl verince arazi aracını düşünmek istemiyorum.
ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi