Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu araç murat 124 olmaktan çıkmış, başka bişi olmuş,
1600 Turbo motor, kesik yaylar, jant,lastik, tesisat, torpido herşey modifiye edilmiş
Buyrun izleyelim.
Hocam bence bu bir tutku
Nasıl biz jeep,Vitara vs. araçlarımızla deli gibi uğraşıyorsak,arazide gidip offroad yapıyorsak, Oda kendi aracını ve modifikasyonunu yapıp ONroadda iyileştirmiş
biraz karmada olsa emek var... ;D
Arkadaşlar biraz daha mütevazi olmak gerekmiyormu.Neticede herkesin farklı zevkleri var.Forumda bu tür araçlarla ilgilenen arkadaşlar haklı olarak alınabilirler.
ortada bi emek var.. böyle nitelemek herşeyden önce ayıp.. bu forumun dikkat ederseniz diğer forumlardan en büyük farkı, saf bilgi barındırması ve çokça varolan saygıdır.
kimse beğenmek zorunda değil tabiki, hatta bence de doğa sporları forumunda böyle bir aracın sergilenmesi olmasa da olurmuş. fakat Hakan bey sergilemek istemiş. bize de izlemek düşer.
araç gerçekten değişik olmuş ama benim tarzıma uygun değil
bu arada Murat 124 için genel bilgi veren bir derleme.. bir göz atın.
sn yaptığın şey restore orjinal hali burda yapılan ise modifiye sizi ilgilendirmez ve bn beğenmedim aracı bana göre değil zevkler ve renkler tartışılmaz bunu unutmayınız