O Artık Murat 124 Değil, Başka Bir Şey

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bipolar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 32
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,188
Ynt: O Artık Murat 124 Değil, Başka Bir Şey

Burada yapılan modifiyede ciddi bir emek var..Beğenmemiş olabilirsiniz tabi ki, ben buna birşey demedim zaten. Bunu beğenmemiş olmanız bahsedilen tabirleri kullanmanızı gerektirmez. Herkesin arabası kendine güzeldir ve her yapılan emeğe saygı göstermek gerekir.

Etiketler

Offroadpassion' Alıntı:
Bu araç murat 124 olmaktan çıkmış, başka bişi olmuş,
1600 Turbo motor, kesik yaylar, jant,lastik, tesisat, torpido herşey modifiye edilmiş :smiley:
Buyrun izleyelim.
23ah1.png

38wv.png

77ef.png

İşte içi :smiley:
100zf.png

43nj.png

66rc.png

Ve teknik detaylar :smiley:
ZELLKLAR.png

Sonuç= Vatana millete hayırlı olsun :smiley:

aracın sahibi sitemiz üyesi timur abi:smiley: ilk vitarasını bununla takas etmişti areacı kendi toplamıştı üye adı altuncu57 kendisinin dikkatini çekmemiş sanırım konu

djdarth' Alıntı:
sn yaptığın şey restore orjinal hali burda yapılan ise modifiye sizi ilgilendirmez ve bn beğenmedim aracı bana göre değil zevkler ve renkler tartışılmaz bunu unutmayınız

Sizin kullandığınız aracada biri çıkıp aynı şeyi söylese hoşunuza gitmez, haklı olarak kullanıcıları tepki göstermiş, ayrıca kullandığınız kelime yapılan işlemi beğenip beğenmemkle alakalı değil aracın ÖZÜ ile ilgili , aracın kendisini eşek yerine koymuşsunuz.

Sadece kelimeleri seçerken biraz daha dikkat edelim yeter.

Selamlar

djdarth' Alıntı:
sn yaptığın şey restore orjinal hali burda yapılan ise modifiye sizi ilgilendirmez ve bn beğenmedim aracı bana göre değil zevkler ve renkler tartışılmaz bunu unutmayınız

Beğenip beğenmemenin en doğal hakkınızın olması, bir arkadaşımızın aracına bu şekilde küçümseyici mesaj (silinmiştir) yazma hakkını vermez.

Selamlar..

çeki demiri projelendirilip ruhsata işletmiştim. topladığım birçok araçta çeki demiri mutlaka kullandım .aracıma koyamadığım malzemelerimi şimdi suzukim ile yaptığım gibi römorkta taşıyordum .umarım aydınlatıcı olmuştur.

ayrıca aracımı çeşitli hayvanlara ve ne bileyim akılsız adam bunu yapacağına jeep alsaydı falan gibi şeyler yazanları kınıyorum.ben ilk jeep'imi 92 yılında kendi emeklerimle aldım. o tarihten bu yanaKıbrıs'ta öğrencilik yıllarımda dahil mercedes'ten bmw'ye jeep'ten porshe'ye birçok aracım oldu.inanın şu hayvana benzettiğiniz 124'ten aldığım hazzı ve bana yolda birçok araçla gırgır geçerken verdiği zevki hiçbirisi vermedi.buna şu anda kullanmakta olduğum suzuki'de dahil.zaten moderatörlerimiz bu konuda ki kötü algılanabilecek yazıları silmişler .teşekkür ederim kendilerine.

arkadşlar bravo diyorum başka bir şey demiyorum emgede saygı duyuyorum eline saglık

Altuncu57 arkadaşım eline ve emeğine sağlık...

Çok uğraşılmış ve emek harcanmış bir proje...

Her halinden belli...

Hayallerini bütçesi ölçüsünde, sanayi sitelerinde vakit harcayarak, satın aldığı her yeni parçadan ayrı bir haz alarak
gerçekleştirmeye çalışan; kendini "otomobilci" diye nitelendiren; hangi marka ve modele gönül verirse versin
sonuçta yanık yağ, benzin, antifriz,karpit, tiner ve taze boya kokusuna müptela olan tüm arkadaşlar bizdendir.
Emeklerini ve heveslerini kutlarım. Benim "0" km Porsche Cayenne kullanıcıları ile değil ama bu arkadaşlarla
paylaşacağım çok şey var...

araç ta k-16 turbo kullanmıştık.ayda bir kerede olsa çok sıkıştırmadığım anlar hariç motor yaptırırdım. motor derken motorun patladığı saat önemli.sabah patladı ise 2 saat içerisinde söküp rektefe yapıp akşama tekrar aracı yürütüyordum .yaklaşık olarak 140-150 bg civarı bir güç almıştık. tabi aracın yürüyeni ve alt şaseleri tamamen yanilenip altına 3mm U profilden komple şase yapılmıştı.vs.vs .anlatacak çok şey var soran yada merak eden olursa memnuniyetle cevaplarım.

Yapanın eline sağlık..

Sanayide araç toplatmayan bu aracın değerini bilemez. Fark ettınızmı bilmiyorum aracın parçaları diğer markalardan toplama bunu yapabilmek her baba yıgıdın harcı degıl. İnternetten yorumları okuyup bilmem kaç dolara parça getirtmeye benzemez. Uyar mi uymaz mi diye bilmek denemek lazım uydurmaya çalışmak lazım olursa çok uygun rakamlara dünya kadar para verip alacağınız malzemenin ısını görüyorsunuz.

Cok harika olmus. Eline saglik. Ben senelerdir bir tane 124 ariyorum yurtdisina cikarmnak icin. Ama kafakagidinda Fiat yazmali. Yoksa Hollandaya geciremiyorum. Boyle arac bilen varsa bildirirse memnun olurum.
Havasi ve nostaljisi harika bi arac.

Arkadaşlarımız resimlerin linkleri ile ilgilenip tekrar bir gözden geçirir ise sevinirim.zira linkler ölmüş durumda şuan gökovada bir arkadaşa izletmek istedim fakat hiç bir fotoyu açamadık.
teşekürler

seyyah-34' Alıntı:
Arkadaşlarımız resimlerin linkleri ile ilgilenip tekrar bir gözden geçirir ise sevinirim.zira linkler ölmüş durumda şuan gökovada bir arkadaşa izletmek istedim fakat hiç bir fotoyu açamadık.
teşekürler
size ipucu vereyim. www.turkmod.com sitesine girince 57ed585 plaka nosu ile aratın eski aracımı karşınıza çıkacaktır

4 teker olsun benim olsun herkesin arabası herkese güzeldir ister anadol olsun ister mercedes olsun

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,878
Kayıtlı Üye Sayımız
166,664
Kaydolan Son Üyemiz
d1esell

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.